Lees de Officiële Beschrijving

De cursus

De MBA van de Lincoln International Business School is ontworpen om een creatieve en samenwerkende leerervaring te bieden, gebouwd rond onze kernwaarden van ethisch, duurzaam en verantwoordelijk management.

Onze MBA is erop gericht om professionele en persoonlijke leiderschapsontwikkeling te verbeteren met behulp van technische, analytische en zachte vaardigheden, die van fundamenteel belang zijn voor succes in de zakelijke omgeving van vandaag. Onze MBA volgt het UN PRME-initiatief en engageert zich met wereldwijde uitdagingen met passie, enthousiasme en doorzettingsvermogen via ons actieve onderzoeksnetwerk.

Hoogtepunten van de Lincoln International Business School MBA zijn onder meer:

  • Persoonlijke Leiderschapsontwikkelingsactiviteiten
  • Executive Career Coaching
  • Live Consultancy-projecten
  • Intensieve onderhandelingstraining
  • Een kans op een stage
  • Lidmaatschap van LIBS Connect, voor zakelijk netwerken

Met uw carrièredoelen in gedachten, bieden wij begeleiding en coaching om u te helpen uw positie te bepalen door middel van een persoonlijk leiderschapplan, ontworpen om u in staat te stellen te vertrouwen op uw oordeel en een sterke leider te worden in een complexe mondiale omgeving. We streven naar het koesteren van sterke en langdurige relaties die u een gevoel van verbondenheid in onze gemeenschap kunnen bieden en een manier om uw persoonlijke netwerk en prospects uit te breiden.

Hoe je bestudeert

De Lincoln International Business School MBA bestaat uit een kern- en keuzemodule die tot doel hebben om klaslokaal leren te verbinden met echte organisaties. De kernmodules zijn ontworpen om de vaardigheden te ontwikkelen die elke manager nodig heeft, terwijl de keuzemodules en het proefschrift de mogelijkheid bieden zich te specialiseren.

Hoorcolleges en seminars bieden de kans om de basisprincipes van global business en leiderschap te bespreken en te bespreken via workshops en groepslessen. Er is flexibiliteit bij het inroosteren van ons tijdschema dat groepsactiviteiten mogelijk maakt, evenals groeps- en onafhankelijke studie.

De projectmodule is ontworpen om een inleiding tot consultancy te bieden. Studenten kunnen met een klant een onderzoek uitvoeren dat relevant is voor hun situatie en carrièreaspiraties. Studenten hebben eerder leiding gegeven aan Live Consultancy Projects met een aantal spraakmakende organisaties zoals Siemens, British Steel, Dynex en de YMCA.

De Lincoln International Business School MBA omvat leiderschapsontwikkelingsactiviteiten en onderhandelingsworkshops als onderdeel van de modules die in blokken worden aangeboden. Via lidmaatschap van LIBS Connect kunnen studenten gastcolleges bijwonen van sprekers en leiders uit de sector. Eerdere gastsprekers waren onder meer University Chancellor Lord Adebowale CBE, BBC Trustee en Non-Executive Director Suzanna Taverne en de Chief Executive van Siemens plc Juergen Maier.

MBA-studie omvat een aanzienlijk deel van de onafhankelijke studie, het verkennen van het materiaal dat wordt behandeld in hoorcolleges en seminars. Als algemene gids wordt van de studenten verwacht dat ze elk uur in de klas twee tot drie uur besteden aan een onafhankelijke studie. Onderwezen modules hebben normaal gesproken 36 contacturen (lezingen, seminars en workshops) per semester.

Hoe je wordt beoordeeld

Deze cursus biedt u de mogelijkheid om inzicht te krijgen in een specifiek onderwerp in hoorcolleges en seminars voordat u uw bevindingen en meningen over gegeven vragen aan het einde van elke module presenteert.

Alle aangeleerde modules worden beoordeeld aan de hand van een verscheidenheid aan beoordelingsmethoden, waaronder essays, examens, projecten, mondelinge presentaties en simulatiegames. Deze beoordelingen zijn bedoeld om vaardigheden te ontwikkelen die nuttig kunnen zijn voor je carrière.

Voor de MBA-proefschrift, zullen de studenten de mogelijkheid hebben om een onderzoek gericht proefschrift van 15.000 - 18.000 woorden produceren.

Het beleid van de University of Lincoln over evaluatiefeedback is erop gericht ervoor te zorgen dat academici je in-course evaluaties snel aan je teruggeven - meestal binnen 15 werkdagen na de inzenddatum.

Toelatingseisen

Een minimum 2: 2 graad en relevante werkervaring.

Het is normaal dat studenten minimaal twee jaar relevante werkervaring hebben. Afgestudeerden met minder dan twee jaar relevante ervaring zijn verplicht om een verklaring van het doel van 300-500 woorden in te dienen ter ondersteuning van hun aanvraag.

Bewijs in uw verklaring moet omvatten:

  • Deeltijd werk
  • Vrijwilligerswerk
  • Leiderschapsrollen voor studenten tijdens universiteit (bijv. Clubs en organisaties)
  • Ervaring met leiden of werken binnen een organisatie

Bovendien moeten studenten van wie de eerste taal geen Engels is, beschikken over een Engelse taalkwalificatie van IELTS 6.0 of gelijkwaardig.

Opleiding te volgen in:
Engels
University of Lincoln
Laatst bijgewerkt op May 4, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
16,000 GBP
Internationale studenten. | Home / EU-studenten: £ 12,600
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet

aug 2019