Studieprofiel MBA Algemeen management

Met de fulltime MBA kunt u specifiek uw kennis van bedrijfskunde en management uitbreiden en de ideale voorwaarden creëren voor een leidende positie in het bedrijfsleven .

theorie

Kwalificatie in een internationale context

Het MBA-programma biedt een uitgebreid overzicht van alle managementgebieden met de combinatie van bedrijfsadministratie en functionele kennis op gebieden zoals marketing, financiën of ondernemerschap.

Het Engelstalige programma motiveert studenten om hun kennis en vaardigheden in een internationale context door te brengen tijdens een verblijf van een week in het buitenland in Spanje.

Je rondt je studie af met een praktijkgerichte masterproef.

Individuele ondersteuning

De studie-begeleidende coaching in de MBA General Management vestigt een directe praktische relevantie voor de huidige professionele en persoonlijke omgeving van de studenten en omvat bovendien loopbaanbegeleiding . Met behulp van een professionele coach bepalen de studenten hun persoonlijkheidsstructuur en ontwikkelingsdoelen en optimaliseren zo hun leiderschapsvaardigheden.

Competenties op het gebied van communicatiegedrag, samenwerking en teamgedrag, conflictgedrag evenals leiderschap en leiderschapsstijl vervolmaken de studie-begeleidende coaching en maken persoonlijke en professionele herstructurering en verdere ontwikkeling mogelijk.

Aanvraagprocedure bij de ISM

Voor de toelating van de studie is

 • een eerste succesvolle voltooiing van ten minste zes semesters van studie aan een universiteit of universiteit
 • College of
 • een buitenlandse universiteit van dezelfde rang

om ook te bewijzen

 • ten minste twee tot drie jaar werkervaring en
 • voldoende Engelse taalvaardigheid (TOEFL).

We accepteren je registratie graag doorlopend en houden er rekening mee voor het komende jaar, zolang er nog vrije plaatsen zijn om te studeren.

In te dienen documenten

We hebben de volgende documenten van u nodig:

 • CV en twee pasfoto's. Het curriculum vitae moet in tabelvorm worden geschreven. Twee referentiebrieven van universitaire hoogleraren of werkgevers De referentiebrieven zijn bedoeld om uw geschiktheid voor deelname aan het MBA-programma te bewijzen vanuit het perspectief van universitaire hoogleraren en / of vorige of huidige werkgevers.
 • Twee referentiebrieven van universitaire hoogleraren of werkgevers
 • Certificaat van eerste universitaire graad, indien van toepassing, verdere universitaire graden. Voeg ten minste een certificaat van een universitair diploma bij de datum van aanmelding bij.
 • Getuigschrift van tewerkstelling. Voeg alle werk / stagecertificaten van vorige werkgevers bij.
 • Motivatiebrief. Beschrijf ons met korte, beknopte zinnen (max. Één DIN A4-pagina), waarom u wilt studeren aan de ISM en waarom de toelatingscommissie u een verplichting zou moeten geven.
 • Bewijs van bestaande taalvaardigheden in het Engels door:
  • Engels certificaat - minimaal niveau B2 volgens Europees referentiekader (mag niet ouder zijn dan twee jaar), bijv. TOEFL (minimaal 80 punten op internet), IELTS (6.0 of beter), of
  • ten minste 30 ECTS in een Engelstalig universitair programma of
  • Moedertaal (onderzoek per geval)

toelatingsproces

De toelatingsprocedure bestaat uit een persoonlijk gesprek.

Het persoonlijke interview zal in het Engels worden afgenomen. Doelstellingen omvatten de beoordeling van de motivatie en geschiktheid van de professionele en privé-levensomstandigheden, evenals de Engelse taalvaardigheden van de aanvragers.

Het resultaat wordt ongeveer twee weken na het interview aan de kandidaat meegedeeld

Opleiding te volgen in:
 • Engels
International School of Management
Laatst bijgewerkt op Juli 31, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2020
Duration
4 semesters
Voltijd
Prijs
23,400 EUR
Deadline
Juni 15, 2020
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2020
Einddatum
sep 2022
Aanmeldingslimiet
Juni 15, 2020

sep 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Juni 15, 2020
Einddatum
sep 2022