Master of Business Administration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Graves School of Business and Management (GSBM), opgericht in 1944, zet zich in voor het verbeteren van de academische strengheid en kwaliteit. Als eerste Business School in de staat Maryland hebben we meer dan 70 jaar ervaring en expertise in het voorbereiden van onze studenten op de zakenwereld. Onze zeer toegewijde faculteit (meer dan 90% met een doctoraat in de discipline waarin ze lesgeven en onderzoek doen) en medewerkers blijven het succes van studenten tot hun primaire missie maken.

Het MBA-programma

Het door AACSB geaccrediteerde Morgan MBA-programma, opgericht in 1969, is een tweejarig programma dat bestaat uit negen (9) kerncursussen en drie (3) keuzevakken (in totaal 36 studiepunten), die uw specialisatie zouden bepalen, dwz boekhouding, financiën, project management, supply chain management, marketing, etc.131231__PAG3681-Pano.jpg foto ter beschikking gesteld door Morgan State University

Missie en kernwaarden

De missie van Earl G. Graves School of Business and Management is:

 • Bied hoogwaardige undergraduate-, master-, doctorale en uitvoerende onderwijsprogramma's die een diverse studentenpopulatie voorbereiden om te slagen als zakelijke professionals en om betrokken burgers te worden in hun wijken en de wereldeconomie.
 • Voer wetenschappelijk onderzoek uit dat de theorie en praktijk in bedrijfsdisciplines bevordert, bijdraagt aan lesgeven en leren, de prestaties van organisaties verbetert en de besluitvorming van het overheidsbeleid informeert.
 • Bijdragen aan lokale, staats-, regionale en nationale initiatieven voor economische ontwikkeling met het oog op een breed gedeelde welvaart en welzijn.

De onderstaande kernwaarden zijn leidend voor de bevordering van leren en succes van studenten, studiebeurzen en onderzoek van de faculteit en betrokkenheid van de gemeenschap bij de SBM.

 • Uitmuntendheid. Excellentie in onderwijs, onderzoek, wetenschap, creatieve inspanningen, studentendiensten en in alle aspecten van de activiteiten van de school wordt voortdurend nagestreefd om institutionele effectiviteit en efficiëntie te garanderen.
 • Integriteit. Bij de SBM worden van alle leden van de schoolgemeenschap eerlijke communicatie, ethisch gedrag en verantwoordelijkheid voor woorden en daden verwacht.
 • Respect. Elke persoon binnen de SBM moet met respect en waardigheid worden behandeld en moet in alle situaties billijk worden behandeld.
 • Diversiteit. Een brede diversiteit aan mensen en ideeën wordt op de school verwelkomd en ondersteund als essentieel voor kwaliteitsvol onderwijs in een wereldwijd onderling afhankelijke samenleving.
 • Innovatie. De SBM stimuleert en ondersteunt haar faculteit, medewerkers en studenten bij alle vormen van wetenschap, inclusief het ontdekken en toepassen van kennis in lesgeven en leren.
 • Leiderschap. De SBM streeft naar rigoureuze academische curricula en daagt co-curriculaire kansen uit om de ontwikkeling van leiderschapskwaliteiten bij studenten te bevorderen en om leiderschapsontwikkeling bij docenten, medewerkers en studenten te vergemakkelijken.

Toelatingseisen

MBA-aanvragers van Graves School moeten voldoen aan de volgende toelatingsvoorwaarden:

 1. Verstrek alle transcripties van een geaccrediteerde universiteit - Vraag elektronische inzending aan.
 2. GMAT of GRE - elektronische inzending aanvragen. Afschriften van niet-Amerikaanse universiteiten moeten worden beoordeeld door WES of ECE.
 3. Moet een cumulatieve GPA van 3.0 hebben behaald (Kandidaten met minder dan 3.0 GPA kunnen in aanmerking komen voor voorwaardelijke toelating.
 4. Dien het volgende in: drie (3) aanbevelingsbrieven, één (1) essay over professionele doelen en één (1) cv.
 5. Voor internationale studenten is een IELTS- of TOEFL-score vereist.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Morgan State University, founded in 1867, is a Carnegie-classified doctoral research institution providing instruction to a multiethnic, multiracial, multinational student body and offering more than ... Lees meer

Morgan State University, founded in 1867, is a Carnegie-classified doctoral research institution providing instruction to a multiethnic, multiracial, multinational student body and offering more than 125 academic programs leading to degrees from the baccalaureate to the doctorate. As Maryland's Preeminent Public Urban Research University, Morgan fulfills its mission to address the needs and challenges of the modern urban environment through intense community-level study and pioneering solutions. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited