Lees de Officiële Beschrijving

De Bournemouth MBA is onze vlaggenschipcursus die is ontworpen om u in staat te stellen uw carrière naar een hoger niveau te tillen en om als een wereldleider te opereren met een realistische waardering van het bedrijfsecosysteem. Je ontwikkelt uitgebreide kennis en vaardigheden op het gebied van zaken doen en management, en verbetert je begrip van het gedrag en de houding van mensen, om een ​​effectieve, onafhankelijke en geloofwaardige leider te worden. Je leidinggevende vaardigheden zullen worden verbeterd door middel van een reeks masterclasses, gastcolleges van sprekers uit de industrie, casestudies en advieswerk met echte zakelijke klanten.

Bovendien zijn er korte stageplaatsen beschikbaar als onderdeel van de cursus, zodat je praktische context kunt toevoegen aan je leerervaring. Je hebt de mogelijkheid om een ​​van de verschillende keuzevakken te kiezen voordat je in de laatste fase een consultancy- of onderzoeksproject uitvoert.

De MBA van Bournemouth is dubbel geaccrediteerd door het Chartered Management Institute (CMI), wat betekent dat je na het voltooien van je studie je MBA-kwalificatie en een CMI-kwalificatie hebt. Je ontvangt ook een gratis CMI-lidmaatschap voor de duur van je kwalificatie met BU.

Toelatingseisen:

Een Bachelors Honours graad met 2: 1 in een vak, of gelijkwaardig en minstens 1 jaar relevante werkervaring, maar kandidaten met minder ervaring kunnen worden uitgenodigd om te interviewen. Als Engels niet je eerste taal is, heb je IELTS 6.5 (Academisch) of hoger nodig.

Cursus details

De MBA bestaat uit acht units en een consultancy- of onderzoeksproject. Zeven eenheden uit het kernprogramma worden door alle MBA-professionals als volgt behandeld:

Kerneenheden

 • persoonlijk
 • Accounting
 • Hedendaagse kwesties in de wereldwijde zakelijke omgeving: verken een scala aan hedendaagse kwesties die bedrijven intern beïnvloeden en door ontwikkelingen in de macro-economische omgeving. De rollen die overheidsbeleid en internationale handel spelen bij het vormgeven van de mondiale bedrijfsomgeving zullen worden onderzocht. De kwesties die van invloed zijn op de duurzame bedrijfsvoering zullen ook worden onderzocht en u zult strategisch management en leiderschapsvaardigheden ontwikkelen tot een hoog niveau in een wereldwijde bedrijfscontext.
 • Strategic Applied Marketing: de concepten en principes die ten grondslag liggen aan het marketingproces, met betrekking tot de macro-omgeving waarin marketeers opereren. Deze unit ontwikkelt en verbetert het bereik van vaardigheden die marketeers nodig hebben om effectief te werken in de marketingomgeving, met een internationaal perspectief.
 • Prestatiemanagement
 • Leiderschap
 • Strategisch management: u bestudeert deze unit vanuit het perspectief van een algemene manager, rekening houdend met de realiteit en de praktijk van het beheren om de prestaties van een organisatie te maximaliseren. De eenheid analyseert wat de prestaties van een organisatie stimuleert en identificeert externe en interne veranderingen die hierop van invloed zijn. Andere belangrijke kwesties zoals leiderschap, globalisering, innovatie, ondernemerschap en strategie worden onderzocht. Het uiteindelijke doel van deze unit is om een ​​balans te bieden tussen strategietheorieën en de toepassing ervan in praktijksituaties, dus analyse leidt tot het vormen van een strategie, die vervolgens wordt uitgevoerd door het management van de organisatie.

Keuze-eenheden (kies een)

 • Ondernemend management: hier onderzoek je de aard van strategie en strategisch management in ondernemende ondernemingen. Er is een bijzondere focus op groeistrategieën en het managen van de gevolgen van groei, en op de strategische managementstijl en managementactiviteiten voor het omgaan met de uitdagingen waarmee ondernemende ondernemingen worden geconfronteerd, vooral alternatief concurrentievoordeelzoekend gedrag. Een andere focus van de unit ligt op managementacties om de groei van de onderneming te beheersen, en je krijgt de mogelijkheid om een ​​praktische waardering te krijgen voor controlemechanismen en groeibelemmeringen.
 • Geavanceerde marketing: Evalueer nieuwe thema's die van invloed zijn op de marketingindustrie en evalueer de betekenis ervan voor een specifieke sector of sector. Er wordt van je verwacht dat je begrip ontwikkelt op een strategisch marketingniveau en dat je je kennis koppelt aan de geïdentificeerde thema's, terwijl je de steeds evoluerende aard van deze thema's begrijpt. Uw antwoorden moeten de hedendaagse marketingpraktijk en nieuwe ontwikkelingen weerspiegelen, met innovatie en creatief denken. Je verbetert de vaardigheden die je nodig hebt om effectief te werken in de marketingomgeving en ontwikkelt een begrip vanuit een wereldwijd perspectief.
 • Mondiale economische uitdagingen: een inleiding tot de economische theorie zoals deze van toepassing is op specifieke gebieden van toegepaste economie. Dit laat zien hoe economische theorieën en technieken kunnen worden gebruikt om vele belangrijke kwesties waarmee de mensheid wordt geconfronteerd aan te pakken.
 • Financiële Diensten: Krijg leidinggevende vaardigheden en kennis voor het werken in de financiële sector. Er is een focus op regulering en marketing in deze sector. Je werkt constructief en verantwoordelijk als manager in regulerende parameters voor financiële diensten en ontwikkelt en evalueert marketingstrategieën.
 • Zakendoen in nieuwe mediaomgevingen: tot op zekere hoogte wordt elke sector van de economie geraakt door de invloed van computercommunicatietechnologieën. Deze unit is bedoeld om u te helpen de toekomst van deze invloed te begrijpen en in kaart te brengen. U krijgt een overzicht van academisch onderzoek en theorie over nieuwe media-omgevingen en er wordt verwacht dat u een dieper inzicht zult krijgen in de sociaal-economische transformaties en nieuwe soorten gedrag die door elektronische media worden verwacht. Een ander doel van deze unit is om deze kennis toe te passen op het ontwikkelen van managementcompetenties, waaronder het onderzoeken en evalueren van markttendensen.

Merk op dat keuzevakken minimumaantallen nodig hebben om te kunnen werken en kunnen veranderen in het licht van de nieuwste ontwikkelingen in de branche.

Optie-eenheden (kies er een)

 • Consultancy: Ontwikkel een begrip van de principes en praktijk van consultancy. Dit zal je voorzien van technieken en vaardigheden om in een team te werken aan het voltooien van een consultancyproject.
 • Onderzoeksproject: een kans om een ​​substantieel stukje zelfbeheerd onderzoek uit te voeren in een branche waarin u geïnteresseerd bent. U onderhandelt over uw onderwerp en projectpresentatie met een supervisor die aan u is toegewezen door de MBA-directeur. Je hebt de mogelijkheid om een ​​korte stage te ondernemen als onderdeel van de cursus, afhankelijk van het vinden van de juiste ervaring. Hiermee kunt u praktische context toevoegen aan uw leerervaring.

Programma specificatie

Programmaspecificaties geven een definitieve registratie van de door de universiteit aangeleerde graden in overeenstemming met de vereisten van het Quality Assurance Agency. Elke vakopleiding die leidt tot een BU Award heeft een programmaspecificatie die de doelen, structuur, inhoud en leerresultaten beschrijft, plus de gebruikte onderwijs-, leer- en beoordelingsmethoden.

Careers

Met academische expertise uit alle faculteiten van de BU ontwikkelt onze MBA zich voortdurend om ervoor te zorgen dat deze in de voorhoede blijft van verandering en vooruitgang in alle sectoren. Deze cursus biedt je een springplank voor het ontwikkelen van een managementcarrière.

Sommige van onze Masters of Business Administration afgestudeerden zijn nu bezig met rollen zoals:

 • Regisseur
 • Leid projectmanager
 • Hoofd van de diensten voor economische ontwikkeling
 • Hoofd van informatie en systeemontwikkeling.

Industries werkte in

 • Bedrijf
 • Financiën
 • afzet
 • Personeelszaken.

Verdere studie

Als u na het behalen van uw MBA wilt blijven studeren, kunt u ons aanbod van doctoraatsprogramma's bekijken.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
10,000 GBP
UK / EU / Kanaaleilanden: £ 10,000 Internationaal (niet-EU): £ 14,750
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum