Lees de Officiële Beschrijving

Ons MBA-programma voorziet u van de praktische leiderschapsvaardigheden en geavanceerde kennis om te gedijen in managementfuncties.

De service-georiënteerde economie van tegenwoordig presenteert managers met een formidabele reeks nieuwe producten, ontwikkelende technologieën en opkomende markten. De geglobaliseerde wereld bevordert meer internationale partnerschappen en fusies dan ooit tevoren. We hebben onze specialismen ontwikkeld om tegemoet te komen aan de veranderingen in hoe en waar we zaken doen.

Wij zullen u helpen een genuanceerd beeld te krijgen van de nieuwste kansen en uitdagingen in de wereldwijde zakelijke omgeving.

studierichting

De meeste studenten voltooien ons 42-credits programma in 2-3 jaar volgens een part-time schema. We bieden zeven specialisaties:

 • ondernemerschap
 • Forensische accountancy
 • Algemeen bestuur
 • Personeelszaken
 • Gezondheids management
 • Internationale zakelijke financiën
 • afzet

Alle specialisaties beginnen met kerncursussen die een breed beeld geven van fundamentele bedrijfsconcepten. Studenten nemen vervolgens geavanceerde cursussen in hun gekozen specialisatie en eindigen met een sluitstukcursus.

We bieden ook een voorbereidingscursus voor afgestudeerden aan (600 GBP, 6 studiepunten) voor studenten die nog geen bachelordiploma hebben voltooid.

ondernemerschap

De specialisatie in ondernemerschap biedt een basis voor de succesvolle ondernemer door belangrijke organisatorische en managementconcepten te onderzoeken. Studenten ontdekken nieuwe manieren om middelen te combineren, solo-projecten en grote ondernemingen te lanceren, durfkapitaal en engel-financiering te zoeken en ondernemingsinitiatieven te strategiseren.

Forensische accountancy

De specialisatie in forensische accounting helpt studenten bij het ontwikkelen van kernvaardigheden die nodig zijn om fraude te voorkomen, te identificeren en op te sporen. Deze op de vakman gerichte graad maakt studenten vertrouwd met de onderzoeks-, preventie- en rapportagepraktijken die fundamenteel zijn voor forensische boekhouding.

Algemeen bestuur

De specialisatie in algemeen management bereidt studenten voor op het beheer van zakelijke, organisatorische en culturele initiatieven binnen een steeds complexer wordende internationale zakelijke omgeving. Het programma integreert belangrijke fundamentele theorieën, modellen en best practices uit verschillende disciplines, waaronder antropologie, psychologie en sociologie, om de mondiale perspectieven van studenten en praktische inzichten te ontwikkelen met betrekking tot het managen van mensen en productiviteit in mondiale omgevingen.

Personeelszaken

De specialisatie in human resource management bereidt studenten voor als zakelijke medewerkers door middel van een geïntegreerd curriculum voor bedrijfs- en personeelsbeheer. Deze specialisatie ontwikkelt human resource management en bedrijfsgerichte vaardigheden in verband met het realiseren van organisatorische en culturele doelen.

Gezondheids management

De specialisatie in zorgmanagement biedt professionals een multidisciplinair curriculum waarin belangrijke concepten, modellen en best practices van het bedrijfsleven, gezondheidszorgmanagement en aanverwante curricula worden geïntegreerd. Het programma richt zich op trends en problemen op het gebied van gezondheidszorg en volksgezondheid, zoals managed care, recht en ethiek, management en economie, en ondernemerschap en marketing.

Internationale zakelijke financiën

De specialisatie in internationale bedrijfsfinanciering is bedoeld voor studenten die intensief onderzoek willen doen naar wereldwijde zakelijke problemen of die een carrière willen plannen op gebieden zoals internationale handel, internationale ondernemingen of internationale financiering. Deze specialisatie biedt diepgaande kennis van verschillende zakelijke disciplines, een goed begrip van multiculturele invloeden in internationale ondernemingen en bewustzijn van ethische kwesties in een mondiale economie.

afzet

Deze specialisatie biedt training in geavanceerde marketingtheorie en creativiteit, evenals geavanceerde kennis in digitale en sociale media. Afgestudeerden zijn bereid om deel te nemen en te beheren in marketingafdelingen, ondernemersorganisaties en om zichzelf op de steeds veranderende arbeidsmarkt te profileren.

Kern vakken

 • MBAN 601 - Accounting voor strategisch management en besluitvorming
 • MBAN 602 - Informatietechnologie voor effectief beheer
 • MBAN 603 - Marketing: branding en differentiatie
 • MSBN 604 - Managing in the New Millennium
 • MSBN 605 - Ethiek op de wereldmarktplaats
 • MBAN 606 - Kwantitatieve analyse
 • MBAN 607 - Managing for Change
 • MBAN 608 - Managerial Finance
 • MBAN 609 - Human Capital Management in multi-culturen
Opleiding te volgen in:
Engels
Laatst bijgewerkt op January 7, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
2 - 3 jaar
Deeltijd
Prijs
775 USD
- per tegoed
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019