Master of Business Administration

University of South Florida

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master of Business Administration

University of South Florida

Programmakenmerken

US News and World Report rangschikte de MBA nr. 53 van USF bij openbare universiteiten en nr. 92 in het land in het algemeen. Ons programma helpt studenten bij het ontwikkelen van analytische vaardigheden en creatieve vaardigheden en bevordert de samenwerking met ervaren en diverse klasgenoten. In USF's MBA leer je van wereldklasse docenten, gastsprekers en bedrijfsleiders.

Mogelijk gemaakt door Analytics, gedreven door creativiteit

De term 'data-analyse' lijkt op het eerste gezicht numeriek en koud, maar het kan vele menselijke vormen aannemen in het bedrijfsleven: een baas die aan een reality tv-show begint om erachter te komen wat haar werknemers echt van zaken vinden. Een sportteam dat uitzoekt hoeveel fans zijn bereid te betalen voor prime tickets. FedEx besluit te leveren op moederdag zodat moeders bloemen kunnen ontvangen, maar niet op de meeste zondagen. Bedrijven hebben bergen met gegevens die hen kunnen vertellen wat er nu gebeurt en om gefundeerde vermoedens te maken over wat er morgen kan gebeuren - maar deze informatie is alleen nuttig als deze kan worden begrepen. Niet iedereen kan naar die gegevens kijken en een verbinding maken met de winst- en verliesrekening.

Hoewel creativiteit wordt beschouwd als een aangeboren vaardigheid, heeft onderzoek aangetoond dat creativiteit kan en moet worden gecultiveerd in de klas. Terwijl creativiteit de traditionele ideeën overstijgt om nieuwe vormen, methoden en interpretaties te creëren, worden analyses gebruikt om bedrijfsprestaties te beschrijven, te voorspellen en te verbeteren. Deze twee competenties bieden onze studenten een concurrentievoordeel.

Sleutelelementen van USF's MBA

 • Geïndividualiseerde studiegebieden
 • Uitgebreide leiderschapsontwikkeling en het betrekken van ervaringsgericht leren
 • Netwerkkansen en werkgeversinformatiesessies
 • Mentorschap
 • Casussen
 • Carrièrebeurzen
 • Carrièrebevorderingshulp
 • Een globale aanpak omarmen

Geïndividualiseerde aandachtsgebieden

Je hebt de mogelijkheid om je keuzevakken te beslissen op basis van je carrière aspiraties. Het USF Muma College of Business heeft sterke punten in bedrijfsanalyses en creativiteit die verweven zijn in het curriculum. We bieden concentraties in:

 • Voorraadketenbeheer

Daarnaast bieden we cursussen aan in de volgende studiegebieden:

 • Leiderschapsconcepten
 • Analytics
 • Creativiteit en innovatie
 • Digitale marketing
 • Ondernemerschap (Graduate Certificate ook beschikbaar)
 • Financiën
 • Gezondheids management
 • Internationale zaken
 • management informatie systemen
 • Marketingstrategie
 • Project- en procesbeheer
 • Duurzaam ondernemen

Uitgebreide leiderschapsontwikkeling en het betrekken van ervaringsgericht leren

Teamsamenwerkingen maken deel uit van uw leerervaring bij USF die u helpen uw leiderschapskwaliteiten in praktijksituaties aan te scherpen. De meeste cursussen vereisen samenwerking met een team studenten om onderzoek te doen, casestudy's te analyseren en presentaties te geven. De sluitsteentraining is Integrated Business Applications, met een diepgaand adviesproject voor een live bedrijf in strategie, marketing en financiën met bruikbare aanbevelingen.

Daarnaast bieden we cursussen leiderschap en nodigen sprekers op C-niveau uit met gerespecteerde en bewezen leiderschapskwaliteiten om hun best practices te delen. Muma MBA's leren van goed opgeleide docenten en leiders van de industrie.

Netwerkkansen en werkgeversinformatiesessies

Netwerken met klasgenoten en werkgevers is een zeer belangrijk onderdeel van je MBA-ervaring. Je ontwikkelt je professionele netwerk terwijl je je cursussen doorloopt, leert samen met studenten met werkervaring en een verscheidenheid aan achtergronden. Naast het klaslokaal bieden de Graduate Business Association en andere studentenorganisaties verschillende mogelijkheden voor sociale interactie, zoals voetbalbinders of kijkfeesten of pizza-bijeenkomsten vóór de lessen. De GBA organiseert bedrijfsbezoeken voor afgestudeerde studenten, evenals andere sociale bijeenkomsten die uw netwerkvaardigheden kunnen verbeteren.

Om u te helpen uw carrière vooruit te helpen, organiseert het college jaarlijks twee Corporate Connections-evenementen, netwerkevenementen die exclusief zijn voor afgestudeerde studenten en waarmee u kunt communiceren met zakelijke recruiters. Bedrijven zoals Tech Data, Coca-Cola, Tribridge, Bank of America en Northwestern Mutual nemen deel aan deze netwerkprogramma's.

Mentorschap

Muma MBA-studenten hebben de mogelijkheid om plaatsing bij een alumni-mentor aan te vragen. Een mentor kan je tips geven over hoe je je nieuwe werk-leven-studieverplichtingen in balans kunt brengen of potentiële loopbaantrajecten bespreken die je zou kunnen nemen als je afstudeert. Mentoren helpen uw professionele netwerk uit te breiden en bieden toegang tot netwerkmogelijkheden in het veld.

Casussen

Deze marathonwedstrijden testen de capaciteiten van collegiale teams om snel een case te lezen en te begrijpen, het bedrijf in kwestie te onderzoeken en een strategisch plan voor het bedrijf voor te bereiden en voor te stellen - alles in minder dan 24 uur! USF is de gastheer voor de jaarlijkse Florida Intercollegiate Case Competition, die bestaat uit teams van Florida International University, de Florida State University, de University of Florida, de University of Miami, Rollins College, Florida Atlantic University en, uiteraard, USF.

Carrièrebeurzen

Op universitair niveau organiseert USF Career Services elk semester een carrièrebeurs, waarbij vertegenwoordigers van nationale en lokale bedrijven naar de campus worden getrokken.

Carrièrebevorderingshulp

We weten dat de meeste mensen ervoor kiezen om een ​​MBA te volgen om hun carrière te verbeteren - of van beroep te veranderen. We helpen dit gemakkelijker te maken door een groot aantal services aan te bieden om u te helpen. Het professionele personeel is altijd beschikbaar om feedback te geven op uw cv en u te helpen bij het opstellen van sollicitatiebrieven terwijl u solliciteert. We bieden ook het hele jaar door professionele ontwikkelingsprogramma's, waaronder workshops over hoe je een interview, zakelijke etiquette en een potentiële werkgever kunt verkopen.

Een globale aanpak omarmen

We leven in een wereldwijde markt en internationale problemen zijn van invloed op alle segmenten van het bedrijf. Het Muma MBA-curriculum neemt een internationale aanpak aangezien de faculteit internationale bedrijfsmodellen en casestudies omvat als onderdeel van de klassendiscussie. Daarnaast stimuleren we relaties die internationale faculteits- en studentenuitwisselingen bevorderen. We organiseren veel internationale studenten en halen geleerden van over de hele wereld bij elkaar, zodat verschillende standpunten deel uitmaken van het gesprek.

Deze globale aanpak strekt zich uit tot mogelijkheden om in het buitenland te studeren. USF biedt buitenlandse studie-ervaringen aan voor afgestudeerde studenten - kortere ervaringen voor werkende volwassenen, evenals semester-lange kansen voor diegenen die meer tijd in het buitenland kunnen doorbrengen. Deze krachtige educatieve ervaringen helpen studenten te begrijpen hoe zaken verschillen van land tot land en helpen hen te leren hoe ze zich moeten aanpassen en slagen in een veranderende zakelijke wereld.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Aug. 2019
Duration
Duur
18 - 36 maanden
Voltijd
Price
Prijs
467 USD
per krediet uur (inwoner van Florida). USD 913.08 per kredietuur (inwoner niet-Florida).
Information
Deadline
Oct. 15, 2019
Locations
Verenigde Staten - Tampa, Florida
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Oct. 15, 2019
Einddatum Dec. 31, 2021
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Juni 1, 2019
Einddatum Aug. 31, 2021
Dates
Jan. 2019
Verenigde Staten - Tampa, Florida
Aanmeldingslimiet Oct. 15, 2019
Einddatum Dec. 31, 2021
Aug. 2019
Verenigde Staten - Tampa, Florida
Aanmeldingslimiet Juni 1, 2019
Einddatum Aug. 31, 2021