Master of Business Administration

Mykolas Romeris University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master of Business Administration

Mykolas Romeris University

Waarom deze opleiding?

Het programma dient als een geïntegreerd onderdeel van de Mykolas Romeris University door de missie van de universiteit te steunen om duurzame ontwikkeling van organisaties en de gemeenschap te bevorderen.

MRU MBA-studies zullen afgestudeerden ontwikkelen die academisch zijn opgeleid om effectief te concurreren in de context van de dynamische aard van de internationale omgeving. Na het afstuderen moeten de studenten blijk geven van kennis en praktijk van zakelijke principes met betrekking tot organisaties in de private en publieke sector.

Studenten zijn gericht op wetenschappelijk onderzoek voor de beste werkwijzen voor bedrijfsvoering:

  • De verworven vaardigheden moeten worden bewezen door een Capstone-project te bieden voor het oplossen van een praktische businesscase, in plaats van het schrijven van een theoretisch georiënteerde masterthesis;
  • Het integratieve studiemodel stelt de studenten in staat om hun kennis te integreren in verschillende micro- en macro-omgevingen voor efficiënt en effectief beheer;
  • De studenten worden als professionals opgeleid door vaardigheden aan te reiken van het hebben van een algemeen beeld van de bedrijfsprocessen in tegenstelling tot een vakgerichte specialist.

Het aantal plaatsen in het MBA-programma is beperkt tot 20 en alleen studenten die het programma starten in de intake 2017/2018 krijgen een kans op een speciaal gereduceerd collegegeld. Het volledige collegegeld is 4480 EUR voor EU-studenten en 6240 voor niet-EU-studenten. Echter, degenen die dit jaar binnenkomen, betalen slechts de helft van dit lesgeld!

Toelatingseisen

Universitair bachelordiploma;
De aanvragers moeten een inleidende brief indienen (maximaal 2000 tekens met spaties), waarin de aanvrager zichzelf moet introduceren, persoonlijke SWOT-analyse (sterkte, zwakte, kansen, bedreigingen) voorbereiden. Het moet ook beroepservaring, vooropleiding en individuele verwachtingen van het programma omvatten. Interviews zullen worden uitgevoerd met de geselecteerde kandidaten;
Motiverend interview om academische en professionele voorbereiding aan te tonen (3 jaar managementervaring zou de voorkeur hebben);
Engelse taalvaardigheid - het niveau niet lager dan B2 (volgens het door de Raad van Europa goedgekeurde gemeenschappelijk referentiekader voor taal). Verre taaltest Engels wordt georganiseerd voor diegenen die geen IELTS- of TOEFL-certificaten bezitten.

Internationale mobiliteitsmogelijkheden

MBA-studenten kunnen deelnemen aan ERASMUS-mobiliteitsprogramma's voor stage-ervaring van minimaal 2 maanden in een onderneming in het buitenland (Erasmus traineeship), met name als pas afgestudeerden van het programma.

Carriere vooruitzichten

Na het behalen van het MRU MBA-programma en het behalen van het masterdiploma kunnen studenten werken als managers bij kleine en middelgrote ondernemingen, teams in grote bedrijven, afdelingen in openbare instellingen beheren. De afgestudeerden zullen kunnen werken in de dynamische, tegenwoordig door innovatie gestuurde omgeving, zullen de kennis en praktische toepassingsvaardigheden hebben van marketingbeheer, human resources management, strategisch innovatiebeheer, leiderschap, kwantitatieve besluitvorming, bedrijfsboekhouding en financieel management. Om er een paar te noemen, de afgestudeerden zullen in een bedrijf, instelling of in hun eigen bedrijf kunnen werken als chief executive officers, IT-managers, financiële managers, financieel adviseurs, HR-managers, managementanalisten, enz.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Mykolas Romeris University

Laatst bijgewerkt op June 19, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
4,480 EUR
EU-studenten / jaar. Niet-EU-studenten: 6240 EUR / per jaar.
Locations
Litouwen - Wilna, Vilnius
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Litouwen - Wilna, Vilnius
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan