programma beschrijving

Je ware potentieel wacht. Bereik het met de Odette MBA. Ons progressieve bedrijfsprogramma combineert geavanceerd onderwijs, intensieve samenwerking en ondersteunende inspiratie. Als je getransformeerd wilt worden - niet alleen geleerd - dan nodigen we je uit om je reis te beginnen met de Odette MBA.

Onze Odette Master of Business Administration (MBA) is een intensief 14-maanden durend programma met een geïntegreerd curriculum dat lezingen, casestudy's, computersimulaties en presentaties combineert om u voor te bereiden op succes in het bedrijfsleven. Dit programma is ontworpen om u een solide basis te geven in de fundamentele handelsgebieden, evenals om up-to-date dekking van de nieuwste zakelijke ontwikkelingen te bieden. Met een Odette MBA geniet u van een hoger rendement op uw educatieve investering en profiteert u van meer carrière-inkomsten.

Wat maakt de Odette MBA zo waardevol?

De Odette MBA combineert geavanceerd onderwijs, intensieve samenwerking en ondersteunende inspiratie. We nodigen u uit om zelf de spannende functies te ontdekken die het tot een uniek, ervaringsgericht en geïntegreerd programma maken.

APEX-partnerschappen met partners bieden real-world ervaring

Om echt over zaken te leren, moet je serieuze tijd doorbrengen in de echte bedrijfswereld. Daarom hebben we het meest geïntegreerde bedrijfsprogramma van Odette MBA Canada gemaakt via onze realtime, teamgebaseerde bedrijfsprojecten.

Internationale uitwisselingen transformeren uw opleiding

Het bedrijfsleven van vandaag is globaler dan ooit. Als een Odette MBA-student kun je ervoor kiezen om je ervaring te voltooien door je laatste semester door te brengen op een internationale academische uitwisselingsstudie aan een andere universiteit in Noord-Amerika, Europa of Azië.

State-of-the-art faciliteiten ondersteunen de samenwerking tussen studenten

Ons MBA Corporate Center is speciaal ontworpen om de samenwerking en integratie van studenten te ondersteunen via uw zakelijke partnerschappen. We bieden een echt professionele zakelijke omgeving waar u kunt leren en groeien.

Toonaangevende faculteit inspireren uw leren en interactie

Onze faculteitsleden bezitten de perfecte combinatie van ervaring in academisch onderzoek en de echte bedrijfswereld. Als leraren zijn ze altijd toegankelijk en studentgericht. Ze zullen je niet alleen begeleiden bij het leren, maar ook je uitdagen, aanmoedigen en begeleiden.

Financiële hulp om uw economische last te verlichten

Odette streeft ernaar om financiële ondersteuning te bieden aan alle studenten die zijn toegelaten tot het MBA-programma, inclusief een combinatie van beurzen, afgestudeerde assistentschappen en onderzoeksassistentschappen.

Wie past het best bij de Odette MBA?

Het aantrekken van jeugdige, frisdenkende en ijverige studenten.

De Odette MBA trekt een speciale student aan: zij die vaak weinig of geen werkervaring hebben, maar een brug willen slaan naar de werkende wereld; die graag de leemten vullen in hun cv met rijke leeractiviteiten. De Odette MBA trekt een hechte groep voltijdstudenten aan die jeugdig, fris denken en ijverig zijn. De klasgenoten van de Odette MBA zijn ongeduldig om een ​​integraal onderdeel te worden van het bouwen van een naam, die hen verbindt met de traditie die hier elk jaar dieper groeit.

De Odette MBA-student heeft de neiging om jeugdig en uiterlijk te zijn. Ons studentenlichaam bestaat meestal uit een stevig contingent internationale studenten en een ander bestaat uit Canadezen die hun programma afsluiten op een buitenlandse beurs. Onze studenten zijn onrustig, haastig om een ​​verscheidenheid aan krachtige ervaringen te omarmen, klaslokalen te mengen met vergaderruimte, individueel met het team, Canada met de wereld.

Welke soorten ervaringen moet ik verwachten?

Real-world projecten integreren in uw leerervaring.

De Odette MBA brengt een selecte groep samen - niet meer dan 48 personen wier talenten worden geïdentificeerd en aangescherpt in echt teamwork. Vanaf het moment dat je aan het programma deelneemt, krijg je de tools om in jezelf te kijken, om je eigen unieke leiderschapsprofiel te definiëren en om de eerste belangrijke stappen te zetten in prestaties die je carrière zullen bepalen. Verwacht geen scheiding tussen wat u in de klas leert en de vragen die u stelt en beantwoord met uw zakelijke partners.

Alles wat u leert, is samengesteld om de gevoeligheid en hulpmiddelen te creëren die nodig zijn voor een succesvolle algemene manager, die gerelateerd zijn aan analyse, besluitvorming en implementatie. Je zult geen tijd hebben voor dat wat niet kan worden ingenomen, gevormd en toegepast. We zullen ons best doen om te garanderen dat er geen moment wordt verspild.

Anticipeer op alle uitdagingen, groei en leren die gepaard gaan met transformatie. Verwacht een positieve verandering in jezelf, gemeten in hoe je je talenten, je werk en je kijk op jezelf identificeert. Doe mee en eis niets minder van jezelf.

Applicatievereisten

Toelatingen voor het Odette MBA-programma zijn zeer selectief en zoeken studenten die complexe problemen kunnen begrijpen, meerdere projecten kunnen beheren en effectief kunnen communiceren. Het programma omvat studenten met verschillende educatieve, professionele en geografische achtergronden. De Odette MBA verwelkomt niet-zakelijke achtergrondstudenten en er is geen vereiste werkervaring om je aan te melden. Kandidaten moeten een gemiddelde van 70% of hoger halen, berekend op basis van de laatste 20 cursussen van hun kwalificerende graad. Bovendien moeten aanvragers een minimale GMAT-score van 550, een verbale score van 26 of hoger en een kwantitatieve score van 30 of beter hebben om te worden overwogen. Aanvragers moeten ook twee referentiebrieven, een cv indienen en zijn onderworpen aan een gekwalificeerd persoonlijk interview.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
14 maanden
Voltijd
Deadline
Vraag informatie aan
April 1 – Domestic applicants: March 1 – International students who require a study visa
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
April 1 – Domestic applicants: March 1 – International students who require a study visa
Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
April 1 – Domestic applicants: March 1 – International students who require a study visa
Einddatum