AACSB Accredited

Northumbria University

Structuur en inhoud

Met de Dual AACSB-accreditatie wordt Northumbria University tot de top 1% van Elite Group Business School wereldwijd. Deze elite groepsleden zijn Nanyang Technological University en Singapore Management University.

De filosofie van het programma is afgeleid van de principes van reflectieve oefening en ervaringsleren. Je zult je bezighouden met de principes en theorieën van het bedrijfsleven, management en organisatie, die je kaders zullen bieden voor het beoordelen, reflecteren, analyseren en bekritiseren van bestaande individuele en organisatorische praktijken.

Je zult ook nieuwe kennis en vaardigheden ontwikkelen, waardoor verbeterde en meer gepaste praktijken kunnen worden aangemoedigd. De uitkomst van dit proces zal een kritische waardering zijn, om strategische capaciteiten te bouwen en hedendaagse management- en organisatieproblemen te begrijpen in een context van verandering. De ontwikkeling van studenten als managers en leiders om de prestaties van de organisatie te maximaliseren, ondersteunt deze filosofie.

Dit programma bestaat uit 10 eenheden en kan worden voltooid in minimaal 15 maanden met 100% op toewijzingen gebaseerde beoordelingsmethode. Het Postgraduate Induction-programma wordt gedurende de eerste twee termijnen van het programma uitgevoerd om een student met goede opdrachtvaardigheden en kennis te ondersteunen. Het proefschrift voorbereiding en onderzoeksmethode heeft tot doel de student voor te bereiden op hun proefschrift.

Dit programma wordt aangeboden onder de Newcastle Business School van Northumbria University.

 • Leiders en hun context
 • Financieel management
 • Human Resource Management en ontwikkeling
 • Operations Management en organisatorische verbetering
 • Strategie en verandering in de mondiale omgeving
 • Marketing Management - een relatiebenadering
 • Bedrijfsonderzoeksanalyse
 • Hedendaagse kwesties in managementpraktijk
 • Beleggings- en prestatie-analyse
 • The Newcastle Business School Masters Dissertation

De volgorde van de module kan voor elke term variëren.


Looptijd

Je kunt het programma binnen 15 maanden voltooien.


Professionele erkenning en accreditatie

 • Top 1% Business School wereldwijd met Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)
 • 22e voor het zakelijke programma (The Sunday Times University Guide 2013)
 • Top 10 voor inzetbaarheid op afgestudeerdeniveau (The Sunday Times Good University Guide 2012)


Toelatingseisen

Succesvolle voltooiing van graadkwalificaties in Business en Management, met 3 jaar werkervaring. Andere kwalificaties worden van geval tot geval beoordeeld en de uiteindelijke beslissing berust bij de universiteit.

Engelse vereiste:

IELTS 6.5 of gelijkwaardig


Levering methode

Elke termijn is een periode van 13 weken die minimaal 2 - 3 studiemodules omvat. Elke module wordt voorzien van 11 - 48 uur docent / seminarie. De sessie wordt uitgevoerd op doordeweekse avond- en / of weekendmiddag.


Evaluatiemethoden

Alle beoordelingen in het programma zijn via opdrachten waarbij van studenten wordt verwacht dat ze relevante kennis toepassen binnen een organisatorische context


Afstuderen en graad

Studenten die de modules uit de cursusstructuur met succes voltooien en slagen, krijgen de Master of Business Administration van de Northumbria University.

De graadonderscheidingen zullen dezelfde zijn als die toegekend aan de afgestudeerden op de campus.


Collegegeld

Het collegegeld dekt universiteitsregistratie, studiegidsen, intensieve seminars en workshops, opdrachten, onderzoek (indien van toepassing), projecten, graad (indien verdiend) en transcript.

Opleiding te volgen in:
 • Engels
Laatst bijgewerkt op Januari 12, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Duration
15 maanden
Voltijd
Prijs
22,363 SGD
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum