Master of Business Administration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een graad in bedrijfskunde is een waardevol handelsartikel in allerlei zakelijke omgevingen: openbaar of privé, met winstoogmerk of zonder winstoogmerk, groot of klein.

Voortbouwend op zakelijke fundamenten in boekhouding, marketing, financiën, economie, human resources, informatiesystemen, management en organisatiegedrag, wordt het curriculum van bedrijfskunde verrijkt door praktische toepassingen, een wereldwijd perspectief, facultaire mentoren en samenwerkingsteams.

Of je nu bedrijfsmanager, projectleider of een innovatieve ondernemer wilt worden, je kunt er komen met een diploma bedrijfskunde van Florida Tech. Hier ontwikkel je een sterke achtergrond in het bedrijfsleven en doe je praktische ervaring op in moderne managementstrategieën en best practices.

Alle boekhoudklassen zijn goedgekeurd door de Florida State Board of Accountancy voor krediet voor de vereisten om het CPA-examen af te leggen.

Doe praktische ervaring op met The Student Business Incubator

Studenten bedrijfskunde onderzoeken het opstarten van een bedrijf als hun Major Field Practicum-ervaring in de Student Business Incubator van Florida Tech - een levend, ademend centrum voor het opzetten van nieuwe ondernemingen.

De incubator combineert curriculum, faciliteiten en expertise om studenten volledig onder te dompelen in een semester lang Lean LaunchPad-programma. Deze 'bootcamp' die een bedrijf lanceert, stimuleert studenten om met klanten, verkopers en strategische partners te praten terwijl ze middelen verzamelen, bedrijfsmodellen ontwikkelen en hun bedrijf starten. Je bent gekoppeld aan zeer bekwame uitvoerende ondernemers die je helpen prototypes te ontwikkelen, risicokapitaal aan te trekken en een succesvolle ondernemer te worden.

Studenten die innovatieve zakelijke ideeën presenteren, kunnen worden gevraagd om lid te worden van de Student Business Incubator. Dit programma biedt de nodige middelen en begeleiding om zakelijke ideeën van studenten te koesteren tot echte zakelijke ondernemingen. Door kritisch te denken en te innoveren, krijgen studenten de kans om buiten het klaslokaal en bedrijfsadministratie stages te ervaren.

136263_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpg

Waarom een MBA volgen bij Florida Tech?

Bedrijfsmanagers moeten nu niet alleen over zakelijk talent beschikken, maar ook over uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden en actuele kennis in het veld. Studenten van Florida Tech zullen:

 • Ontwikkel een businessplan voor een nieuwe start-up of een klein bedrijf.
 • Integreer academici met zakelijke praktijken via ons practicum-programma.
 • Leer meer over bedrijfs- en managementpraktijken vanuit een mondiaal perspectief.
 • Studeer bij een diverse internationale studentenorganisatie.
 • Bespreek zakelijke kwesties met succesvolle ondernemers en managers.

De programmacultuur ondersteunt individuele creativiteit, leiderschap en teambuilding en bevordert tegelijkertijd ethische besluitvorming en diversiteit. Het programma biedt veel kansen die je helpen na je afstuderen af te studeren naar een bloeiende carrière in bedrijfskunde.

Nadruk op ethiek, leiderschap en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Het Nathan M. Bisk College of Business zet zich in om leiders op te leiden om weloverwogen beslissingen te nemen, hoge normen te stellen en de verantwoordelijkheid van het bedrijf te bevorderen. Niet-gegradueerde studenten pakken ethische uitdagingen aan vanuit zowel praktisch als professioneel perspectief in een jaarlijkse wedstrijd en kunnen deelnemen aan een conferentie die studenten aanmoedigt om te leren van leiders uit het bedrijfsleven, de gemeenschap en de overheid.

Studenten leren over maatschappelijk verantwoord ondernemen door hands-on lesprojecten en individuele service met het perspectief om impact te maken.

Studenten van het wereldwijde managementprogramma scherpen ook hun financiële en internationale zakelijke vaardigheden aan door middel van wedstrijden, waaronder:

 • De Strategic Management Intercollegiate Case Competition.
 • De Cadillac Case Competition, waar Florida Tech-studenten op de vierde plaats kwamen van 53 universiteiten.
 • ANGA Collegiate Energy Challenge.
 • Honda CRZ Social Marketing Challenge.
 • Promotie-uitdaging Florida National Guard.

Daarnaast hebben studenten bedrijfskunde gewerkt met het Women's Business Center van de universiteit, het ABTA Institute (Activity-Based Total Accountability) en lokale industrieleiders zoals de Technological Research Development Authority en Clear Channel Outdoor.

Gelegen in het hart van de hightech gang van Florida

Florida Tech is de perfecte plek voor een MBA in Business Administration. De 130 hectare grote campus ligt aan de Space Coast (zo genoemd vanwege de aanwezigheid van NASA en het Kennedy Space Center op Cape Canaveral net ten noorden van ons), op enkele minuten van de Indian River Lagoon, de meest diverse riviermonding in Noord-Amerika.

Het gebied heeft het op vier na grootste hightechpersoneel van het land, met meer dan 5.000 hightechbedrijven en overheids- en militaire organisaties in de buurt. Dit personeelsbestand biedt ook een overvloed aan stage- en werkgelegenheidskansen.

Florida Tech ligt net over de verhoogde weg van de Atlantische Oceaan met zijn 72 mijl aan prachtige stranden en een korte trip naar de Florida Keys of de themaparken van Orlando. We hebben ook een rijk campusleven met een breed scala aan intramurale en collegiale sporten, clubs en sociale activiteiten.

Bouw duurzame professionele relaties op via campusorganisaties

Buiten het klaslokaal bouwen majors in bedrijfskunde leiderschapservaring op door middel van spannende stages en deelname aan academische organisaties zoals de Society for Advancement of Management, studentenregering en meer dan 100 andere studentenorganisaties.

Delta Mu Delta is een bedrijfseerorganisatie die academische excellentie wil erkennen, verbindingen wil smeden tussen bedrijfskundestudenten over de hele wereld en netwerkmogelijkheden wil creëren voor bedrijfsadministratiestages tijdens de universiteit (en carrières na de universiteit).

leerplan

Programma Vereisten

De volgende basiscursussen worden beschouwd als vereisten voor dit programma en er wordt afgezien van elke student met een bachelordiploma in het bedrijfsleven of die niet-gegradueerde cursussen in boekhouding, economie en financiën heeft gevolgd met een minimumcijfer van B.

 • BUS 5601 Essentiële zaken voor bedrijfsontwikkeling 1
 • BUS 5602 Essentiële zaken voor bedrijfsontwikkeling 2

Kern vakken

De MBA-graad vereist de voltooiing van een gemeenschappelijke reeks van zes kerncursussen, waaronder de sluitsteencursus in strategisch management, en twee extra gerichte keuzevakken (BUS 5000-niveau of hoger) gekozen met goedkeuring van de faculteitsadviseur. Deze vereiste cursussen zijn bedoeld om de student voor te bereiden om te reageren op de complexe zakelijke beslissingen die zich voordoen in de snel veranderende omgeving van vandaag. Als zodanig bevatten deze cursussen ofwel casestudy's of projecten die een uitgebreide kwalitatieve en / of kwantitatieve analyse vereisen

 • BUS 5421 Bedrijfseconomie
 • BUS 5431 Managementboekhouding
 • BUS 5440 Financieel beheer
 • BUS 5450 Organisatiegedrag
 • BUS 5470 Marketingmanagement
 • BUS 5480 Strategisch beheer

Gerichte keuzevakken

Zes credit-uren van gerichte keuzevakken (BUS 5000-niveau of hoger) zijn vereist als er wordt afgezien van BUS 5601 Essentials of Business Development 1 en BUS 5602 Essentials of Business Development 2.

keuzevakken

Naast de hierboven beschreven cursussen, moeten studenten ook vier keuzevakken volgen (elk drie credit-uren). Keuzevakken kunnen worden gevolgd met goedkeuring van de faculteitsadviseur van andere aanbiedingen op graduate-niveau in het Nathan M. Bisk College of Business of andere hogescholen of academische eenheden.

Totaal aantal credits: 36

Carrières in bedrijfskunde

Carrières in bedrijfskunde omvatten:

 • Agent
 • Bedrijfsmanager
 • Kopers en aankoopmakelaar
 • Budget analist
 • Marktonderzoeksanalisten en marketingspecialist
 • Specialist in compensatie, secundaire arbeidsvoorwaarden en functieanalyse
 • Accountant of auditor (met aanvullende opleiding)
 • Specialist bedrijfsvoering
 • Credit counselor
 • Financieel specialist
 • Econoom
 • Operations research analist
 • logistician
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Florida Institute of Technology is a private, coeducational, residential, research-intensive, doctoral-granting university located in the beautiful City of Melbourne on Florida’s sunny “Space Coast.” ... Lees meer

Florida Institute of Technology is a private, coeducational, residential, research-intensive, doctoral-granting university located in the beautiful City of Melbourne on Florida’s sunny “Space Coast.” But who we are is so much more. We are a community of researchers, scholars, and learners hailing from all around the world. We are engineers, aviators, innovators, leaders, educators, athletes, and astronauts. We have the brains of rocket scientists and the hearts of Panthers. We are Florida Tech. Lees Minder