Master of Business Administration in Entrepreneurship

University of Technology Sydney

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master of Business Administration in Entrepreneurship

University of Technology Sydney

Studenten met commerciële of sociale ondernemingsideeën die hun zakelijke en ondernemersvaardigheden en kennis willen ontwikkelen, hebben baat bij het bestuderen van dit programma. De flexibele modulaire structuur van het programma stelt studenten in staat om het programma in fasen te bestuderen tijdens het ontwikkelen en werken aan hun ondernemings- of innovatieproject. Studenten hebben ook toegang tot een projectruimte, een mentorprogramma en masterclasses op niet-gunningbasis en evenementen met ondernemers en andere relevante vakmensen uit de sector die realiteit en nauwgezetheid bieden om hun studie in de klas aan te vullen.

De cursus is bedoeld om studenten te voorzien van ondernemersvaardigheden en kennis in een flexibele en modulaire structuur die academisch streng is, maar ook praktisch om de ontwikkeling van toekomstige ondernemers en innovators mogelijk te maken.

De cursus is geschikt voor studenten uit zakelijke en niet-zakelijke achtergronden die geïnteresseerd zijn in ondernemerschap en het ontwikkelen van een eigen bedrijf, managers voor bedrijfsinnovatie en leidinggevenden die hun vaardigheden en kennis willen upgraden, en huidige ondernemers die specifieke vaardigheden en kennis op het gebied van ondernemerschap zoeken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 20, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
19,960 AUD
in AUD per 24 cp-sessie
Locations
Australiƫ - Sydney, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates