Master of Business Administration MBA

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Waarom kiezen voor deze cursus

“De Surrey MBA is een transformationele leerervaring. We zullen meer doen dan uw carrièremogelijkheden veranderen: we willen de manier waarop u denkt veranderen. We bereiken dit door het samenspel van theorie en praktijk, waarbij we uw leren ondersteunen met up-to-date managementtheorie en betrokkenheid bij beoefenaars in de industrie.

Om de beste praktijken in de zakenwereld weer te geven, is onze cursus integrerend en interdisciplinair. Onze modules zijn op zinvolle manieren met elkaar verbonden, zodat u inhoud uit de bredere MBA-ervaring kunt bestuiven. De Surrey MBA is digitaal, wendbaar en ondernemend en je bent bereid om voorop te lopen in een snel veranderende zakelijke wereld. ”

Chris Mahon

Programmadirecteur

Wat ga je studeren

Wij geloven dat echt succesvolle carrières worden gevoed door visionair leiderschap, een diep gevoel van verantwoordelijkheid en het vermogen om innovatieve en duurzame kansen te creëren en te ontwikkelen. Deze principes zijn fundamenteel voor zowel ons onderzoek als de Surrey MBA-ervaring, die een zorgvuldig evenwicht biedt tussen theorie en praktijk als voorbereiding op de realiteit van het moderne zakelijke landschap.

Onze verbonden MBA-cursussen zijn zeer relevant voor iedereen die zijn loopbaan- en leiderschapscapaciteit bij zijn huidige werkgever wil ontwikkelen of een transitie wil maken om zijn vaardigheden en connecties te verbreden om iets nieuws te beginnen.

Professionele erkenning

MBA - Vereniging van MBA's (AMBA)

Geaccrediteerd door de Association of MBA's (AMBA).

MBA - Vereniging om Collegiate Schools of Business (AACSB) te bevorderen

Geaccrediteerd door de Association om Collegiate Schools of Business (AACSB) te bevorderen.

Studeer en werk in het buitenland

Internationale studiereis

Onze optionele internationale studiereis van twee weken geeft je een unieke kans om uit de eerste hand te leren over internationaal zakendoen. Je reist naar een geselecteerde internationale bestemming, neemt deel aan bedrijfsbezoeken en wordt gegeven door internationale topacademici aan partneruniversiteiten. Naast het leren, krijgt u ook de mogelijkheid om de topattracties en bezienswaardigheden van uw bestemming te verkennen.

Vorige rondleidingen

Tijdens onze vorige reizen hebben onze studenten naar Beijing, China gereisd.

Bedrijfsbezoeken omvatten:

  • Baidu
  • Intel
  • Microsoft

Lezing onderwerpen inbegrepen:

  • Chinese merkmarketing
  • Consumentengedrag in China
  • Ondernemerschap en investeringen
  • Strategisch management van bedrijven uit het internettijdperk in China.

Mentorregeling

Als onderdeel van het MBA-programma koppelen we u aan een mentor die relevant is voor uw sector, beroep en persoonlijkheid. Onze mentoren zijn ervaren leidinggevenden, CEO's en leiders uit onder andere technologie, engineering, marketing, het bedrijfsleven en de derde sector. Naarmate uw relatie groeit, groeit ook uw begrip en vertrouwen in het bespreken en toepassen van echte voorbeelden uit de bedrijfswereld.

Zakelijk ontbijt

We organiseren regelmatig zakelijk ontbijt met gastsprekers, waaronder onze alumni, partners en mentoren. Deze evenementen bieden u de mogelijkheid om contact te leggen met internationale zakelijke professionals in een open en informele omgeving. Elke sessie stelt u in staat om te netwerken en krijgt waardevol inzicht en praktisch advies van onze sprekers, wat een realistische ervaring en praktische relevantie biedt voor een dynamische leeromgeving.

Toelatingseisen

Voltijd MBA

Een minimum van een Britse graad van 2: 2 of een erkende gelijkwaardige internationale kwalificatie. Je moet ook ten minste drie jaar postdoctorale ervaring in een managementfunctie hebben om te solliciteren. Kandidaten zonder een diploma of minder dan 2: 2 worden doorverwezen naar de MBA-programmadirecteur, omdat ze kunnen worden aanvaard onder uitzonderlijke omstandigheden waarin werkervaring wordt geacht het gebrek aan academische kwalificatie te compenseren.

Executive (parttime) MBA

Een minimum van een Britse graad van 2: 2 of een erkende gelijkwaardige internationale kwalificatie. Je moet ook ten minste drie jaar postdoctorale ervaring in een managementfunctie hebben om te solliciteren. Kandidaten zonder een diploma of minder dan 2: 2 worden doorverwezen naar de MBA-programmadirecteur, omdat ze kunnen worden aanvaard onder uitzonderlijke omstandigheden waarin werkervaring wordt geacht het gebrek aan academische kwalificatie te compenseren.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Surrey was established on 9 September 1966 with the grant of its Royal Charter, but its roots go back to a late 19th-century concern to provide greater access to further and higher e ... Lees meer

The University of Surrey was established on 9 September 1966 with the grant of its Royal Charter, but its roots go back to a late 19th-century concern to provide greater access to further and higher education for the poorer inhabitants of London. Lees Minder