Read the Official Description

De University MBA in Sports Entities Management heeft een duidelijk professionele en internationale roeping. Het is sinds de oprichting gesteund door de deelname van een groot aantal deskundigen uit de sportindustrie, die de training hebben gedefinieerd die nodig is om instellingen in veranderende en mondiale omgevingen succesvol en verantwoord te beheren.

DOEL

Het doel van de master is om managers op te leiden in de sportwereld.

WIE IS GERICHT?

Het is vooral geschikt voor afgestudeerden die hun professionele carrière willen richten op sportmanagement. Het is ook bedoeld voor professionals in de sector die hun kennis willen bijwerken, professionals uit andere sectoren die lid willen worden van de sportwereld en professionele atleten die hun activiteit op het gebied van sport willen voortzetten als managers.

Belangrijkste aspecten

De University MBA in Sports Entities Management "Alfredo Di Stéfano" heeft een duidelijk professionele en internationale roeping. Het is sinds de oprichting gesteund door de deelname van een groot aantal deskundigen uit de sportindustrie, die de training hebben gedefinieerd die nodig is om instellingen in veranderende en mondiale omgevingen succesvol en verantwoord te beheren.

Tijdens het masterdiploma ontvangen de studenten klassen van experts die posities bekleden die zeer relevant zijn in de sector en die hun ervaring zullen overbrengen met een vooruitstrevende visie.

Gedurende de cursus zijn er ook bezoeken aan evenementen waarbij de student in direct contact staat met het management van dit soort evenementen.

Er zullen ook twee reizen zijn naar Londen (de site van de laatste editie van de Olympische Spelen) en New York (een wereldreferentie in de sportindustrie) die essentieel zal zijn om de visie te verrijken en uit te breiden met verschillende managementmodellen.

De aanpak waarmee de reizen worden ontworpen, is bij uitstek vormend en van kennisuitbreiding 'in situ', met onderwijssessies en conferenties en bezoeken aan sportcomplexen.

Vanwege de aard van hetzelfde, is de hulp aan het geheel van het ontworpen programma verplicht, waarbij het ontbreken van aanwezigheid voor de totale berekening van de MBA wordt meegerekend.Differentiële aspecten van de meester:

 • De training is ontworpen om de werkelijke behoeften van sportentiteiten te dekken
 • Er zijn verblijven in Londen en New York om het management van verschillende sportcentra en -entiteiten te kennen.
 • De faculteit heeft een aantal van de referentieprofessionals van de sector en met het bezoek van directeuren van entiteiten die te maken hebben met sportmanagement als gastdocenten.
 • De internationale visie van het diploma wordt versterkt door de co-existentie op de campus met studenten van meer dan 40 nationaliteiten.
 • De voltooiing van ten minste 150 uur verplichte beroepsuitoefening.

U hebt deze master in al deze formaten beschikbaar PRESENCIAL - ENGLISH / ONLINE - SPAANS / ONLINE - ENGELS

STUDENTEN PROFIEL:

Het doel van de master is het trainen van leidinggevenden in de sportwereld en is speciaal bedoeld voor afgestudeerden die hun professionele carrière willen oriënteren op sportmanagement . Het is ook bedoeld voor professionals in de sector die hun kennis willen bijwerken, professionals uit andere sectoren die lid willen worden van de sportwereld en professionele atleten die hun activiteit op het gebied van sport willen voortzetten als managers.

STUDIE-OPTIES:

Spaans Presentie / Engels Aanwezigheid / Online Spaans / Online Engels

METHODIEK EN BEZOEKEN:

De Master volgt de methodologie van de case samen met de theoretische en praktische ontwikkeling van elk van de onderwezen onderwerpen.

De onderwerpen zijn verdeeld in tien modules. Elke module is als volgt gestructureerd:

 • 25% theoretische initiaal (algemene concepten)
 • 50% theoretisch-praktische ontwikkeling
 • 25% praktische cases

In de Master's Degree MBA in Management of Sports Entities, "Alfredo Di Stéfano" worden het hele jaar door onderwezen, monografische sessies met betrekking tot de volgende gebieden:

 • Sport en gezondheid (medische centra, fitness, doping)
 • Bezoek aan de faciliteiten van de Olympische Spelen van Londen in 2012
 • Asfalt sporten (motorrijden, motorsport, fietsen)
 • Organisatie van grote evenementen: O2 Arena, ATP World Tour Finals, Tennis Master Series en Wimbledon, onder anderen
 • Amerikaanse sport (NBA, NHL, NFL, MLS)
 • Sportsponsoring en marketing bedrijven: IMG, Mindshare en Optagon, onder anderen.

Gedurende de cursus zijn er ook bezoeken aan sportevenementen, zodat de student uit de eerste hand het beheer van dit soort evenementen kent.

Er zullen ook twee reizen naar Londen en New York zijn die essentieel zijn om de visie te verrijken en uit te breiden met verschillende managementmodellen.

De aanpak waarmee de reizen worden ontworpen, is bij uitstek vormend en van kennisuitbreiding 'in situ', met onderwijssessies en conferenties en bezoeken aan sportcomplexen.

Het is een geweldige manier om verschillende benaderingen te begrijpen en werkwijzen te leren die naar verschillende sporten of omgevingen gaan. Het zal ook een goede manier zijn om belangrijke internationale contacten te leggen.

ACTIVITEITEN

Tijdens de master onderscheiden drie aspecten zich vooral om de student te helpen bij zijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het gebeurt elke maand via speciale sessies.

 • ondernemerschap
 • coaching
 • Doorlopend Talent (ervaringen om het professionele profiel te verbeteren en een betere positie in de selectie van talent).
 • Leren door te leven, overdracht van waarden en competenties door middel van sport.
 • Sportvrijwilligerswerk

programma

 • MODULE 1.- DIRECTORAAT-GENERAAL
 • MODULE 2.- ECONOMISCH
 • MODULE 3.- MARKETING EN COMMUNICATIE
 • MODULE 4.- BEHEER EN UITBUITING VAN SPORTVERBINDINGEN
 • MODULE 5.- MANAGEMENTVAARDIGHEDEN EN MENSELIJKE HULPBRONNEN
 • MODULE 6.- SPECIALTY A - JURIDISCH
 • MODULE 7.- SPECIALTY B - MARKETING EN COMMUNICATIE
 • MODULE 8.- SPECIALTY C - EXPLOITATIE VAN SPORTVERBINDINGEN
 • MODULE 9.- PROFESSIONELE PRAKTIJKEN
 • MODULE 10.- EINDE VAN HET HOOFDWERK

toelating

TOELATINGSPROCES

Het toelatingsproces voor de programma's van de Graduate School van de Europese Universiteit kan het hele jaar door worden uitgevoerd, hoewel de inschrijving in een van zijn postdoctorale programma's afhankelijk is van het bestaan ​​van vacatures.

Voor persoonlijk advies kunt u contact opnemen met een van onze twee universiteitscampussen (La Moraleja of Villaviciosa de Odón), of u kunt contact met ons opnemen via onze telefoon 902 04 06 63 of in het volgende e-mail postgrado@uem.es, waar u advies krijgt van het Postgraduate Admissions-team. Voor telefoontjes van buiten Spanje, neem telefonisch contact op met (34) 918 340 192.

Zodra de kandidaat is geadviseerd en de vereiste documentatie heeft verstrekt, belt het Postgraduate Admissions-team u om de toelatingsexamens af te leggen die overeenkomen met het programma van uw interesse en een persoonlijk gesprek met de master-directeur of met een lid van de Toelatingscommissie.

Het toegangsproces brengt geen kosten met zich mee voor de kandidaat of enige verbintenis tot de reservering geformaliseerd is.

Program taught in:
Spaans

See 1 more programs offered by Real Madrid International School »

Last updated June 11, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
23,000 EUR
By locations
By date
Begindatum
Oct. 2019
Einddatum
Juni 30, 2019
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Juni 30, 2019