Master of Business Administration

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Verbreed uw bedrijfs- en managementexpertise en open de Pathway voor managementrollen via deze MBA-graad.

Hoewel de inhoud wereldwijd wordt bekeken, blijft de inhoud van het programma verbonden met Vietnam en Azië, zodat u op de hoogte kunt blijven van trends in de economisch meest dynamische regio ter wereld.

In deze MBA leert u de basisprincipes van bedrijfsleiderschap, people management, business consulting, bedrijfsmarketing en financiële analyse.

Uw reis begint met de kerncursus Design Thinking for the Business, die de manier waarop u denkt over het oplossen van problemen transformeert en u het vertrouwen geeft om complexe zakelijke problemen aan te pakken.

De focus op het oplossen van problemen in de echte wereld, zoals via projecten met industriële partners en in gamified simulaties, betekent dat u onmiddellijk kunt toepassen wat u leert op uw werkplek.

In de voorbereiding om een leider in de toekomst te worden, zult u ook essentiële zachte vaardigheden ontwikkelen op gebieden zoals teamwerk, samenwerking, het geven van zakelijke presentaties en creatieve probleemoplossing.

Carriere vooruitzichten

Afgestudeerden werken in Vietnam en in het buitenland in professionele, commerciële, industriële, non-profit, niet-gouvernementele, openbare besturen en startup-organisaties. Ze vervullen een breed scala aan functies in verschillende industrieën, waaronder:

 • Financiën en handel
 • Computergebruik en IT
 • Marketing en reclame
 • Media en communicatie
 • Textiles
 • landbouw
 • Handel en import / export
 • Toerisme en gastvrijheid
 • Training en onderwijs
 • Onderzoek123589_31113300374_098d9acac7_k.jpg

vergoedingen

Studenten kunnen kiezen tussen het standaard collegegeld of het vaste tarief programma . Betalingen worden elk semester gedaan, per cursus .

cursussen Standaard collegegeld 2019 - Vaste vergoeding 2019 * -
- VND Indicatieve USD-vergoeding VND Indicatieve USD-vergoeding

12

553.018.000

23.653

575.496.000 24.615

Het MBA-programma bestaat uit 16 cursussen, waaronder vier ondersteunende cursussen. De vier ondersteunende cursussen trekken geavanceerd staan (programmakrediet) aan, zodat studenten over het algemeen slechts 12 cursussen hoeven te volgen. Collegegeld is gebaseerd op een verwachte 12 cursussen voor voltooiing van het programma.

(*) Programma met vaste kosten: voor studenten van het eerste semester die hun collegegeld willen vastleggen voor een specifieke periode van een opleiding in het hoger onderwijs. Het fixed fee-programma beschermt tegen mogelijke kostenstijgingen en valutaschommelingen.

 1. RMIT Vietnam heeft 3 semesters per jaar, in elk semester schrijft u zich in voor maximaal 4 cursussen. De duur van programma's is flexibel en kan bij inschrijving individueel worden aangepast
 2. Programmakosten worden per semester in Vietnam Dong (VND) geprijsd en gefactureerd.
 3. Betalingen in andere valuta worden omgerekend naar VND tegen de wisselkoers op die dag. Bankoverschrijving is de geprefereerde betaalmethode.
 4. De tarieven in USD zijn ALLEEN van toepassing op internationale studenten die betaling regelen vanuit het buitenland, volgens circulaire nr. 32/2013 / TT-NHNN.

Toelatingseisen

Academische vereisten
 • Een bachelordiploma in het bedrijfsleven (of een gerelateerde discipline) *; of
 • Een bachelordiploma in elke discipline * en bewijs van minimaal drie jaar fulltime equivalente werkervaring in een managementfunctie.

* Deelname kan afhankelijk zijn van het voldoen aan de minimale GPA-vereiste

Als je bent afgestudeerd in een niet-zakelijke opleiding, of geen GPA-score hebt die aan onze eisen voldoet, of niet in het bezit bent van een bachelordiploma maar minimaal vijf jaar fulltime equivalente werkervaring hebt, neem dan contact met ons op voor Pathway oplossingen .

Opmerking: een interview met de programmamanager of hoofd van het RMIT Asia Graduate Center kan ook worden gevraagd.

Engelse vereisten

Voltooi RMIT English Advanced of een van de volgende vereisten:

 • IELTS (Academisch) op 6,5 (geen band onder 6,0);
 • TOEFL iBT 79 (met een minimumscore van 13 in Reading, 12 in Listening, 18 in Speaking en 21 in Writing);
 • Pearson Test of English (Academic) op 58 (geen communicatieband lager dan 50);
 • Cambridge English Advanced (CAE) of Proficiency (CPE) op 176 (geen band onder 169);
 • RMIT Bachelor diploma of een postdoctorale kwalificatie in de afgelopen vijf jaar;
 • Een bachelordiploma of een postdoctorale kwalificatie in de afgelopen vijf jaar in een specifiek Engelstalig land.

Opmerking: TOEFL-, IELTS-, Pearson- en Cambridge-resultaten worden gedurende twee jaar vanaf de testdatum erkend. RMIT Engelse resultaten worden erkend voor een jaar vanaf de testdatum.

Programmastructuur

en_-_mba_program_structures.jpg

Leer methodes

RMIT Vietnam MBA-faculteit van RMIT Vietnam bestaat uit toegewijde fulltime academici en gastprofessoren met uitgebreide wereldwijde ervaring in het bedrijfsleven, de overheid en academische sectoren.

We bieden een gefaciliteerde leerbenadering met ondersteuning voor bedrijfsmentoring, case studies en in het werk geïntegreerde cursussen die uw leerproces contextualiseren. Je werkt in teams en profiteert van het extra inzicht en begrip dat voortkomt uit interactie met klasgenoten die vergelijkbare ambities hebben, maar afkomstig zijn uit een uiteenlopende reeks disciplinaire en persoonlijke achtergronden.

Elke cursus bestaat uit 36 uur les, voorbereiding en opdrachten. Klassen zijn meestal een combinatie van lezingen en tutorials.

Met flexibele leveringswijzen, mogelijkheden voor internationale studie en cursussen die naadloos integreren, kunnen onze postdoctorale programma's worden aangepast aan uw individuele behoeften. Je kunt ervoor kiezen om elk semester tussen een en vier vakken te studeren.

Onze cursussen worden aangeboden in verschillende leveringswijzen om aan verschillende behoeften te voldoen:

 • Dag: elke week een sessie van 3 uur tijdens kantooruren
 • Avond: elke week een sessie van 3 uur 's avonds, normaal 18 - 21 uur
 • Intensief: Vier opeenvolgende dagen, normaal vrij-ma, 8:30 - 17:30
 • Split-intensief: twee afzonderlijke weekenden tijdens het semester, normaal za-zo 08.30 - 17.30 uur
 • Online: volledig online - alleen voor bepaalde cursussen
 • Gemengd: combinatie van online en face-to-face met twee intensieve dagen, normaal za-zo, 8:30 - 17:30 uur

Beoordeling

Doorlopende evaluatie gedurende het programma omvat opdrachten, onderzoek, case study analyse, groepspresentaties en examens.123585_29374385493_64b5177dc9_k.jpg

getuigenis

Een maand na mijn afstuderen kreeg ik een baan bij Microsoft via het Microsoft Academic College Hire-programma. Twee jaar later ben ik nu een Partner Development Manager voor het beheer van onze vijf grootste partners in Vietnam. Het MBA-programma heeft me geïnspireerd met wat ik nu doe in de technologie-industrie. Het heeft me geholpen mijn logische denken te veranderen. Als je verder wilt gaan met je carrière, moet je naast je werkervaringen ook investeren in het verbeteren van je kennis en vaardigheden.

Vu Pham Minh Tu

oud-leerling

Partner Development Manager, Microsoft Vietnam

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

RMIT University Vietnam brings a world-class education and globalised study environment to the heart of Asia. We are part of Melbourne-based university RMIT - Australia's biggest tertiary institution ... Lees meer

RMIT University Vietnam brings a world-class education and globalised study environment to the heart of Asia. We are part of Melbourne-based university RMIT - Australia's biggest tertiary institution. RMIT University Vietnam offers programs in business, technology, communication, design and fashion, and boasts an impressive range of extra-curricular activities that encourage students to break new ground in their areas of interest. Lees Minder
Ho Chi Minh Stad , Hanoi + 1 Meer Minder