Read the Official Description

De Master in Business Administration (MBA) opleiding is gericht op de integrale ontwikkeling van de persoon in een drievoudige dimensie: het management vaardigheden, analytische vaardigheden en sociaal bewustzijn van de organisaties waarin zij werken.

In de MBA stimuleren wij de ontwikkeling van managementvaardigheden als van vitaal belang voor de besluitvorming, team management en de verwezenlijking van de doelstellingen.

Ook speuren we in de analytische vaardigheden die de studenten moeten ontwikkelen in verschillende gebieden van organisaties: financiën, marketing, logistiek, human resources, en innovatie. Met veel gevallen te bestuderen, en de grote belang van teamwork, verdiepen we de kennis die nodig is voor het uitvoeren van een goed beheer in bedrijven, oprichting van alle tijd van de studenten kritisch denken, waardoor andere vormen van actie heroverweging kennen en evalueren van alle belangrijke aspecten.

Dit, in verschillende sessies, workshops en bezoeken, bedoeld om studenten te verhogen niet alleen deelnemen aan de bestaande bedrijven, maar het ontwikkelen van hun eigen initiatieven te ondernemen, ondernemerschap en het bedrijfsleven generatie

Methodologie: Gezicht

Het voorgestelde systeem van onderwijs is een methodiek. De kandidaat wordt ondersteund door de Educational Platform (PDU), web-based tool Moodle. Leraren geven hun sessies met een combinatie van theorie, case studies en activiteiten in de klas. Zo faciliteren betrokkenheid student "learning by doing" met de zaak-methode als uitgangspunt voor het oplossen van verschillende situaties beslissingen die studenten geconfronteerd tijdens de cursus. Het overwinnen van elke master modules wordt bereikt met de ontwikkeling van verschillende individuele werken en het uitvoeren van de gevallen in groep moet vervolgens te verdedigen in de rechtbank.

De student heeft al studiemateriaal opgesteld en gepubliceerd in elektronische vorm op de virtuele campus van de Universidad San Jorge, waardoor het toegankelijk vanaf elke locatie, waardoor behendigheid van de actie.

Dirigido een:

De titel van Master in Business Administration (MBA) is gericht op afgestudeerden en afgestudeerden met diepgaande interesse in alle gebieden van het bedrijf en de ontwikkeling van leiderschap. Het programma kan van bijzonder belang voor afgestudeerden Branch Zaken / Economie zijn, maar is niet essentieel voor uitgebreide kennis van dit gebied van kennis, want het is niet een programma gericht op specialisten en streeft naar afgestudeerden van andere vestigingen te bereiden op de wereld Business.

DOELSTELLINGEN

Professionals trein op het gebied van leiderschap en management van bedrijven in verschillende gebieden, op basis van de effectieve overdracht van kennis, methoden en technieken, en de integratie van trends en lijnen van de ontwikkeling van de moderne informatiemaatschappij, dat wil opgeleid om te werken in verschillende taken en omgevingen.

  1. Ontwikkelen studenten een aanpasbaar strategisch denken aan veranderende omgevingen waarin organisaties vandaag de dag opereren.
  2. Elke student ontwikkelen van de competenties, vaardigheden en houding van het management en die door gebied van kennis, waarin het wordt gevormd.
  3. Ontwikkelen van het vermogen om nieuwe technologieën van informatie en communicatie, alsmede nieuwe werkmethoden implementeren om kennis management en het concurrerende niveau van de organisatie te verbeteren.
  4. Het ontwikkelen van gevoel voor ethiek van het beroep van de deelnemers en een visie van de sociale missie van het bedrijf.

Universitaire diensten:

Eenheid van de beroepsopleiding en werkgelegenheid - Dienst sport - kruis Instituten - Culturele Activiteiten - Universiteitsbibliotheek

Program taught in:
Spaans
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
8,340 EUR
By locations
By date
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
Einddatum