De Master of Business Administration (MBA) aan de Southwest Minnesota State University , Marshall is ontworpen om de leiders van morgen te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te slagen in een wereldwijde zakelijke economie. Het programma legt de nadruk op kritisch en strategisch denken, het ontwikkelen van managementvaardigheden, toepassingen in de echte wereld, ethiek en leiderschap in een technologisch geavanceerde, actieve leeromgeving. Naast de Management-concentratie biedt het programma ook een Leiderschapsconcentratie en een Marketing-concentratie .

De MBA biedt studenten ook mogelijkheden om kritisch en strategisch te denken, en om de opgedane kennis toe te passen en te integreren in specifieke zakelijke situaties. Het programma bevat onderwerpen zoals mondiale markten, ethiek, communicatievermogen, diversiteitsmanagement en leiderschap / teamworkvaardigheden. Dit programma biedt de student de kennis en informatie die nodig is om onze dynamische, snel veranderende wereld het hoofd te bieden.

Cursussen zijn drie credit-cursussen die gedurende 16 weken elke avond op een avond plaatsvinden. Een student met een niet-gegradueerde bedrijfsdiploma die aan alle vereiste vereisten voldoet, kan het programma in ongeveer twee jaar voltooien. Werkstudenten kunnen deelnemen aan dit programma, omdat alle klassen elkaar op doordeweekse avonden of online ontmoeten.

De indeling van klassen van twee jaar zal het volgende formaat gebruiken. Elk semester neemt de student 6 studiepunten op de campus en 3 studiepunten online.

Collegeveranderingen met elk academiejaar. De kosten voor een internationale student verschillen niet sterk van die van een huisstudent. De totalen voor een jaar (op basis van het studiejaar 2017-2018) bedragen $ 19.600.

Een volledige uitsplitsing van de kosten is als volgt:

  • onderwijs
  • Verzekering $ 1.456 betaald tijdens het eerste semester van inschrijving
  • behuizing
  • Persoonlijke uitgaven $ 2,026 / kalenderjaar (ongeveer)

*** Cijfers zijn bij benadering en onder voorbehoud van wijzigingen. De kosten zijn gebaseerd op het huidige collegegeld, vergoedingen en verzekeringskosten en kunnen stijgen. Meer nauwkeurige informatie zal op een later tijdstip beschikbaar zijn.

Raadpleeg voor meer informatie over het curriculum de cursusbeschrijvingen in de

Ga naar veelgestelde vragen voor meer informatie over de toepassing en het financiële hulpproces .

Neem voor meer informatie of om op de mailinglijst van de potentiële studenten te worden geplaatst de tijd om het verzoek om informatie in te dienen .

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Combinatie van online en op de campus
Begindatum
sep 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
7,483 USD
onderwijs
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019