Lees de Officiële Beschrijving

bedrijf

Introductie

Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de UDC aanbiedingen Master in Management en Business Administration (MBA) vooral gericht uitstek praktische opleiding op het gebied van de bedrijfsvoering.

Waarom studeren de mate

De fundamentele aantrekkingskracht van deze master is de vakdidactiek, voornamelijk georiënteerde analyse en oplossen van echte problemen die business managers worden geconfronteerd in hun dagelijkse praktijk.

Wanneer de ontwikkeling van een dynamische participatieve groepen die de feitelijke werking van een bedrijf reconstrueert is het belangrijkste kenmerk van de vakdidactiek. Praktijken en het management workshops zijn educatieve bijdragen van de grote dynamiek en belang voor een student die wil opleidingen op hoog niveau in de wereld van business management te hebben.

Wat je leert

De MBA is gericht op de ontwikkeling in de studenten een aantal kerncompetenties van waaruit de algemene en specifieke vaardigheden zijn als volgt:

 • Beschikken over kennis en inzicht die een basis of een kans biedt voor originaliteit bij de ontwikkeling en / of toepassen van ideeën, vaak in onderzoeksverband.
 • Studenten kunnen hun verworven kennis en probleemoplossend vermogen om nieuwe of onbekende omgevingen toe te passen binnen een bredere (of multidisciplinaire) context die gerelateerd is aan hun vakgebied.
 • Studenten zijn in staat om kennis te integreren en het gezicht van de complexiteit van het maken van beslissingen op basis van informatie die onvolledig of beperkt was, bevat beschouwingen over maatschappelijke en ethische verantwoordelijkheid in verband met de toepassing van hun kennis en oordelen
 • Studenten kunnen hun conclusies, en de kennis en de uiteindelijke redenen dat de steun aan specialisten en niet-specialisten in een duidelijke en ondubbelzinnige manier te communiceren.
 • Studenten moeten het leren vaardigheden die hen in staat stellen om verder te studeren op een manier die grotendeels zelfstandig of autonoom zal bezitten.

structuur Study

Een van de fundamentele grondslagen van de Master of Business Administration and Management MBA is constant samenwerking met bedrijven, zakelijke instellingen en professionele managers. De training is volledig gericht in de praktijk en dat is de Proba vakdidactiek op basis van professionele trainers die verantwoordelijk zijn voor de leiding van de gevallen aangeboden aan studenten.

Het hoofddoel is dat de MBA wordt een tussenstap tussen academische en zakelijke. Om dit te doen, ze proberen te vormen van samenwerking dat zowel de toegang tot de arbeidsmarkt mogelijk te maken, zoals de verandering van richting in die markt te vestigen.

cursussen

 • beheer workshops
 • Business Game
 • milieu-analyse
 • Business Law
 • marketing management
 • financieel beheer
 • Algemeen Management
 • Placements
 • Human resource management
 • Family Business Management
 • Informatiesystemen. ICT-beheer

Master Thesis werk

 • Master Thesis werk

professionele en academische uitgangen

professionele omgeving waarin het zich bevindt

We zullen business management professionals die behoefte hebben om de ontwikkeling van hun beroep die worden gekenmerkt door complexe en dynamische omgevingen te trainen.

In die zin zal een gedegen opleidingen worden gecombineerd in de klassieke gebied van management (commercieel, productie, organisatie, financiën, logistiek, informatiesystemen, etc.) met een praktische oriëntatie maakt natuurlijk een aantrekkelijke optie voor studenten die u wenst richten hun professionele leven voor het bedrijf.

professionele en academische uitgangen

Deze master's degree geeft toegang tot doctoraatsprogramma doceerde aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de UDC.

Daarnaast zal de MBA-afgestudeerden worden gekwalificeerd om management posities in bedrijven en organisaties houden in het beheer van de verschillende functionele gebieden en voor initiatieven op het ondernemerschap uit te voeren.

Aanbevolen profiel

De student van de Master in Business Administration (MBA) zal bij voorkeur afgestudeerd in Business Administration, Business Studies of Economics zijn. Ook is het de bedoeling op een academicus die van plan is om zijn carrière te ontwikkelen in de wereld van de bedrijfsvoering.

Common toegangseisen

Om toegang te krijgen tot de officiële Master studies zullen nodig zijn om een ​​Spaanse ambtenaar universitair diploma of een ander afgegeven door een instelling voor hoger onderwijs in de EHEA dat het land dat de kwalificatie voor toelating tot de master's degree recht te houden.

Zij kunnen ook toegang krijgen tot de afgestudeerden van buiten de Europese ruimte voor hoger onderwijs onderwijssystemen, zonder de goedkeuring van hun titels, na de UDC controleren of ze een opleidingsniveau gelijkwaardig verklaren aan de overeenkomstige officiële Spaanse universitaire diploma's en machtigen in het land dat de kwalificatie voor de toelating tot postdoctorale studies. Toegang via deze route betekent niet dat in ieder geval de goedkeuring van de vorige titel in het bezit betrof een persoon, of de erkenning voor andere doeleinden dan de leer van master na te streven doeleinden.

Opleiding te volgen in:
Spaans
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
1,297 EUR
Cursusgeld (60 ECTS) voor studenten woonachtig zijn in Spanje of in de EU: € 1.297; Cursusgeld (60 ECTS) voor studenten zonder verblijfsvergunning in Spanje of in de EU: 2269 €
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum