Master of Business Administration en Master of International Commercial Law

Algemeen

Beschrijving van opleiding

In slechts twee jaar kun je afstuderen met twee masterdiploma's. Krijg een internationaal erkende MBA, evenals een master's degree in internationaal handelsrecht.


Over de cursus

Onze MBA Full Time Intensive geeft je een uitstekende voorbereiding op het krijgen van de baan die je wilt. Daarnaast zal de Master in International Commercial Law u onschatbare kennis op dit gebied verschaffen. De cursus omvat een persoonlijk Leadership Development Program dat is ontwikkeld door de Leadership Faculty van wereldklasse en een-op-een mentorschap van een vooraanstaand industrieel figuur. Je ontvangt ook loopbaancoaching en workshops en werkt aan een strategisch analyse- en adviesproject voor een van onze partnerorganisaties. De Master in International Commercial Law biedt een solide basis op rechtsgebieden met betrekking tot handel, verkoop, verzending en financiën. Je specialiseert je dan in gebieden zoals WTO-wetgeving, commerciële arbitrage, rechtsvergelijking en Australische wet- en regelgeving inzake financiële transacties.


Faciliteiten en apparatuur

Het ultramoderne gebouw van de Business School omvat lezingenzalen, casestudiekamers en break-outruimten voor groepswerk en individuele studie. Studenten hebben ook toegang tot het Common Learning Area en Business School cafe. Postdoctorale studenten hebben toegang tot een Postgraduate Study Room, terwijl MBA-studenten extra toegang hebben tot de MBA-vleugel.


Toelatingseisen

Engelse competentie

Engels is de taal van instructie en beoordeling aan de UWA en je moet voldoen aan de Engelse taalvereisten van de universiteit om in aanmerking te komen voor een plaats.


Beurzen

Beurzen zijn beschikbaar voor studenten met verschillende achtergronden, waaronder academische prestaties, financiële behoeften, onderwijsachterstanden, leiderschap en dienstverlening aan de gemeenschap, artistieke of sportieve prestaties, en afkomstig zijn uit een landelijk of afgelegen gebied.


Career Pathways

MBA-afgestudeerden zijn zeer gewild door de industrie en de vooruitgang naar een reeks van senior management posities op gebieden zoals business development, strategie, marketing en corporate finance. Deze rollen vallen in een breed scala van publieke, private en non-profit sectoren, waaronder overheidsdiensten, middelen, consulting en financiële diensten.


snelle details

staat

 • Beschikbaar 2017

locaties

 • Perth

opkomst

 • Full time

Levering

 • Op de campus

Begindata

 • januari-

Wekelijkse contacttijd

 • Varieert per semester, studenten worden geacht in het eerste jaar full-time te studeren

studieniveau

 • postuniversitair

Cursuscode

 • 43540

CRICOS-code

 • 088011C, 088011C

Voltijd / part time duur

 • 2 jaar

Graden natuurlijk is beschikbaar in

 • Master of Business Administration en Master of International Commercial Law
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

University of Western Australia Business School's mission is to provide world-class education, research and community engagement for the advancement of the prosperity and welfare of our communities.

University of Western Australia Business School's mission is to provide world-class education, research and community engagement for the advancement of the prosperity and welfare of our communities. Lees Minder