Read the Official Description

Master in Business Administration (MBA)

The Official Master's Degree in Business Administration wordt aangeboden door de Faculteit Economie en Bedrijfskunde (ICADE) aan Comillas Pauselijke Universiteit, door middel van ICADE Business School.

Bedrijven tegenwoordig opereren in een steeds mondialer en onderling verbonden milieu. Het belangrijkste doel van de Official Master in Business Administration (MBA) is een nieuwe generatie van studenten op te leiden door hen te voorzien van een uitgebreide en strategisch perspectief van het bedrijfsleven, en waardoor ze alle operationele gebieden te integreren, beslissingen nemen en beheren van nieuwe situaties.

Toelating

The Official Master's Degree in Business Administration (MBA) is gericht op universitair diploma houders met weinig werkervaring die, ongeacht de studies die zij hebben afgerond, willen bezighouden met de bedrijfsvoering als hoofdberoep.

Vereisten:

 • Kandidaten moeten bezitten of kunnen aantonen dat ze binnenkort zullen worden beloond met een bachelor- of licentiaat, Degree in de ingenieurswetenschappen of architectuur, of een gelijkwaardig diploma van buitenlandse universiteit.
 • Het hebben van een solide academische resultaten en het bewijs van het Engels taalvaardigheid zal een voordeel zijn. Proficiency in het Spaans nodig zal zijn.
 • Zodra de ontvangen documenten worden geanalyseerd, zal een toelatingsexamen en een persoonlijk gesprek worden gevoerd om de selectie te voltooien.
 • De definitieve beslissing tot toelating is gebaseerd op de algemene evaluatie van de student met betrekking tot de set van kandidaten en beschikbare plaatsen.
 • Wanneer de evaluatie van uw aanvraag door de toelatingscommissie is afgerond, zullen wij u een antwoord via e-mail en post te verzenden.

Methoden & Doelen

DOELEN

 • Het aanbieden van onze studenten een alomvattende en strategische visie van het bedrijfsleven en de aanpassing aan de omgeving, de integratie van alle operationele gebieden.
 • Het bevorderen van begrip van de factoren die rond het bedrijf en de impact die ze kunnen op de strategie of operaties.
 • Ontwikkeling van het vermogen van de student aan het management en informatie-instrumenten gebruiken om de specifieke problemen van elk functioneel gebied op te lossen.
 • Het uitrusten van onze studenten met de vaardigheden die nodig zijn om zakelijke beslissingen te nemen, bewust te maken van hoe te ontwikkelen om deel te nemen in teamwork, flexibiliteit en leiderschap.
 • Leren om te plannen en ontwerpen van een professionele carrière plan waarin de studenten hun initiatief, gezond verstand en de ondernemingsgeest mag gebruiken.

METHODOLOGIE

 • De vakdidactiek is gebaseerd op een bij uitstek praktische en actief leren model dat is ontworpen om de educatieve doelstellingen, de inhoud en leerstrategieën aan te passen.
 • Het onderwijs is gebaseerd op interactieve presentaties door de docent, seminars en conferenties, business simulaties, gebruik van nieuwe technologieën, de voltooiing van individuele en groepsopdrachten, tutorials, mondelinge presentaties en tutorials.
 • De "case-methode" brengt de studenten dichter bij het bedrijfsleven.
 • De 'outdoor education "methodiek bevordert team integratie en de opbouw, waardoor de studenten om te presteren op een hoog niveau van de eerste zittingen van het programma. Het maakt het ook mogelijk de deelnemers om deze ervaring over te dragen aan uw dagelijks leven en toekomstige werkplek.

Aan het begin van het programma en meer dan 2 dagen, de studenten reizen naar een natuurlijke omgeving waar, een combinatie van theorie sessies met diverse outdoor-activiteiten, zij het reeds geïdentificeerde doelstellingen te bereiken.

EVALUATIEMETHODEN

Met het oog op de toekenning van de Master's Degree, moeten de studenten evaluaties die de opleiding gaan door een gemengd evaluatiesysteem.

De docenten beoordelen of de student de leerdoelen voor elk onderwerp heeft bereikt. De docenten beoordelen of de student de leerdoelen voor elk onderwerp heeft bereikt. Student assessment is aan de gang, en het eindcijfer is gebaseerd op objectieve tests, mondelinge presentaties, rapporten, het oplossen case en actieve participatie.

Subsidies en financiële hulp

De universiteit als instelling van de katholieke kerk gewijd aan alle leden van de samenleving, biedt een scala aan subsidies en financiële steun aan haar studenten, om te helpen met studiekosten en te zorgen voor gelijke kansen op basis van de individuele behoeften van elke student.

Deze steun komt rechtstreeks van de universiteit, uit bijdragen van de Comillas-ICAI Universitaire Stichting, het Fonds van de Kerk Grants, de niet-zelfstandige basis voor kandidaten voor het priesterschap en van andere organisaties en individuen.

Studenten aan de universiteit komen in aanmerking voor dezelfde voordelen als de andere Spaanse universitaire studenten met betrekking tot de school verzekeringen, officiële subsidies en andere subsidies.

Career & academische vooruitzichten

Graduate Profile. Carriere vooruitzichten:

The Official Master's Degree in Business Administration (MBA) brengt onze studenten dichter bij de arbeidsmarkt door het aanbieden van professionele in-company stages. Deze worden geïntegreerd in het MBA leerstof ten behoeve van de berekening van programmakredieten. De MBA heeft overeenkomsten met gerenommeerde bedrijven die actief zijn in verschillende sectoren. Daarnaast, als onderdeel van de masteropleiding de studenten werken aan een project te creëren en het opzetten van een bedrijf, de integratie van alle kennis en ervaring die is opgedaan in de loop van de studie. Dit alles zorgt voor de integratie van onze studenten op de arbeidsmarkt, en geeft hen de mogelijkheid om te werken op het gebied van het beheer en de functionele gebieden van een bedrijf.

The Official Master's Degree in Business Administration (MBA) is generalistische opleiding gericht op het opleiden van professionals. Zo kan MBA-afgestudeerden werken in het bedrijfsleven organisaties uit verschillende sectoren (banken, FMCG-bedrijven, dienstverlenende bedrijven, grote winkelketens en distributieketens, etc.), voornamelijk betrokken zijn bij de financiële en marketing.

Academische Jobmogelijkheden:

Bovendien, The Official Master's Degree in Business Administration MBA ook in staat stellen de houders op de toelating te krijgen tot de officiële promotie-programma's, zoals bedoeld in het koninklijk besluit 99/2011 van 28 januari, die een officiële doctoraat programma's regelt.

Program taught in:
Engels
Spaans

See 1 more programs offered by Universidad Pontificia Comillas »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum