Master of Business Administration

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Coronavirus (COVID-19) update: leer nu online en later op de campus.

Bij RMIT willen we niet dat onze studenten een semester of een studiejaar missen als we het kunnen helpen. We hebben honderden cursussen bijgewerkt met online leeropties , zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het onderwijs en de leerresultaten. Ontdek hoe we u helpen om tijdens COVID-19 naar de universiteit te gaan met onze online studie .

Je pad naar leiderschap

'S Werelds beste organisaties zijn op zoek naar creatieve denkers, medewerkers en probleemoplossers - leiders met empathie en verbeeldingskracht. Onze cutting-edge MBA is ontworpen om deze kwaliteiten te ontwikkelen. We zetten je op het pad naar zakelijk leiderschap en bereiden je voor om te gedijen in een snel veranderende wereld.

Maak kennis met Tina Dochana

"Het gaf me echt de tools die ik nodig had, en nu kan ik duidelijk zeggen dat ik kan gaan om iedereen te helpen bij hun startup. Ik zie de wereld anders vanwege MBA, waardoor ik een leider kan worden en ik heb vertrouwen in mijn huid nu. "

Bereid je voor om leiding te geven in een dynamische, veranderende wereld

Start uw zakelijke carrière met een uniek, branchegerelateerd MBA-programma dat wordt gerund door de grootste businessuniversiteit van Australië.

Ontwikkel vaardigheden die er toe doen

We zullen je coachen in de grondbeginselen. En we zullen u helpen bij het ontwikkelen van essentiële hedendaagse zakelijke vaardigheden - samenwerking, ondernemerschap, creatief probleem oplossen en innovatie.

Ontdek je creatieve potentieel

Met Australië's meest gevestigde ontwerpdenkende component, is ons MBA-programma een leider in het onderwijzen van deze hoogwaardige zakelijke discipline.

Sluit je aan bij onze gemeenschap

Ontdek de onderscheidende cultuur van RMIT: mensgericht, branchegerelateerd en wereldwijd. Bouw je internationale netwerken en vergroot je inzicht in culturen en trends.

Je RMIT MBA-ervaring

Laat je leiden door authentieke, toegankelijke docenten die om je reis geven. Beheers de fundamenten van bedrijfsbeheer en de creatieve vaardigheden van ontwerpdenken. Bouw vriendschappen en bedrijfsnetwerken tussen een ondersteunend studentencohort.

Wat ga je studeren

Voorzie jezelf van de belangrijkste vaardigheden en competenties die vereist zijn om een ​​leider te worden in de door jou gekozen branche.

Dit programma begint met een reeks cursussen die belangrijke bedrijfsconcepten introduceren, voordat u bouwt aan meer complexe projecten waarmee u uw begrip van bedrijfsstrategie en designgericht denken kunt demonstreren.

Studenten kunnen een RMIT MBA-programma doorlopen door middel van 2 jaar full-time studie, of op een part-time basis. Online en flexibele leeropties zijn ook beschikbaar.

leer de fundamenten van:
 • Zakelijk leiderschap
 • People management
 • Bedrijfsconsulting
 • Bedrijfsmarketing
 • Financiële analyse

RMIT's Master of Business Administration is afgestemd op het produceren van managers die zijn uitgerust met de vaardigheden om te leiden, dus het was mijn eerste keuze. Klassen zijn ontworpen om een ​​reeks leerstijlen te bevorderen en omvatten veel van zowel theorie als toepassingsmogelijkheden.

- Nicholas Bartholomeusz , Master of Business Administration in RMIT

Hier leren, overal slagen

Bij RMIT begrijpen we hoe belangrijk het is om studenten te voorzien van ervaringen uit de praktijk en de vaardigheden om te slagen in een snel evoluerende arbeidsmarkt.

De focus van RMIT op branchegericht, praktisch leren heeft ons MBA-programma in de top 5 van MBA's in Australië en onze online MBA 14 in de wereld in de wereldwijde ranglijst van CEO Magazine 2017 geplaatst. RMIT wordt ook erkend als een van de 100 beste instellingen ter wereld voor het onderwijzen van bedrijfs- en managementprogramma's.

Details

Een programma dat is ontworpen om uw ontwikkeling als bedrijfsleider te begeleiden.

De RMIT MBA is een uitdagend 1,5-jarig (full-time) programma dat is ontworpen om zakelijke vaardigheden en creatieve probleemoplossende technieken te ontwikkelen.

Uw reis begint met de bedrijfsfundamentals: leiderschap en management, marketing en financiële analyse. Je wordt door deze essentiële gebieden geleid door toegewijde docenten die geven om je vooruitgang.

Je zult ook je creatieve kant ontdekken in de befaamde Design Thinking for Business-cursus van RMIT. (De meest gevestigde design thinking-cursus van Australië). Deze inspirerende cursus zal de manier waarop u denkt over probleemoplossing transformeren en u het vertrouwen geven om complexe bedrijfsproblemen op nieuwe manieren aan te vallen.

Na het voltooien van cursussen op het gebied van strategie en management van technologie en innovatie, voltooit u het programma door advies en managementvaardigheden te ontwikkelen die u rechtstreeks naar de markt kunt brengen.

Cursussen zoals Business Research Design en Business Consulting worden aangevuld met uitdagende keuzevakken die je vaardigheden zullen verbeteren.

Je studeert af met een goed begrip van zakelijke fundamentals, een geheel nieuw perspectief op creatief probleemoplossend vermogen, en een reeks zakelijke vaardigheden uit de praktijk die je onmiddellijk in professionele situaties kunt toepassen. (RMIT MBA-afgestudeerden worden door het bedrijfsleven algemeen erkend als werkklare oplossing).

Hoe je zult leren

Ons MBA-programma bestaat uit 10 hoofd- en twee keuzevakken die worden aangeboden in drie studieperioden - semesters een en twee, en een lente / zomerperiode.

Voltijdstudenten voltooien vier cursussen per studieperiode, met lessen die doorgaans gedurende de dag worden gegeven. Deeltijdstudenten voltooien twee of meer cursussen per studieperiode met lessen die gewoonlijk 's avonds worden gegeven. Samenwerking wordt steeds meer erkend door werkgevers als een kritische leiderschapscompetentie. Onze MBA-studenten vorderen dus als groep en werken vaak in teams.

Je zult verschillende onderwijs- en leerbenaderingen ervaren tijdens het programma, waaronder lezingen, tutorials, zelfstandig en in teams. Lezingen leveren een uitgebreid overzicht van de nieuwste denkwijzen en 's werelds beste praktijken, terwijl tutorials bieden mogelijkheden voor gefaciliteerde discussie. Feitelijk gebaseerde casestudy's zijn belangrijke onderdelen van RMIT's MBA-cursussen en brengen authenticiteit in uw leerervaring.

Je lessen in Melbourne worden meestal gehouden in het prachtige monumentale Emily McPherson College Building, op de hoek van de straten Russell en Victoria in het CBD van Melbourne. (Melbourne is een van 's werelds meest leefbare steden en een geweldige plek om een ​​MBA te studeren). Faciliteiten omvatten een exclusieve MBA-lounge (The MBA Edge). Deze nieuwe MBA-lounge is gemaakt voor groeps- en individuele studie. Het omvat comfortabele stoelen, schermen voor presentaties, gedeelde iMac en een ruim balkon. Onze faciliteiten omvatten ook een extra studentenlounge, lesruimten en klaslokalen met de nieuwste multimediatechnologie en een dakterras met uitzicht op Melbourne's CBD. Klassen kunnen ook worden gehouden in het bekroonde Swanston Academic Building, of op andere locaties binnen RMIT's City Campus.

Naast onze levendige RMIT-campus kun je een deel van of al je MBA's via RMIT Online studeren. Ons online leerplatform is speciaal ontwikkeld om u overal en altijd te laten studeren, met cursussen en lezingen die gemakkelijk te volgen zijn, discussieforums, online forums, elektronische indiening van de opdracht en toegang tot onze bibliotheek en zakelijke tijdschriften.

Beoordeling is aan de gang gedurende het hele semester en omvat examens, essays, rapporten, presentaties, groepsprojecten, onderzoeksprojecten en praktische opdrachten. Hoewel groepsopdrachten een belangrijk onderdeel vormen van elke cursus, wordt de focus van de beoordeling op individuele prestaties gewogen.

Het MBA-programma wordt ook aangeboden op de Vietnam-campus van RMIT in Saigon en biedt maximaal drie innames per jaar.

Zakelijke mentoring

Om je carrière te helpen verbeteren en je kansen op werk te vergroten, biedt de MBA begeleiding via een Business Mentoring-programma. Je zult deelnemen aan een scala aan activiteiten, waaronder seminars met gastsprekers, groepswerk en case studies, individuele mentorschap en coaching, en loopbaanvoorbereiding.

Het mentorprogramma omvat:

 • leiderschap op de werkplek
 • kracht en invloed
 • oordeel bij besluitvorming
 • carrière en zelfmanagement
 • werken in Australische organisaties
 • werken in Azië
 • werken in een familiebedrijf.

Alle zakelijke mentoren hebben minstens 15 jaar ervaring, zijn actieve leiders in hun respectieve vakgebieden en zullen u begeleiden en ondersteunen bij uw beroepsleven.

myRMIT

Via het online leerportaal van RMIT University, myRMIT, kun je online bronnen en leeractiviteiten bekijken die door docenten zijn gemaakt, toegang krijgen tot lesmateriaal via Canvas, samenwerken met docenten en medestudenten en toegang krijgen tot je studentmailaccount. Educatieve software, de Learning Hub, andere online en digitale bronnen en printers zijn toegankelijk op de campus via het draadloze RMIT-netwerk met behulp van uw eigen laptop, tablet of smartphone, of via computerfaciliteiten op de campus. Via myDesktop hebt u toegang tot dezelfde software vanuit huis.

Verbindingen met de industrie

Werkgerelateerde en branchegerelateerde mogelijkheden die beschikbaar zijn in onze MBA zijn:

Fastrack innovatieprogramma

Fastrack is een hoogintensief 13 weken durende programma dat elk tweede semester wordt uitgevoerd, waarin multidisciplinaire teams samenwerken met experts uit de industrie op het gebied van innovatie, design, business en technologie, om oplossingen te co-creëren voor problemen uit de echte wereld. Deze vorm van fast-prototyping is zo ontworpen dat externe organisaties kunnen profiteren van nieuw denken van RMIT-studenten.

Postdoctorale bedrijfsstage keuzevakken

Neem een ​​semester deel aan een partnerorganisatie gedurende één of twee dagen per week. Deze functie is normaal onbetaald en is bedoeld om je soft skills te ontwikkelen en je algehele inzetbaarheid bij het afstuderen te vergroten.

MBA Onderzoeksproject

Open voor MBA-studenten met een hoog opleidingsniveau, deze cursus is ontworpen om echte bedrijfsprojecten te bieden waar studenten tijdens het semester aan kunnen werken. Hieronder vallen internationale projecten zoals Digital Connectivity voor APEC.

Ik was betrokken bij het APEC-onderzoeksproject. Ik waardeerde de mogelijkheid om aan een echte onderzoeksopdracht te werken; onze bevindingen zullen worden afgeleverd op de APEC-top in PNG en zullen waardevolle inzichten bieden die de ontwikkeling van opkomende economieën helpen ondersteunen met de specifieke focus op digitale innovaties. Het was geweldig om deel uit te maken van een dergelijk project en te zeggen dat ik heb bijgedragen. Ik heb ook echt genoten van de flexibiliteit om verder te leren dan de schoolboeken. - Eryn Behan, kandidaat voor MBA Research Project

Ik heb echt genoten van het werken aan een real-life onderzoeksproject voor Spotless in Semester 1, 2018. Het project richtte zich specifiek op de complexiteit en kansen die aanwezig zijn voor Spotless in publiek-private partnerschappen (PPP's) binnen de sociale infrastructuursector. Het project bood de gelegenheid voor een praktijkgerichte adviesaanpak die leidde tot aanbevelingen die hopelijk efficiëntieverbeteringen en gunstige bedrijfsresultaten zullen opleveren voor Spotless. De ervaring stelde me ook in staat om een ​​netwerk op te bouwen binnen een sector die ik interessant vind. Ik zou het onderzoeksproject voor alle MBA-studenten ten zeerste aanbevelen. - Steven Mazzarelli, kandidaat voor MBA Research Project

Zakelijke adviescursus

Voltooi een extern bedrijfsproject en netwerk met senior leden van de partnerorganisaties van de businessschool.

MBA Adviesraad

Ons MBA-programma wordt ondersteund door een sterke adviesraad die de ontwikkeling van het curriculum helpt sturen om ervoor te zorgen dat RMIT MBA-afgestudeerden klaar zijn voor werk en bereid zijn om uitdagende functies aan te nemen binnen het snel veranderende landschap van bedrijfsmanagement.

De Program Advisory Board bestaat uit leden van Capgemini, KPMG, Spotless, BMW, Ethical Investment Services, Greencap en van boutique adviesbureaus zoals Advantage Point Business Advisors.

Internationale kansen

Studiereizen zijn een uniek kenmerk van het programma op de campus. Je kunt overzeese reizen en culturele ervaringen combineren met cursussen die in intensieve modi worden voltooid, en dit naar jouw diploma hebben bijgeschreven. Onze studiereizen vertrekken meestal tijdens de Australische zomer- of wintervakanties.

Elk jaar organiseert de Graduate School of Business and Law intensieve studiereizen naar Vietnam en Spanje, wat overeenkomt met één keuzevak van 12 studiepunten.

Enkele van de andere mogelijkheden zijn Robert H. Smith School of Business (VS); Ted Rogers School of Management (Canada), Aarhus University (Denemarken) en Thammasat University (Thailand).

Als u van plan bent om een ​​studiereis als onderdeel van uw programma op te nemen, wordt u geadviseerd om te controleren of u over het vereiste aantal keuzevakken of studiepunten voor studenten beschikt.

Andere beschikbare opties voor wereldwijde mobiliteit voor dit programma zijn:

Uitwisseling van studenten - we hebben meer dan 200 uitwisselingspartners om uit te kiezen

 • Korte termijn mobiliteitsprogramma naar ESADE Business School in Barcelona - een van de beste business schools in Europa
 • Wereldwijd ondernemerschap en stageprogramma (GEIP)
 • ACICIS Business Professional Practicum

Looptijd

 • 1,5 jaar fulltime of parttime equivalent (met geavanceerde status)
 • 2 jaar voltijds of deeltijds equivalent (zonder geavanceerde status)

Studenten die cursussen volgen in alle geplande lestijden, kunnen het programma in 12-16 maanden afronden.

Zie Credits en Masters-vrijstellingen voor meer informatie over geavanceerde status.

Afhankelijk van je eerdere studies en ervaring kun je ook in aanmerking komen voor studiepunten voor je programma. Toegekend krediet kan de hoeveelheid onderzoek verminderen die u moet voltooien.

Keuzevakken en programmastructuur

De Master degree bestaat uit 10 core en 2 keuzevakken.

 • Voer cursussen uit die de kernaspecten van de bedrijfspraktijk introduceren.
 • Breng uw opkomende bedrijfsexpertise en probleemoplossend vermogen onder de aandacht door verplichte cursussen in de laatste fase van het programma
 • Onderzoek een complex probleem en test en evalueer potentiële oplossingen met belanghebbenden uit de industrie en de gemeenschap in de cursus Business Research Design.

Het wordt aanbevolen dat u de reeks cursussen volgt die worden aangeboden in de inschrijvingsstructuur.

Je begint je MBA-reis door functionele cursussen te volgen die bedrijfsconcepten introduceren, gevolgd door cursussen die gebaseerd zijn op de opgedane leeractiviteiten en opgedane kennis om zich te concentreren op strategieontwikkeling. Met deze cursussen in het laatste deel van het programma kunt u uw opkomende bedrijfsexpertise onder de aandacht brengen.

Als u geïnteresseerd bent in het opstarten van uw eigen bedrijf, wilt u misschien meer te weten komen over BUSM4598 Business Skills for Start Ups, een keuzevak dat de belangrijkste stadia van ondernemingsvorming beslaat, van concept tot lancering.

Carrière

Als een RMIT MBA-afgestudeerde bent u op weg naar zakelijk leiderschap.

Je zult zien dat onze MBA-afgestudeerden werken en leiding geven aan professionele, commerciële, industriële, non-profit, NGO-overheidsadministraties en startende organisaties. Ze vervullen een breed scala aan rollen, waaronder organisatiestrategie en innovatie, managementconsultancy, internationale ontwikkelingscoördinatie en advies en operationeel management.

Ons MBA-programma is ontworpen om ervoor te zorgen dat onze afgestudeerden de bedrijfswereld betreden met het volledige scala aan praktische vaardigheden die nodig zijn om vanaf dag één een effectieve probleemoplosser te zijn. Om onze studenten te helpen deze vaardigheden op te bouwen, voeren we een aantal branche-relevante programma's en keuzevakken uit.

Ons uitgebreide Business Mentoring-programma zal uw loopbaanontwikkeling ondersteunen en uw kansen op werk vergroten. Tijdens het programma zul je deelnemen aan een scala aan activiteiten, waaronder seminars met gastsprekers, groepswerk en case-study's, individuele mentorschap en coaching en loopbaanvoorbereiding.

Het mentorprogramma omvat essentiële gebieden zoals leiderschap op de werkplek, macht en invloed, beoordeling van beslissingen, carrière en zelfmanagement, werken in Australische organisaties, werken in Azië en werken in een familiebedrijf. Al onze zakelijke mentoren hebben minstens 15 jaar ervaring, zijn actieve leiders in hun respectieve vakgebieden en zullen waardevolle begeleiding en ondersteuning bieden.

Professionele erkenning en accreditatie

Studenten en afgestudeerden komen mogelijk in aanmerking voor lidmaatschap van The Australian Institute of Management (AIM). Het lidmaatschap kan een verscheidenheid aan middelen bieden om u te helpen bij uw toekomstige loopbaanontwikkeling.

Admissions

 • Een Australisch bachelordiploma of gelijkwaardig of hoger kwalificatieniveau, in een bedrijfsdiscipline (of aanverwante discipline) van een erkende tertiaire instelling met een minimumscijfergemiddelde (GPA) van 1,0 (van 4,0); of
 • Een Australisch bachelordiploma of gelijkwaardig of hoger kwalificatieniveau, in een bedrijfsdiscipline (of aanverwante discipline) van een erkende tertiaire instelling en een algemene GMAT-score van 550; of
 • Een Australische bachelordiploma of gelijkwaardig in een discipline met een minimum cijfer gemiddeld (GPA) van 1,0 (van 4,0) en een minimum van drie jaar full-time equivalent managementervaring met toezichthoudende verantwoordelijkheden *; of
 • Het RMIT Graduate Certificate in Business Administration.

* Aanvragers moeten een curriculum vitae (CV) indienen.

vergoedingen

Prijs samenvatting

Het indicatieve jaarlijkse collegegeld voor full-fee plaatsen in 2019 is AU $ 35.520 * per jaar.

Het indicatieve jaarlijkse collegegeld voor full-fee plaatsen in 2018 is AU $ 23,040.

Dit programma wordt alleen aangeboden op basis van een volledige vergoeding. Als u een plaats wordt aangeboden, moet u de volledige studiegelden van uw programma betalen. In aanmerking komende studenten (zoals Australische staatsburgers of houders van een Australisch permanent humanitair visum) kunnen echter een aanvraag indienen om de betaling van een deel of het geheel van hun collegegeld uit te stellen via het FEE-HELP-leningsysteem van de Commonwealth Government.

* De hierboven getoonde vergoedingen zijn alleen van toepassing op 2018 en zijn gebaseerd op een jaarlijkse full-time studielast van 96 studiepunten, tenzij anders aangegeven. Een evenredige vergoeding geldt voor meer of minder dan de voltijdse studielast. Het collegegeld wordt op jaarbasis aangepast en deze kosten dienen alleen als leidraad te worden gebruikt.

Beurzen

RMIT kent elk jaar meer dan 2000 beurzen toe om academische prestaties te erkennen en studenten met verschillende achtergronden bij te staan.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

One of Australia's original tertiary institutions, RMIT University enjoys an international reputation for excellence in professional and vocational education, applied research, and engagement with the ... Lees meer

One of Australia's original tertiary institutions, RMIT University enjoys an international reputation for excellence in professional and vocational education, applied research, and engagement with the needs of industry and the community. Lees Minder