Master Of Business Administration En Master Of Professional Accounting (MBAC)

University of Southern Queensland (USQ)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master Of Business Administration En Master Of Professional Accounting (MBAC)

University of Southern Queensland (USQ)

Word accountant en krijg een concurrentievoordeel in het bedrijfsleven

De Master of Business Administration en Master of Professional Accounting double degree biedt u de mogelijkheid om de kennis en vaardigheden op te doen die vereist zijn voor professionele boekhouding, terwijl u ook inzicht krijgt in de bredere managementcontext en u beter voorbereidt op hogere managementfuncties.

Je ontvangt voor elke graad een afzonderlijke testamur (officieel certificaat) en je kunt de dubbele graad behalen in minder tijd dan wanneer je ervoor kiest om de twee graden afzonderlijk te bestuderen.

Professionele accreditatie

Het programma voldoet aan de educatieve toelatingseisen van zowel CPA Australia als Chartered Accountants Australia en Nieuw-Zeeland (CAANZ). Dit biedt geassocieerd lidmaatschap van CPA Australia, in aanmerking te komen voor de CPA professionele examens en in aanmerking komen om de CAANZ professionele examens te studeren.

Als u al bent afgestudeerd in de boekhouding van een buitenlandse universiteit, raden we aan dat u een kwalificatiebeoordeling van CPA Australia krijgt voordat u zich bij ons aanmeldt. Het is mogelijk dat u alleen verplicht bent om minder cursussen te voltooien om geassocieerd lidmaatschap te bereiken. Deze kunnen worden bestudeerd via een Graduate Certificate in Business. Als u een buitenlandse kandidaat bent en lid wilt worden van de rekenplichtige van uw thuisland, krijgen de volwaardige leden van CPA Australia en / of CAANZ meestal een wederzijds lidmaatschap. Dit is een snel traject om een ​​gekwalificeerde accountant te worden in uw eigen land.

Succesvolle afronding van de Master of Professional Accounting-programma kan studenten kwalificeren voor vrijstellingen van het fundamentele niveau (9 papers) van de Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) examens. Raadpleeg de ACCA-website voor meer informatie.

Carrière resultaten

Als afgestudeerde van de Master of Professional Accounting, kunt u carrièrekansen omvatten: een openbare accountant, een registeraccountant, een bedrijfsaccountant, een bedrijfssecretaris, een financieel beheerder, een beleggingsadviseur, een forensisch accountant bij de overheid (op de belastingafdeling, het auditkantoor, de schatkist en lokale overheid), of in financiële instellingen, waaronder banken en hypotheekbanken.

Met de MBA wordt u gekwalificeerd voor een reeks functies op openbare of privéafdelingen, zowel nationaal als over de hele wereld. Je expertise kan je een baan bezorgen in een van de snelste en meest interessante loopbanen in de zakenwereld.

Toelatingseisen

 • Een bachelordiploma in een bedrijfsgerelateerde graad met een minimum GPA van 4,0
 • plus
 • Minimaal 2 jaar full-time relevante professionele werkervaring

Onderbouwend bewijs voor toelating tot het programma

Academische kwalificaties worden bewezen door gecertificeerde kopieën van voltooide kwalificaties.

Bewijs van werkervaring is bewezen door:

 • Curriculum vitae of professioneel LinkedIn-profiel dat bewijs levert van werkervaring, waaronder:
 • Naam van de organisatie
 • Positie titel
 • Start- en einddatums van het dienstverband voor elke functie
 • Type baan (voltijds, deeltijds of casual)
 • Belangrijkste taken, verantwoordelijkheden en prestaties.
 • Namen, positietitels en contactgegevens van scheidsrechters (werkgevers of supervisors) die de aard van uw werk voor de periode van 2 jaar kunnen verifiëren. Scheidsrechters kunnen worden benaderd door USQ en moeten in staat zijn om details te verstrekken over verantwoordelijkheden, waaronder maar niet beperkt tot: het managen van of klantaccounts, managementverantwoordelijkheden voor grote projecten en / of verantwoordelijkheden van financiële delegaties.

Engelse Taalvereisten

Alle studenten moeten voldoen aan de toepasselijke Engelse taalvereisten. Dit programma vereist minimaal IELTS 6.5 of gelijkwaardig.

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, kunt u zich aanmelden voor een door de universiteit goedgekeurd Engelstalig programma.

Alternate Pathways

Pathway programma's zijn ook beschikbaar als je niet voldoet aan de hierboven genoemde Engelse toegangseisen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op May 13, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
30 maanden
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
23,760 AUD
Locations
Australië - Springfield, Queensland
Startdatum: Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Australia Online
Startdatum: Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Toowoomba, Queensland
Startdatum: Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Kosten op de campus. Extern / online kosten: AUD 21520