Master of Business Administration met het MBA-mandaat

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Een MBA is niet alleen een kwalificatie, maar ook een manier van denken. Dus denk als een MBA-student. De MBA kiezen die u een toolkit voor beheer biedt, die u aanpast en toepast op uw uitgebreide stage, en u klaarstoomt voor een succesvolle carrière.

Je weet wat je wilt van je opleiding: je voorbereiden op de echte wereld, concurrentievoordeel behalen en je onderscheiden van de rest. Bij ARU willen we dit ook.

Studeren aan onze International Business School betekent interactie met andere professionals van over de hele wereld. Je zult worden blootgesteld aan verschillende culturen en zakelijke praktijken en tegelijkertijd je communicatie, leiderschap, kritisch denken en besluitvormingsvaardigheden ontwikkelen. In combinatie met actief leren bereidt deze omgeving je voor op je stage. De brancheplaatsing zal uw kennis aanvullen, u kunt uw nieuw verworven vaardigheden op de proef stellen en uw zelfvertrouwen vergroten. Aan het einde van je MBA-reis heb je de nodige kennis, hulpmiddelen en ervaring om je ongeëvenaarde carrière op managementniveau op te starten.

Als je Cambridge kiest als je MBA-bestemming, heb je een unieke omgeving om te groeien. Omringd door tech- en biotechbedrijven, wordt u geïnspireerd door ondernemerscreativiteit en constante groei. Cambridge is wereldwijd bekend als het "Silicon Fen" en is een stad van innovatie, vooruitgang en een bloeiende economie. De Business School maakt gebruik van deze unieke omgeving door sterke banden te smeden met bedrijven, die u als MBA-student ten goede komen en u het inzicht geven om de juiste organisatie voor uw stage te kiezen.

Onze samenwerking met het Chartered Management Institute (CMI) betekent dat onze MBA-studenten hun geavanceerde managementtraining met een level 7 CMI-accreditatie opvoeren. Deze kwalificatie maakt een snellere loopbaanontwikkeling mogelijk en helpt onze studenten om op te vallen in de arbeidsmarkt.

Let op: toegang tot de MBA met plaatsingen vereist een minimum van twee jaar relevante werkervaring en een succesvol interview.

Careers

Onze MBA met stagecursus zal u uitrusten met de management- en ondernemerscapaciteiten om te slagen in een breed scala van zakelijke gebieden, evenals praktische ervaring, opgedaan tijdens uw stage, om uw kwalificatie aan te vullen. Wanneer je afstudeert, zul je zeker zijn over het betreden van de internationale zakelijke markt en het vinden van een senior rol in een bedrijf of het nemen van de eerste stappen naar zelfstandigheid.

modules

Kernmodules

 • Marktonderzoek
 • Mensen begeleiden
 • Supply chain-strategie en -operaties
 • Onderzoeksmethoden voor bedrijven en management
 • Financiën voor besluitvorming
 • Strategisch management
 • Project management
 • Leiderschap en verandering
 • Postacademische stage - MBA
 • Optionele modules
 • Marketing planning
 • Ondernemerschap en innovatie
 • Human Resource Management in de globale context
 • Digitale marketingcommunicatie
 • Duurzame bevoorradingsketens

Beoordeling

We leggen een sterke nadruk op praktische en professionele vaardigheden. Je wordt beoordeeld op werkgerelateerde opdrachten, onderzoeksprojecten, syndicaatswerk en groepspresentaties.

Dit is een 20-maanden durende programma als je begint in september, 24 maanden als je in januari begint.

Houd er rekening mee dat modules kunnen worden gewijzigd en beschikbaar zijn.

Waar studeer je

Jouw faculteit

Je hebt een zeer actieve geest en ziet kansen overal. Nu heb je theorie en levensveranderende vaardigheden nodig om je benadering van management aan te scherpen. Op de faculteit van het bedrijfsleven

Toelatingseisen

Hoofd

Een eerste graad van 2: 2 of hoger plus relevante ervaring.

Als Engels niet uw eerste taal is, wordt van u verwacht dat u een gecertificeerd vaardigheidsniveau van ten minste IELTS 6,5 (academisch niveau) of een vergelijkbare Engelse taalkwalificatie aantoont, zoals erkend door de Anglia Ruskin University .

Onze gepubliceerde toelatingseisen zijn slechts een richtlijn en onze beslissing zal gebaseerd zijn op uw algemene geschiktheid voor de cursus en ook of u voldoet aan de minimale toelatingseisen. Andere gelijkwaardige kwalificaties kunnen worden geaccepteerd voor deelname aan deze cursus. Stuur een e-mail naar antwoorden@anglia.ac.uk voor meer informatie.

Internationale studenten

We verwelkomen aanvragen van internationale en EU-studenten en accepteren een reeks internationale kwalificaties.

Engelse taalvereisten

Als Engels niet uw eerste taal is, moet u ervoor zorgen dat u voldoet aan onze Engelse taalvereisten voor niet-taalcursussen.

Verbetering van uw Engelse taalvaardigheid

Als u niet voldoet aan onze Engelse taalvereisten, bieden wij een reeks cursussen die u kunnen helpen om het niveau te bereiken dat vereist is voor toegang tot een opleiding.

We bieden ook onze eigen Engelse taalvaardigheidstest (ELPT) in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland. Neem contact met ons op als u wilt weten of we van plan zijn om een ELPT in uw land te houden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

What we think, or what we know, or what we believe is, in the end, of little consequence. The only consequence is what we do. At ARU, taking the leap, defying the odds, and striving to succeed is what ... Lees meer

What we think, or what we know, or what we believe is, in the end, of little consequence. The only consequence is what we do. At ARU, taking the leap, defying the odds, and striving to succeed is what we do. These are the stories of the people who make ARU. Lees Minder
Cambridge , Chelmsford , Peterborough , Londen , King's Lynn , Peterborough + 5 Meer Minder