Master of Business Administration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MBA van Roehampton richt zich op verantwoordelijk leiderschap voor het behoud van concurrentievoordeel en het beheren van projecten in een wereldwijde context. Het is ontworpen om u een uitgebreid inzicht te geven in de belangrijkste functionele gebieden van bedrijfsbeheer, zoals strategie, marketing, financiën en organisatieverandering. De MBA van Roehampton legt de nadruk op de analyse van de beste praktijken en strategieën van internationale organisaties en biedt de mogelijkheid om een adviesproject met een multinationale onderneming of een vooraanstaand MKB in Londen na te streven.

Dit programma is ontworpen met input van succesvolle, in Londen gevestigde ondernemers en biedt u inzicht in de behoeften van internationale bedrijven. Deze MBA bereidt je ook voor op de uitdagingen van het senior management in een internationale zakelijke omgeving.

U krijgt de mogelijkheid om deel te nemen aan een internationale managementreis naar een Europees land, inbegrepen in de tarieven van het programma, waar u bedrijven bezoekt en de gelegenheid krijgt om na te denken over huidige managementkwesties en strategische oplossingen. De internationale management excursie biedt u een onschatbare kans om teamwork te oefenen en uw internationale kennis van bedrijfsmanagement te contextualiseren en toe te passen op een aantal internationale bedrijven en culturele contexten.

Inhoud

De Roehampton MBA is een intensief managementprogramma dat uw carrière in internationale zakelijke en aanverwante gespecialiseerde gebieden zal verbeteren en uw 'wereldwijde carrièrebereidheid' zal verzekeren. Het programma is direct relevant voor uw professionele achtergrond en expertise, omdat leren verband houdt met en wordt geïnformeerd door uw eigen werkervaring. Het programma wordt geleverd door academici en praktijkmensen die vooraanstaande experts zijn in hun vakgebied en wordt gekenmerkt door kwaliteitsvol onderwijs dat op onderzoek is gebaseerd.

De MBA wordt gekenmerkt door:

 1. Een mondiaal perspectief, waarbij gebruik wordt gemaakt van uw eerdere werkervaring, weerspiegeld in de programma-inhoud en beoordelingsstrategie.
 2. De mogelijkheid om theorie toe te passen op echte bedrijfssituaties en geselecteerde internationale case studies, en om een adviesrapport op te stellen.
 3. Leren en onderwijzen gericht op je loopbaanbereidheid en het aanpakken van hedendaagse uitdagingen in 21e-eeuwse wereldwijde bedrijven.
 4. Een gemengde benadering van lesgeven en leren die door technologie is mogelijk gemaakt door het gebruik van Moodle.

Na succesvolle afronding van uw MBA beschikt u over de kennis, vaardigheden en het vertrouwen om wereldwijde bedrijfsactiviteiten te leiden en te beheren; om complexe informatie te absorberen; om moeilijke strategische beslissingen te nemen en deze effectief te communiceren, en om interculturele projectteams te leiden en te beheren.

Als afgestudeerde ontvang je een dubbel diploma van niveau 7 in strategisch management en leiderschap van het Chartered Management Institute (CMI).

modules

Het pre-inductieprogramma

Studenten die nog niet eerder bedrijfskunde hebben gestudeerd, krijgen extra ondersteuning aangeboden in de vorm van een online voorbereidend, pre-inductieprogramma dat zij zullen aanmoedigen om te voltooien vóór de start van hun programma.

Wereldwijd leiderschapsprogramma

Roehampton Business School biedt al zijn PG-studenten een innovatief en ambitieus Global Leadership Program aan naast hun PG-prijzen. Het programma loopt parallel met de aangeleerde modules en is een aanvulling daarop

Kernmodules (herfsttermijn)

 • Bedrijfsonderzoeksmethoden
 • Strategische marketing
 • Duurzame bedrijfsstrategie
 • Project management

Kernmodules (voorjaarstermijn)

 • Beheer van financiële prestaties
 • Leiderschap en verandermanagement

Optionele modules (20 studiepunten)

 • Strategische investeringsbeoordeling
 • Global Brand Management
 • HR-zakelijke samenwerking

Proefschrift en projectmodules

Studenten moeten een van de volgende kiezen:

 • Proefschrift
 • Consultancy Project *

* Het Consultancy Project vereist een stage- of samenwerkingsovereenkomst met een geschikte organisatie. Stages zijn normaal gesproken onbetaald. Je moet de externe partner beveiligen, maar wordt gedurende dit hele proces ondersteund door het carrière-team van de universiteit en de Business School. De stage duurt meestal 12 weken on-site bij het gekozen bedrijf.

Verplichte en vereiste modules

Verplichte en / of vereiste modules kunnen veranderen wanneer we programma's beoordelen en bijwerken. Hierboven staat een lijst met modules die dit academiejaar worden aangeboden.

Optionele modules

Optionele modules, indien aangeboden als onderdeel van een programma, kunnen van jaar tot jaar variëren en zijn onderworpen aan levensvatbaarheid.

Wereldwijd leiderschapsprogramma

 • Waarom een wereldwijd leiderschapsprogramma?
 • Wil je het leven ervaren als Management Consultant?
 • Wil je waardevolle ervaring toevoegen aan je CV?
 • Wilt u netwerken met organisatieleiders en wereldwijde bedrijven?

Het Global Leadership Program is ontworpen om uw loopbaanbereidheid te vergroten. Het is gericht op uw persoonlijke professionele ontwikkeling door een combinatie van evenementen, workshops, netwerkmogelijkheden en sectorblootstelling die betrekking hebben op uw loopbaanbereidheid en uw mogelijkheden om op te treden als een effectieve leider, manager, consultant of ondernemer.

Als onderdeel van uw Global Leadership Program ontvangt u begeleiding van professionele medewerkers van de Careers Service om uw carrière te verbeteren. U kunt bladeren door een uitgebreide reeks informatie, literatuur van professionele instanties en zelfhulpmaterialen over cv's en sollicitaties. Als onderdeel van de workshops kun je deelnemen aan vertrouwelijke interviews om je loopbaanplannen, sollicitaties en komende sollicitatiegesprekken te bespreken. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je presentatie- en elevator pitch-vaardigheden te oefenen tijdens netwerkevenementen.

Pre-inductieprogramma

Als uw eerste graad niet in bedrijfskunde en management is, krijgt u de mogelijkheid om een online pre-inductie te voltooien, die volledig vrijwillig en niet-kredietwaardig is. Het wordt niet beoordeeld en het is geen voorwaarde voor inschrijving. Het biedt u echter wel inzicht in strategie, management, marketing en internationale zaken. Dit programma wordt geleverd als een zelfstudie en is beschikbaar zodra je inschrijving is voltooid.

Het programma bestaat uit begeleide metingen die u thuis in uw eigen tempo kunt voltooien. Je wordt sterk aangemoedigd om goed voorbereid aan te komen en ten minste enkele van de lezingen en reflectietaken te hebben doorgenomen die in week 3 van je eerste semester worden gegeven.

De Pre-Induction-website leidt u, zodra u bent ingeschreven, in meer detail door de relevante meetwaarden en taken. Het verbetert uw vermogen om gegevens en informatie te analyseren met behulp van analytische en managementtechnieken en toolkits.

De lijst met onderwerpen:

 • Inleiding tot management, marketing en strategie
 • Introductie in Finance en Accounting voor Managers
 • Inleiding tot consumentengedrag
 • Inleiding tot het managen van mensen en diversiteit in organisaties

Toelatingseisen

De cursus is ontworpen om te resoneren met mensen met verschillende achtergronden, dus je hoeft geen specifiek gebied van academische ervaring te hebben, maar twee jaar relevante werkervaring is vereist. Nadat u zich heeft aangemeld, moet u ervoor zorgen dat u ondertekende referentiebrief (en) uploadt die getuigen van twee jaar werkervaring.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

We change lives by helping our students to develop the confidence, knowledge and values they need for a successful and fulfilling life. We produce world-class research that helps us understand the wor ... Lees meer

We change lives by helping our students to develop the confidence, knowledge and values they need for a successful and fulfilling life. We produce world-class research that helps us understand the world and change it for the better. Lees Minder