Master of Business Administration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over het programma

De dubbele graad MBA voor opkomende leiders wordt gezamenlijk aangeboden door GUtech en de Executive Academy van de Universiteit van Wenen voor economie en bedrijfskunde (WU).

De GUtech-WU MBA is een internationaal dubbel-graads programma dat de uitstekende internationale status van de Executive Academy van de Universiteit van Wenen en GUtech combineert met haar volledige kennis van het economische landschap van Oman.

WU Executive Academy maakt deel uit van de Universiteit van Wenen, de grootste universiteit in zijn soort in Europa, met meer dan 23.000 studenten uit 110 landen. De universiteit is geaccrediteerd door AACSB en EQUIS, de meest prestigieuze accreditaties wereldwijd voor Business Schools. Daarnaast zijn de MBA-programma's van WU Executive Academy geaccrediteerd door AMBA, de Association of MBA's.

Deze MBA is ontworpen voor professionals die de huidige uitdagingen willen aangaan in een complexe en steeds veranderende zakelijke omgeving. Het biedt getalenteerde professionals methoden en kennis die nodig zijn om de leiders van morgen te worden, bijvoorbeeld van leiderschap, organisatie, strategie en financiën. Het programma duurt 18 maanden. Cursussen worden gegeven in blokken van vier dagen per maand van donderdag tot zondag.

Het programma wordt aangeboden op de GUtech-campus door een team van hooggekwalificeerde docenten van de WU Executive Academy en GUtech. Succesvolle studenten ontvangen twee MBA-graden, een van GUtech en een van WU Vienna.

Carrière en studies kansen

Topwervers zijn actief op zoek naar hooggekwalificeerde afgestudeerden die een gedetailleerde kennis van een specifieke branche combineren met een sterk zakelijk inzicht. De dubbele graad GUtech-WU bereidt je voor op vooruitgang of je carrièrepad.

Structuur

Het GUtech-WU MBA-programma is gestructureerd om kennis door te geven via een diverse en opwindende modulaire blended-leerbenadering, inclusief case studies, bedrijfssimulaties, presentaties en interactief klaswerk.

Elke module wordt gedurende vier dagen (donderdag - zondag) gegeven door zeer ervaren medewerkers van beide universiteiten op de campus van GUtech. De vier dagen worden ondersteund door een fase per module en na een module. De MBA wordt afgesloten met een masterproef die wordt begeleid door de faculteit GUtech of WU.

Het gehele GUtech-WU MBA-programma beslaat een periode van ongeveer 18 maanden met een werklast van 90 studiepunten (European Credit Transfer System, ECTS). Studenten kunnen ervoor kiezen om een aantal modules in Wenen te studeren aan de WU.

Studenten kunnen zich specialiseren in een van deze gebieden:

  • ondernemerschap
  • Internationaal toerismebeheer
  • Logistiek, operations en supply chain management

Toelatingseisen

Academische vereisten

Een erkend bachelor diploma.

Taalvereisten

Bewijs van Engelse taalvaardigheid (bijv. TOEFL 79 internettest, IELTS 6.0 of gelijkwaardig).

Algemene vereisten

Drie jaar relevante werkervaring.

Aanvragers worden geselecteerd op basis van hun academische achtergrond, vaardigheden en werkervaring en een interview.

Cursusbeschrijving

De onderstaande overzichten van de GUtech-WU MBA-module worden geleverd door faculteitsleden van WU en GUtech.

Module nummer Naam van de module ECTS Module gegeven door faculteit van
1 Mensen begeleiden

vergoedingen

Aanvraagkosten

Een niet-restitueerbare vergoeding OMR 100 is vereist voordat de aanvraag wordt verwerkt.

Collegegeld

Het totale aantal benodigde studiepunten om de GUtech-WU MBA te behalen en behalen is 90 ECTS-studiepunten (ECTS CP). De tarieven worden berekend op basis van OMR 167 per ECTS CP.

Beurzen kansen

Voor de eerste vijfentwintig (25) studenten zijn beurzen van 30% van de totale kosten beschikbaar. Er is geen aparte aanvraag voor deze beurzen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The history of the German University of Technology (GUtech) can be traced back to 2003 when visionary Omanis contemplated the establishment of a high-quality university of technology in Oman. This vis ... Lees meer

The history of the German University of Technology (GUtech) can be traced back to 2003 when visionary Omanis contemplated the establishment of a high-quality university of technology in Oman. This vision was inspired by His Majesty Sultan Qaboos’ directions for the provision of quality higher education in Oman by private investors. Lees Minder