Master of Business Administration (MBA)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Real-World vaardigheden voor echt zakelijk succes

Golden Gate University MBA-programma van Golden Gate University combineert basisvaardigheden van de belangrijkste bedrijfsdisciplines met essentiële soft skills zoals effectieve communicatie, uitvoerende presentaties en teambuilding. Je past deze concepten toe in een praktijkgericht casestudiekader dat plaatsvindt in klaslokalen en lijkt op daadwerkelijke managementervaring. Deskundige instructeurs, die ook in enkele van de meest succesvolle bedrijven van de Bay Area werken, zullen u het inzicht geven dat u nodig hebt om een succesvolle leider te worden.

137352_pexels-photo-3184465.jpeg

Overzicht

Het MBA-programma van de Golden Gate University (GGU) zal uw leiderschapsvaardigheden en bedrijfskennis bevorderen met behulp van een op activiteiten gebaseerde leerbenadering. De leden van de faculteit zijn doorgewinterde professionals in hun respectieve vakgebieden en bereiden u voor om leiding te geven in de complexe zakelijke omgeving van vandaag.

Het MBA-programma van GGU bouwt uw zakelijk inzicht, leiderschapsvaardigheden en contextuele kennis op gedurende het praktische ontwerp. Het biedt een geïntegreerd perspectief van management en stelt u in staat het programma aan te passen met een van de verschillende concentraties om aan uw professionele interesses en doelen te voldoen. Concentraties omvatten bedrijfsanalyses, ondernemerschap, projectbeheer en zelfs de mogelijkheid om uw eigen te ontwerpen.

Sinds de lancering van het MBA-programma meer dan een halve eeuw geleden, heeft GGU pionierswerk verricht in avond- en online programma's voor werkende professionals om hun carrièredoelstellingen te bereiken. U kunt in uw eigen tempo beslissen hoeveel cursussen u in een bepaald trimester wilt volgen en volledig persoonlijk, volledig online of een combinatie van beide studeren.

Studenten in het programma komen uit de San Francisco Bay Area, de Verenigde Staten en meer dan 50 landen over de hele wereld. Met onze locatie in het hart van de bloeiende zakenwereld van San Francisco, sterke connecties met bedrijfsleiders in Bay Area en een vooraanstaande gemeenschap van meer dan 70.000 alumni, zijn de educatieve ervaring en de netwerken die voor u beschikbaar zijn, ongeëvenaard.

leerplan

Foundation Program - 6 eenheden

Het basisprogramma met twee gangen vormt de basis voor de kern- en concentratiecursussen van het geavanceerde programma. Van sommige, of alle, basiscursusvereisten kan worden afgezien als ze eerder vergelijkbare undergraduate-cursussen hebben gevolgd aan een regionaal geaccrediteerde hogeschool of universiteit met een cijfer "C" of hoger. Studenten kunnen worden toegelaten tot cursussen voor gevorderden voordat het volledige basisprogramma is voltooid, maar ze moeten het basisprogramma hebben voltooid tegen de tijd dat twaalf eenheden zijn behaald in het geavanceerde programma.

 • Fundamentals of Business
 • Gegevensanalyse voor managers

Geavanceerd programma - 45 eenheden

 • Kerncursussen - 33 eenheden
 • Vaardigheidscursussen - 12 eenheden

Studenten worden sterk aangemoedigd om de cursussen in de volgende volgorde te voltooien:

 • Management & Leiderschap
 • Persoonlijk leiderschap
 • Communicatie en presentaties
 • Teamwerk in organisaties

Contextuele cursussen - 6 eenheden

 • Strategische analyse en ontwerp
 • Context van het bedrijfsleven

Functionele cursussen - 12 eenheden

 • Bedrijfsfinanciën
 • Informatie Technologie
 • Marketing Management
 • Operaties en supply chain management

Capstone Course - 3 eenheden

 • Bedrijfsplanning

concentraties

Algemene concentratie

Wat het doel van de student in de zakenwereld ook is, door de algemene concentratie kan de student het MBA-programma afstemmen op zijn of haar individuele behoeften.

Studenten kunnen vier cursussen van 3 eenheden uit de GGU-catalogus voor afgestudeerden kiezen om een aangepaste studierichting samen te stellen. Met een scala aan keuzevakken om uit te kiezen, kunnen studenten die cursussen kiezen die de set kennis en vaardigheden bieden die ze nodig hebben in hun loopbaan. Studenten kunnen cursussen kiezen uit boekhouding, economie, financiën, informatietechnologiebeheer, internationaal zakendoen, management, marketing, operations en supply chain management, projectmanagement, openbaar bestuur, psychologie of belastingen.

Adaptieve leiderschapsconcentratie

Deze praktijkgerichte concentratie leidt studenten op tot inzicht in hedendaags leiderschap en managementtheorieën met speciale nadruk op toepassing en ontwikkeling van vaardigheden. Studenten die deze concentratie aannemen, zullen goed voorbereid zijn om resultaten te beheren, leiden en produceren in de complexe, wereldwijde zakelijke omgeving van vandaag.

Business Analytics-concentratie

Een gerichte concentratie van afgestudeerden die is ontworpen voor MBA-studenten om te werken op het gebied van bedrijfsanalyses.

Bedrijfsanalyses zijn de afgelopen jaren explosief gestegen en bieden veel nieuwe kansen voor managers die de bedrijfsvoering begrijpen en in staat zijn om enorme hoeveelheden gegevens te evalueren. De Business Analytics Concentration is bedoeld voor de MBA-student die in staat moet zijn om data-analysetools en -technieken toe te passen op zowel gestructureerde als ongestructureerde data en informatie te extraheren die de organisatie kan gebruiken voor strategische besluitvorming. Studenten die deze concentratie volgen, maken kennis met gespecialiseerde analysetools en -technologieën.

Ondernemerschapsconcentratie

Voor ambitieuze personen die een eigen bedrijf willen starten en laten groeien, en / of innovatie willen managen binnen een grotere onderneming.

Deze concentratie biedt de mogelijkheid om te leren hoe een nieuwe onderneming moet worden ontworpen, gefinancierd en beheerd. Praktische vaardigheden gecombineerd met de meest actuele theorie zorgen voor een solide basis. Alle studenten in dit programma zullen een businessplan voor hun onderneming opstellen en zullen ook de flexibiliteit hebben om aanvullende cursussen te kiezen om hun specifieke interesses te ondersteunen.

Financiële concentratie

Een analytische afgestudeerde concentratie die is ontworpen om MBA-studenten voor te bereiden op een financiële specialiteit.

Welk doel studenten ook hebben in de zakenwereld, van bedrijfsmanagement tot advies en ondernemerschap, de studie van financiën geeft hen de basis van besluitvormingstechnieken die zullen helpen de financiële gezondheid van hun onderneming in de competitieve wereldmarkt te waarborgen. Studenten leren kapitaalbudgettering, kapitaalstructuur, investeringsbeheer en kapitaalbeheer op korte termijn. Onze unieke werkwijze; Door theoretische kennis van financiën te combineren met uitgebreid hands-on leren, gebruikmakend van praktijkvoorbeelden en onze ultramoderne computerlabs, krijgen studenten de mogelijkheid om een effectieve en competente manager te zijn in elke organisatie.

Human Resource Management-concentratie

Op de concurrerende wereldmarkt is effectief beheer van menselijke hulpbronnen noodzakelijk voor succes. Studenten leren de human resource-problemen die worden veroorzaakt door technologie en de internationale zakelijke omgeving te begrijpen, en hoe ze hun kennis als human resources-professionals in organisaties kunnen toepassen. Studenten zullen kiezen uit cursussen om te leren hoe ze een personeelsbestand kunnen aannemen, trainen, ontwikkelen, behouden, compenseren en ethisch beheren.

Concentratie van informatietechnologiebeheer

Een gerichte concentratie van afgestudeerden die is ontworpen om MBA-studenten voor te bereiden op het werken met of binnen het IT-veld.

De concentratie in informatietechnologie laat studenten kennismaken met de capaciteiten die mogelijk worden gemaakt door IT, evenals de uitdagingen die gepaard gaan met het zijn van een IT-manager. Studenten leren over het selecteren en plannen van IT-initiatieven, het toepassen van data-analyse op zakelijke problemen en het aanpakken van beveiligings- en privacykwesties binnen de zakelijke omgeving. Na voltooiing zullen studenten ook begrijpen hoe ze IT kunnen afstemmen op zakelijke behoeften en hoe IT zakelijke waarde mogelijk maakt.

Marketingconcentratie

Een fundamentele concentratie van afgestudeerden die is ontworpen om MBA-studenten voor te bereiden op succes in het snel veranderende marketingveld.

Vaak beschouwd als de centrale discipline van het bedrijfsleven, evolueren de uitdagingen en praktijken van marketing samen met de veranderingen in de hedendaagse zakelijke omgeving. Deze concentratie bereidt studenten voor op het beheren van de marketingfunctie binnen bedrijfsorganisaties in de particuliere of publieke sector. Algemene management- en marketingtechnieken, zoals marktonderzoek en marktplanning, komen aan bod, samen met de huidige trends en technieken in het veld zoals digitale marketing, sociale media en de toenemende mobiele marketingtrends.

Concentratie projectmanagement

Een gestructureerde concentratie van afgestudeerden die is ontworpen om MBA-studenten klaar te stomen voor een loopbaan in projectmanagement

Golden Gate University is een PMI®-lid.

De concentratie in projectmanagement geeft studenten basisvaardigheden in meerdere vaardigheden, waaronder budgettering, conflictoplossing, communicatie, projectomvang, ontwikkeling en gebruik van middelen, leiderschap en teambuilding. Studenten doen kennis op van docenten die zijn gecertificeerd door PMI®. De inhoud van de cursussen is geïntegreerd met het Project Management Institute, A Guide to the Project Management Body of Knowledge (PMBOK®, Guide) - Fifth Edition, Project Management Institute, Inc. 2013. Naarmate studenten vorderen in hun cursussen, bereiden ze zich voor voor het certificeringsexamen Project Management Professional (PMP®). De PM-concentratie biedt een kans voor degenen die willen voortbouwen op hun MBA-werk door projectmanagementvaardigheden te verwerven. Het certificaat is bedoeld voor degenen die mogelijk werken en van plan zijn projectmanagementvaardigheden toe te passen in hun huidige en toekomstige professionele inspanningen.

PMP® is een geregistreerd handelsmerk van het Project Management Institute, Inc.

Concentratie van het openbaar bestuur

Een progressieve afgestudeerde concentratie die is ontworpen om MBA-studenten voor te bereiden op het navigeren door de bureaucratie van de publieke sector.

Door het uitbesteden van overheidsdiensten aan bedrijven en non-profitorganisaties is er meer behoefte aan managers uit de particuliere sector die begrijpen hoe de overheidsbureaucratie werkt. Deze concentratie biedt studenten de nodige vaardigheden en kennis om succesvol te zijn in openbaar management, door wat ze hebben geleerd toe te passen om de publieke sector te benaderen met de mentaliteit van een manager uit de private sector. Studenten zullen leren omgaan met financiën in een non-profit bedrijf, arbeidspraktijken in de publieke sector en het runnen van een bedrijf te midden van alle juridische administratieve rompslomp die gepaard kan gaan met openbaar bestuur.

Concentraties aangeven

Studenten kunnen maximaal twee concentraties aangeven in een bepaalde opleiding. Studenten die meer dan twee concentraties willen aangeven, dienen een beroep te doen op de decaan voor instemming. Op de diploma's van studenten staan de concentraties vermeld die ze met succes hadden afgerond op het moment dat hun diploma's werden verleend. Studenten mogen na het behalen van hun diploma's geen aanvullende concentraties aangeven.

137353_pexels-photo-3184405.jpeg

Toelatingseisen

GMAT / GRE

De GMAT / GRE is NIET vereist voor kandidaten met meer dan 5 jaar professionele werkervaring (en een bachelordiploma van een regionaal geaccrediteerde Amerikaanse instelling of het equivalent van een erkende buitenlandse instelling). Zie hieronder voor aanvullende vrijstellingen.

Kandidaten met minder dan 5 jaar professionele werkervaring zullen worden geëvalueerd door undergraduate grade-point gemiddelden in combinatie met een GMAT- of GRE-score.

Extra vrijstellingen voor de GMAT / GRE:

 • Een master of hoger diploma van een regionaal geaccrediteerde Amerikaanse instelling.
 • Een bachelordiploma met een GPA van 3,2 of hoger.
 • Een Certified Public Accountant (CPA) -licentie.
 • Vier of meer jaar militaire dienst.
 • Een professionele licentie of aanduiding die is verkregen door het behalen van een nationaal erkend Amerikaans examen (bijv. CMA, CIA) EN goedkeuring verleend door een verzoekschrift in te dienen bij de decaan van de Edward S. Ageno School of Business.

Leerresultaten

Afgestudeerden van het MBA-programma moeten in staat zijn om:

 • Demonstreer een algemeen "holistisch" perspectief.
 • Duidelijke management- en leiderschapsvaardigheden aan, zoals teamwerk, kritisch denken, probleemoplossing, communicatie en presentaties, zelfbewustzijn.
 • Beheren en toepassen van algemene managementanalytische processen en hulpmiddelen voor het nemen van beslissingen.
 • Integreer strategische bedrijfsdoelstellingen binnen de dynamische concurrentiedynamiek.
 • Integreer strategische bedrijfsdoelstellingen binnen de sociaal-politiek-economisch-ecologisch-mondiale context.
 • De impact van functionele gebieden op zakelijke en departementale interactiekwesties begrijpen.
 • Demonstreer een geïntegreerde planning op bedrijfsniveau.

Kosten & vergoedingen

Geschatte totale collegegeld: $ 49,050 - $ 55,590

Internationale beurzen

Golden Gate University verwelkomt studenten van over de hele wereld en biedt een studiebeurs aan voor alle gekwalificeerde internationale studenten die zich inschrijven voor een masteropleiding aan onze School of Business, School of Accounting of Braden School of Tax. Toegelaten studenten die niet eerder de Golden Gate University hebben bezocht en voldoen aan de toelatingscriteria, komen automatisch in aanmerking voor een International Student Scholarship of Grant via het toelatingsproces. Voor het academiejaar 2020-2021 wordt een beperkt aantal beurzen toegekend in elk van de volgende categorieën:

International President's Scholars - $ 15.000

Toegelaten studenten die een bachelordiploma hebben behaald met een minimum van 3,5 cumulatief Grade Point Average (CGPA) en die Engelse taalvaardigheid aantonen, zoals blijkt uit een minimale TOEFL-score van 90, Duolingo-score van 120, PTE van 65 of IELTS-composiet van 7,5 met geen subscore lager dan 6,5 wordt in aanmerking genomen. Studenten die een masterdiploma hebben behaald na het behalen van een bachelordiploma, worden in aanmerking genomen op basis van het cumulatieve gemiddelde cijfer en de Engelse taalvaardigheid zoals hierboven vermeld. Een International President's Scholar komt in aanmerking voor het ontvangen van maximaal $ 15.000 om hun diploma te behalen, $ 5.000 per termijn voor maximaal 3 opeenvolgende termijnen.

International Dean's Scholars - $ 12.000

Toegelaten studenten die een bachelordiploma hebben behaald met een minimum van 3.3 cumulatief Grade Point Average (CGPA) en die Engelse taalvaardigheid aantonen, zoals blijkt uit een minimale TOEFL-score van 85, Duolingo-score van 115, PTE van 62 of IELTS-composiet van 7.0 zonder sub -score van minder dan 6,0 wordt in aanmerking genomen. Studenten die een masterdiploma hebben behaald na het behalen van een bachelordiploma, worden in aanmerking genomen op basis van het cumulatieve cijfergemiddelde en Engelse taalvaardigheid zoals hierboven vermeld. Een International Dean's Scholar komt in aanmerking om maximaal $ 12.000 te ontvangen om hun diploma te behalen, $ 4.000 per termijn voor maximaal 3 opeenvolgende termen.

Welkomstsubsidie - $ 3.000

Toegelaten studenten die een bachelordiploma hebben behaald met een minimum van 3.0 cumulatief Grade Point Average (CGPA) en die blijk geven van Engelse taalvaardigheid, zoals blijkt uit een minimale TOEFL-score van 79, Duolingo-score van 100, PTE van 57 of IELTS-composiet van 6.5, worden in aanmerking genomen . Studenten die een masterdiploma hebben behaald na het behalen van een bachelordiploma, worden in aanmerking genomen op basis van het cumulatieve gemiddelde cijfer en de Engelse taalvaardigheid zoals hierboven vermeld. Onze welkomstbeurs is een eenmalige beloning van $ 3.000, toegepast op collegegeld tijdens de eerste inschrijvingstermijn.

Om in aanmerking te komen voor een van de hierboven genoemde beurzen:

 • Studenten moeten hun aanvraag volledig en gereed hebben voor beoordeling voor 15 juni voor herfst 2020 en 1 oktober voor toelating tot het voorjaar 2021.
 • Studenten moeten internationale studenten zijn die de Verenigde Staten zijn binnengekomen met een F-visum of die in hun thuisland studeren. Studenten die studeren met een J-visum komen niet in aanmerking voor deze beurzen of beurzen.
 • Beursontvangers van de president en de decaan moeten continu worden ingeschreven in 9 of meer eenheden en voldoende academische vooruitgang behouden, zoals blijkt uit het behalen en behouden van een cumulatief cijfergemiddelde van 3,0 of hoger in elke inschrijvingstermijn. Deze beurzen zijn verlengbaar voor maximaal drie opeenvolgende (3) termijnen.
 • Studenten kunnen slechts één beurs of beurs ontvangen. In het bijzonder komen de ontvangers van de president en de decaan niet in aanmerking voor de welkomstbeurs of de alumni-verwijzingsbeurs.

Een collegegeld van $ 1.000 is vereist van alle toegelaten studenten voorafgaand aan de afgifte van documenten die in aanmerking komen voor visa (algemeen bekend als formulier I-20). De aanbetaling wordt bijgeschreven op het collegegeld van de eerste termijn en kan niet worden gerestitueerd. Collegegeld moet op de volgende data worden betaald, anders verliezen studenten de beurzen:

 • Prioritaire aanvraag voor herfst 2020-beurzen was 15 juni 2020, maar GGU accepteert nog steeds aanvragen.
 • Spring 2021 toelating - collegegeld borg moet worden betaald in oktober 31.

Het uitstellen van uw inschrijving kan van invloed zijn op de geschiktheid van uw beurs. Neem voor meer informatie contact op met je inschrijvingsadviseur.

___

Zie hier onze brochure voor meer informatie.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

For the second consecutive year, Washington Monthly ranks Golden Gate University America's #1 School for Adult Learners in its annual College Guide and Rankings. Golden Gate University prepares indivi ... Lees meer

For the second consecutive year, Washington Monthly ranks Golden Gate University America's #1 School for Adult Learners in its annual College Guide and Rankings. Golden Gate University prepares individuals to lead and serve by providing high-quality, practice-based educational programs in Accounting, Law, Taxation, Business and related professions - as a non-profit institution - in an innovative and challenging learning environment that embraces professional ethics and diversity. Lees Minder
San Francisco , VS Online , Los Angeles , Seattle + 3 Meer Minder