Master of Business Administration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het Department of Business Administration van Nanhua University werd opgericht in 2000 en tegelijkertijd werd het Graduate Institute of Management opgericht. In 2002 hebben we de eer de goedkeuring te krijgen van de minister van Onderwijs om voort te komen uit de Ph.D. programma. In 2003 werd Graduate Institute of Management Science gereorganiseerd en hernoemd van het Graduate Institute of Management. In 2007 werden het Department of Business Administration en het Graduate Institute of Management Science geïntegreerd. Er zijn drie programma's in, waaronder een bacheloropleiding, een masteropleiding en een Ph.D. programma.

Department of Business Administration biedt multidirectionele en hoogwaardige managementgerelateerde kennis om studenten te specialiseren die gekwalificeerd zijn voor de competitieve zakenwereld. Door middel van casusbespreking en bedrijfsbezoek verwachten we het vermogen van studenten tot onafhankelijk denken en teamwork te trainen. Gebaseerd op de concepten van het combineren van theorie en praktijk, bieden we cursussen in marketingmanagement, productiemanagement, human resource management, financieel management en informatiebeheer.

Master programma

De masteropleiding Management is voor MBA. De educatieve doelen zijn om talenten op het gebied van bedrijfsmanagement te cultiveren met capaciteiten tot communicatie, samenwerking en bewust leren. De cursus bevat: onderzoeksmethodologie, servicemanagement, managementwetenschap en seminarie over operaties zijn de verplichte vakken, en marketingmanagement, bedrijfsethiek, operationeel management, financieel management, organisatiegedrag, strategisch management, bedrijfseconomie, managementaccounting en toegepaste statistiek zijn kernvakken die worden vermeld als de drempel voor afstuderen. Voor bedrijfseconomie, managementaccounting en toegepaste statistiek kunnen de studenten geavanceerde studiepunten behalen door de transcripties van hun universiteit (hogeschool) te herzien of de examens te halen.

Optionele cursussen zijn niet onderverdeeld in modules, waaronder besluitvorming, statistische methode en gegevensanalyse, multivariate analyse, kwalitatief onderzoek, systematisch denken, marktanalyse, investeringsanalyse, HR-management, HR-ontwikkeling, motivatie en leiderschap, prestatiebeheer, innovatie en zakendoen. Venture Management, Project Management, Knowledge Management en Electronic Commerce, en de professoren begeleiden optionele cursussen op basis van hun studiegebieden.

136778_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg

Doelen

Om het leereffect te verbeteren, een gediversifieerde leermodus bieden, zo vroeg mogelijk deelnemen aan de daadwerkelijke werkomgeving, de theorie combineren met de praktijk, studenten cultiveren om talenten te worden met professionele kennis en praktische vaardigheden, de maatregelen formuleren voor de implementatie van Off-Campus Stage van studenten van het Department of Business Administration, Nanhua University (hierna de maatregelen genoemd) in overeenstemming met de maatregelen voor de implementatie van off-campusstages van studenten van Nanhua University.

Reikwijdte van de implementatie

De "off-campus stage" in de maatregelen omvat de twee typen: werkervaring en werkstage. De stagewerkplek is opgedeeld in een thuisstage en een buitenlandse stage. De reikwijdte van de implementatie is als volgt:

  1. Werkplekervaring: regel een eendaagse of passende reis naar de werkplek van de afgestudeerde, waarbij de focus ligt op de praktijkervaring, gevolgd door bezoek en stage. Laat leerlingen naar de werkplek gaan voor ervaring en studie om de werkplekomgeving vertrouwd te maken en het ervaringseffect te verdiepen door middel van communicatie en discussie.
  2. Werkplekstage: volgens de hoofdcarrièreplanning moeten de verplichte (optionele) stagecursussen met meer dan 2 studiepunten worden aangeboden en kunnen de gediversifieerde promotiemethoden worden toegepast zoals winter- en zomerstage, semesterstage, bezoek bedrijven voor het seminarie ( onderzoek) en stagepunten.

Stage uren

De studenten van de afdeling moeten eenmaal de basiskennisstudie bedrijfspraktijk bijwonen en 240 uur off-campus stage.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Nanhua University is located in the middle part of Taiwan with more than 5,600 students and 468 academic staff. 99% of the faculty are Assistant Professors and beyond; 99% of the faculty hold Doctorat ... Lees meer

Nanhua University is located in the middle part of Taiwan with more than 5,600 students and 468 academic staff. 99% of the faculty are Assistant Professors and beyond; 99% of the faculty hold Doctorate degrees. We offer more than 300 courses teaching in English and our education has an international focus, with the aim of preparing students to become global citizens who could be successful anywhere in the world. Lees Minder