De Master of Business Administration (MBA) is ontworpen voor ervaren professionals met ambitie en gedrevenheid die hun verantwoordelijke en duurzame leiderschapsvaardigheden willen ontwikkelen. U krijgt een holistisch strategisch bedrijfsperspectief dat vereist is om effectief te kunnen opereren in een steeds concurrerender en veranderende internationale zakenwereld.

De cursus is ontworpen om drie fasen te omvatten: Diagnostiek, waar je leert om problemen in echte organisaties te diagnosticeren met een focus op marketing, werknemersbetrokkenheid, talentmanagement en accounting; Verkenning, waar u de nieuwste denkwijzen en praktijken in organisaties en onderzoek over de hele wereld verkent, terwijl u vaardigheden ontwikkelt op het gebied van innovatie en bedrijfstransformatie; en integratie en toepassing, waar u uw strategische besluitvormingsvaardigheden ontwikkelt, een real-world zakelijk project onderneemt en uw persoonlijke effectiviteit als een verantwoordelijke leider verbetert.

De MBA Advanced biedt studenten de mogelijkheid om zich verder te specialiseren in hun interessegebied door vier extra vakken uit een specialisatie naar keuze te voltooien. Specialisaties zijn beschikbaar in Supply Chain Management, Project Management, Innovatie en Ondernemerschap, Finance, Accounting, Human Resource Management of Marketing.

Uw leerbenadering omvat: praktijkgevallen; ervaringsleren inclusief het plannen en uitvoeren van een geïntegreerd en levend zakelijk project aan het einde van de cursus; en teamwork, met de nadruk op peer learning.

Als je interesse hebt om Business te studeren maar niet de specifieke werkervaring voor de MBA hebt, overweeg dan om de Master of Business te bestuderen.

Cursus leerresultaten

Cursusleerresultaten zijn uitspraken over leerprestaties die worden uitgedrukt in termen van wat de leerling geacht wordt te weten, te begrijpen en te kunnen doen na voltooiing van een cursus.

1

Cursusstructuur

Kandidaten moeten twaalf (12) vakken voltooien (72 studiepunten). Er zijn tien (10) verplichte vakken (60 studiepunten) plus twee (2) keuzevakken (12 studiepunten) gekozen uit 900-niveau vakken aangeboden door de Faculteit der Bedrijfskunde.

Toelatingseisen

Erkende bachelordiploma met een gelijkwaardig gemiddeld cijfer van 50%, plus een minimum van drie jaar relevante full-time professionele of leidinggevende ervaring en een motivatie van één pagina . Andere tertiaire kwalificaties in combinatie met uitgebreide professionele werkervaring zullen worden overwogen.

Of, een erkend Graduate Diploma of Graduate Certificate, samen met vijf jaar full-time relevante professionele of managementervaring, of een deeltijd-equivalent, en een motivatie-verklaring .

Of, volledig lidmaatschap van een gekwalificeerde beroepsorganisatie.
Kandidaten met andere relevante tertiaire kwalificaties en / of substantiële relevante professionele of managementervaring zullen ook in aanmerking worden genomen voor deelname.

* De Motivatiebeschrijving mag niet meer dan één pagina zijn, geschreven in het Engels, en adres: uw motivatie voor het bestuderen van de MBA bij de Sydney Business School, Universiteit van Wollongong ; en hoe het diploma je carrièredoelen en ambities zal helpen bereiken.

Waarom kiezen voor deze cursus

Onze cursussen worden voortdurend ontwikkeld, op basis van onderzoek geïnformeerd, gestructureerd op toegepaste resultaten, erkend door de industrie, geleverd door hooggekwalificeerde academici en ondersteund door aanvullende gespecialiseerde leermiddelen voor studenten en ontwikkelingshulpmiddelen.

Onze toegewijde studentenondersteunende diensten zijn gebaseerd op uw individuele behoeften. Onze studentadviseurs, wetenschappelijk personeel en loopbaanadviseurs zijn elke week beschikbaar voor overleg. Studievaardigheden workshops worden ook wekelijks uitgevoerd om uw succes te garanderen. We bieden een aantal sociale en semi-formele evenementen die u de mogelijkheid bieden om te netwerken met uw peers, leden van het lokale bedrijfsleven en alumni.

Internationale studenten kunnen kiezen voor de optie om het keuzevak Global Workplace Practice te kiezen, dat praktische werkzoekende activiteiten en toegang tot het Australische personeel omvat, hetzij door middel van een stageproject, een industrieel project of een deeltijdbaan.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van University of Wollongong Faculty of Business »

Laatst bijgewerkt op June 25, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
66,624 AUD
Collegegeld is afhankelijk van het werkelijke beginjaar en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
Deadline
Vraag informatie aan
Applications close two weeks prior to course commencement for domestic students and one week prior to course commencement date for international students.
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Applications close two weeks prior to course commencement for domestic students and one week prior to course commencement date for international students.
Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Applications close two weeks prior to course commencement for domestic students and one week prior to course commencement date for international students.
Einddatum