De Stillman School of Business van Seton Hall University biedt een graduate opleiding van wereldklasse en is een van de weinigen met AACSB-accreditatie in zowel de bedrijfs- als de financiële administratie. De Stillman School is de thuisbasis van een top-gerangschikt MBA-programma - de # 97 part-time MBA gerangschikt door US News en World Report. Er is een unieke nadruk op ethiek en leiderschap met een doel dat het programma echt onderscheidend maakt.

Flexibiliteit van toepassing tot afstuderen

Wanneer u zich aanmeldt bij de Stillman School, beoordelen we uw kandidatuur op basis van vele dimensies. Als u bijvoorbeeld aantoont dat u geschikt bent voor een bedrijfskundige studie, zijn er toelatingspaden waarvoor geen GMAT of GRE nodig is en alternatieve route-opnames voor mensen met aanzienlijke werkervaring. Het 40-creditsprogramma van de school is ook flexibel. Catering aan de werkende professional, we bieden avondcursussen op de campus en een aantal hybride en online cursussen.

Waardevolle verbindingen

Vanaf de eerste dag neemt u deel aan onze "Launch Experience" en verbindt u zich onmiddellijk met een vooraanstaande faculteit, branchedeskundigen en uw collega's - van wie velen werkende professionals zijn van toonaangevende bedrijven. Doorheen het programma zul je ook contact maken met het alumni-netwerk van de Stillman School en profiteren van onze sterke zakelijke banden.

Vaardigheden om je carrière vooruit te helpen

"Het omzetten van concepten naar de praktijk" is een hoeksteen van het programma. Dit betekent een focus op toegepast leren door onze faculteit en onze Centers - het verkrijgen van real-world inzichten en managementvaardigheden die u onmiddellijk op de werkplek kunt toepassen. Aan het einde van het programma ontwikkel je een strategisch consultingplan voor een echte klant, waarbij je de functionele en multidisciplinaire bedrijfskennis en kritisch denkvermogen toepast die in en uit de klas worden geleerd.

MBA-concentraties

Je hebt de mogelijkheid om een ​​algemene leerlijn of een van onze acht concentraties te kiezen, waaronder een MBA-niveau specialisatie in sportmanagement - een van de weinige in het land.

  • Accounting (Campus en online)
  • Financiën (Campus en online)
  • Beheer van informatietechnologie
  • Internationale zaken
  • Beheer
  • Marketing (Campus en online)
  • Sport Management
  • Voorraadketenbeheer

Joint Degree-programma's

Wij bieden drie gezamenlijke MBA-programma's die meerdere expertisegebieden omvatten met de School of Law van Seton Hall, het College of Nursing en de School of Diplomacy and International Relations. We bieden ook twee 5-jarige BS / MBA-programma's die buitengewone studenten helpen om een ​​voorsprong te nemen in hun carrière.

Niet klaar voor de volledige graad?

Als u niet klaar bent voor een diploma en een specifieke expertise wilt ontwikkelen, kunt u een of meer van de negen afgestudeerde bedrijfscertificaten volgen. Voltooi je certificaat met een GPA van 3,3 of hoger en krijg toegang tot het MBA-programma - geen GMAT vereist. Bovendien tellen alle certificaatkredieten mee voor de MBA-graad.

Of, als u liever een of twee cursussen wilt volgen voordat u formeel in het programma wordt geaccepteerd, kunt u altijd beginnen als een niet-gediplomeerde student.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van Seton Hall W. Paul Stillman School of Business »

Laatst bijgewerkt op July 15, 2018
Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
Duration
2 - 5 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
1,279 USD
$ 1,279 per creditering
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

Master of Business Administration