Master of Business Administration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Brunel Business School , gevestigd in Uxbridge, Londen heeft meer dan 50 jaar academische uitmuntendheid en heeft dubbele accreditatie van de AACSB en AMBA.

De Brunel MBA heeft een intensief voltijds programma van een jaar of een deeltijd van twee jaar met flexibele aanwezigheidsopties. U kunt ook kiezen uit drie specialisaties: algemeen beheer, gezondheidszorgbeheer of luchtvaartbeheer.

Of u nu uw bestaande carrière wilt bevorderen, naar een nieuw veld wilt verhuizen of een eigen bedrijf wilt starten, de Brunel MBA kan u de tools geven die u nodig hebt. Elk aspect van de cursus is praktisch, vervullend, geïntegreerd en, dankzij onze onderwijs- en onderzoeksfaciliteiten van wereldklasse, altijd relevant voor de steeds veranderende zakelijke omgeving van vandaag.

Als Brunel MBA-student krijg je de beste kansen om je zakelijke carrière te maximaliseren; door geavanceerde managementmodules, Leadership Masterclass en een gepersonaliseerd programma voor loopbaanontwikkeling. U profiteert ook van een rijke agenda met interne en externe evenementen met spraakmakende zakelijke sprekers, evenals een optionele buitenlandse zakenreis naar Milaan.

127256_photo-1461280360983-bd93eaa5051b.jpeg

Foto door Alexis Brown op Unsplash

Het Brunel MBA-overzicht

De Brunel MBA is een van de vooraanstaande groep van MBA-programma's wereldwijd die accreditatie heeft verkregen door de Association of MBA's (AMBA), terwijl Brunel Business School is geaccrediteerd door de prestigieuze Association of Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Het is ontworpen voor diegenen die hun management- en leiderschapscapaciteiten willen ontwikkelen en hen willen richten op het ontwikkelen van een bredere algemene managementbenadering in elke organisatorische context.

De MBA is een 1-jarige full-time en 2-jarige part-time programma in algemeen management dat twee keer per jaar begint in januari en september en biedt twee extra specialisaties: Aviation Management en Healthcare Management.

De MBA-specialisatie General Management kan u helpen om een meer complete manager te worden. Van financiën tot internationale strategie, het benutten van technologieën en marketing, deze cursus helpt u bij het nemen van beslissingen door het senior management en het oplossen van zakelijke problemen. We ondersteunen u bij het identificeren van uw sterke en zwakke punten en werken ermee samen om u te helpen vooruitgang te boeken.

De Aviation Management MBA is ontworpen voor professionals die werken voor luchtvaartmaatschappijen, luchthavenautoriteiten en toeleverings- en ondersteuningsservices in de luchtvaartsector, zoals engineering, logistiek, catering, vracht, energie, veiligheid, beveiliging, IT en reizen en toerisme. Het wordt ondersteund door onze nabijheid tot 's werelds drukste passagiershub op Heathrow, de groeiende reputatie van Brunel in ruimtevaart- en milieuonderzoek en onze nauwe banden met de luchtvaartindustrie.

De Healthcare Management MBA richt zich op de toepassing van kennis in de gezondheidszorg en stelt studenten in staat om managementvaardigheden te ontwikkelen om zakelijke situaties in de sector aan te kunnen. De MBA-cursus (Healthcare Management) is bedoeld voor professionals in strategische gezondheidsinstanties, eerstelijnsgezondheidszorg en ziekenhuisadministratie, en voor mensen die werkzaam zijn in de particuliere gezondheidszorg, externe leveranciers en adviesbureaus.

De Brunel MBA is bedoeld om goed geïnformeerde, kritische en creatieve denkers te produceren die gericht zijn op de toepassing van leren op de werkplek. Naast klassikaal lesgeven, biedt het programma workshops voor de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden, optionele overzeese studiereizen (naar Milaan, Italië) en regelmatig bezoek aan de industrie en gastcolleges.

Link: href = "https://www.brunel.ac.uk/business-school/brunel-mba-in-london

De fulltime MBA

De full-time Brunel MBA is een intensieve cursus van een jaar die u een kwalificatie biedt die toewijding betekent voor voortdurende ontwikkeling in uw beroep.

Deze cursus is ideaal als u uw MBA in een korte tijd wilt voltooien, wat nuttig kan zijn als u een internationale kandidaat bent. Brunel MBA-studenten vertegenwoordigen een enorme diversiteit in de verscheidenheid van industrieën, beroepen, culturen en landen waar ze vandaan komen en dit is een van de belangrijkste sterke punten van ons programma. De mensen die u ontmoet op uw MBA vormen een waardevol netwerk van zakelijke contacten en vrienden voor het leven.

De internationale kwaliteitsbenchmark voor de MBA zegt dat het een "master in de praktijkontwikkeling" vertegenwoordigt. Vandaar dat de MBA van Brunel een MBA na de ervaring is, wat betekent dat alle deelnemers over een aanzienlijke werkervaring moeten beschikken, inclusief ten minste drie jaar ervaring op management- of professioneel niveau voordat ze aan de cursus kunnen deelnemen.

Link: href = "https://www.brunel.ac.uk/business-school/brunel-mba-in-london/full-time-mba

Het parttime Brunel MBA-overzicht

De parttime Brunel MBA is een tweejarige opleiding met twee intakes per jaar, een in september en een in januari. Dit programma is ideaal als je fulltime, parttime werkt, gezinsverplichtingen hebt of gewoon in een langzamer tempo wilt studeren.

Brunel MBA-studenten vertegenwoordigen een enorme diversiteit in de verscheidenheid van industrieën, beroepen, culturen en landen waar ze vandaan komen en dit is een van de belangrijkste sterke punten van ons programma. De mensen die je ontmoet op je MBA vormen een waardevol netwerk en mogelijke vrienden voor het leven.

De internationale kwaliteitsbenchmark voor de MBA zegt dat het een "master in de praktijkontwikkeling" vertegenwoordigt. Vandaar dat de MBA van Brunel een MBA na de ervaring is, wat betekent dat alle deelnemers over een aanzienlijke werkervaring moeten beschikken, inclusief ten minste drie jaar ervaring op management- of professioneel niveau voordat ze aan de cursus kunnen deelnemen.

Link: href = "https://www.brunel.ac.uk/business-school/brunel-mba-in-london/part-time-mba

Waarom studeren bij Brunel?

  • Doe mee met de Leadership Masterclass-serie om uw leiderschapsvaardigheden en managementprestaties te ontwikkelen
  • Profiteer van onze links naar de industrie, met toegang tot vele initiatieven in ons Business Life-programma
  • Gepersonaliseerde sessies voor loopbaanontwikkeling
  • Optionele overzeese zakenreis naar Milaan
  • Er zijn beurzen beschikbaar - u kunt een beurs voor kwijtschelding ontvangen van £ 6.500- £ 11.000
  • De kosten bedragen £ 22,880 per programma - voltijd of deeltijd (deeltijdstudenten betalen £ 11,440 per jaar).
  • Toegang tot een speciaal MBA-centrum - u krijgt les in het vlaggenschip Eastern Gateway Building op de campus van Brunel University London in Uxbridge, Londen.
  • We zijn een campus met één campus binnen de snelweg M25, op slechts 15 minuten rijden van Heathrow en op 20 minuten lopen van het metrostation Uxbridge met treinen naar het centrum van Londen.

Testimonial van studenten

"MBA aan de Brunel Business School biedt een schat aan kennis en waardevolle ervaringen. De combinatie van toegepaste strategie en ontwikkeling van managementvaardigheden bereidt zijn afgestudeerden voor met sterke professionele competenties. Het diverse internationale netwerk en ervaren personeel zijn echt onbetaalbaar." Chatchawin Lertvanarin, MBA

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

When Brunel was awarded its Royal Charter in 1966 we were given a distinct purpose and an incredible opportunity. The campus was to be the home of technological education, championing innovation and a ... Lees meer

When Brunel was awarded its Royal Charter in 1966 we were given a distinct purpose and an incredible opportunity. The campus was to be the home of technological education, championing innovation and advancement, and giving the UK the knowledge base it needed to compete on the international stage. Lees Minder

Accreditaties