Word een 21e-eeuwse leider in het onderwijs

Leer de essentie over het leiden van mensen en bedrijven in de context van internationaal onderwijs. Ons Masters Degree-programma in Educational Leadership is een uniek samenwerkend programma voor afstandsonderwijs. Het is voornamelijk online georganiseerd met drie verplichte maar interactieve en leuke intensieve weken in Finland.

Deze mid-career master vereist 3 jaar werkervaring na Bachelor's.

Het programma richt zich op state-of-the-art vaardigheden en concepten van internationaal onderwijskundig leiderschap. Je ontwikkelt de nodige competenties voor het leiden van de menselijke en technologische veranderingen waarmee onderwijsinstellingen te maken hebben. Je krijgt een dieper inzicht in het succesvolle Finse onderwijssysteem om beste praktijken over te dragen aan je omgeving. Je zult ook praktische hulpmiddelen en theorieën verwerven over het effectief en ethisch motiveren en leiden van jezelf en andere opvoeders.

Met deze master heb je de vaardigheden om jezelf te ontwikkelen tot een innovatieve toekomstige onderwijsleider, veranderingsagent en beleidsmaker. De opleiding biedt je de kennis en vaardigheden om te werken in complexe en diverse publieke of private onderwijsinstellingen, HR-management, overheidsfuncties of NGO's.


Bestudeer doelstellingen

 • Leer de nodige competenties voor het leiden van de menselijke en technologische veranderingen waarmee onderwijsinstellingen te maken hebben.
 • Krijg directe persoonlijke contacten en een dieper inzicht in het succesvolle Finse onderwijssysteem om best practices over te dragen naar uw omgeving.
 • Leer praktische hulpmiddelen en theorieën over het motiveren en leiden van uzelf en andere opvoeders, op een effectieve en ethische manier.
 • Profiteer van onze authentieke leerbenadering, waarbij alle cursussen zijn ontworpen om u te helpen bij uw eigen ontwikkelingstaak, uw masterscriptie.
 • Word een internationaal netwerk-veranderingsagent die een verschil zal maken.

De Master's Degree in Educational Leadership is een professionele graad in het hoger onderwijs. Het programma richt zich op state-of-the-art vaardigheden en concepten van internationaal onderwijskundig leiderschap. Het stelt afgestudeerden in staat om onderwijsbeleid en -praktijken in hun eigen land in internationale omgevingen te veranderen en te hervormen. De mate is gericht op leiderschap en management met een specialisatie van het toepassen van hedendaagse leiderschapsvaardigheden in de context van onderwijs.

De graad voldoet aan de criteria van het Finse nationale gradenstelsel en aan het Europese kader voor graden en competenties. Het diploma geeft een kwalificatie voor een openbare benoeming waar een masterdiploma vereist is.

Als aanvrager moet u een haalbaar plan hebben met een voorstel voor een masterthesis dat op het moment van aanmelding wordt ingediend.


Inhoud bestuderen

Dit is een praktische blended-learning voltijdse of deeltijdse Master in bedrijfsbeheer op basis van real-life authentiek leren voor een verscheidenheid aan verschillende onderwijscontexten. Deelnemers zullen leren van het analyseren en bespreken van echte gevallen en echte problemen. Het programma is ontworpen met de meest hedendaagse leertheorieën, waardoor deelnemers kennis kunnen toepassen op hun specifieke context en positieve studentenervaringen kunnen bereiken. We willen dat het leren en studeren in het programma zowel een plezierige als lonende ervaring is die op lange termijn duurzame resultaten zal opleveren.

Dit is een 90 ECTS-kredietprogramma met de nadruk op studies die nodig zijn om onderwijsprogramma's, instellingen of organisaties in de publieke of private sector te ontwikkelen en te beheren. De geschatte studietijd is 1,5 jaar met een verlengingsoptie voor degenen die naast hun studie werken. Het afstudeerproject (30 studiepunten) omvat onderzoeksseminars en wordt ondersteund door methodologische onderzoeken.


Structuur van studies

Het programma bestaat uit 3 verplichte intensieve weken in Finland en individuele en flexibele online-afstandsonderwijsfasen als volgt:

 • Intensieve week 1 in Finland
 • Intensieve week 2 in Finland
 • Intensieve week 3 in Finland

Een vierde persoonlijke ontmoeting in Finland is optioneel tijdens het laatste deel van de studies. Het grootste deel van de onderzoeken verloopt online samen.

Tijdens het eerste en tweede semester leer je de belangrijkste aspecten op masterniveau over het leiden van mensen, het leiden van verandering en het beheer van zaken en financiën. Je zult ook nadenken over en nadenken over verschillende theorieën over leren en hoe je eigen opvattingen over leren en beoordeling invloed hebben op je leiderschapsbeslissingen. Je zult leiderschapskwesties onderzoeken in het ontwerp en de implementatie van het curriculum. De impact van onderwijstechnologie en de bijbehorende mogelijkheden, kansen en uitdagingen zullen ook worden onderzocht. Deze onderzoeken zullen worden uitgevoerd in samenwerking met je student-collega's, tijdens de intensieve face-to-face-weken en daarna terwijl ze online werken met de steun van TAMK facilitators. Je zult je ontwikkelingsthema-onderwerp en -doelen verfijnen en verder verfijnen en de basis van academisch onderzoek leren. Je onderzoekt je onderwerp in theorie en verduidelijkt de doelstellingen en de tijdslijn van je ontwikkelingstaak (masterscriptie) die idealiter binnen je eigen onderwijsinstelling wordt gedaan.

Tijdens het derde (en vierde) semester werk je aan je ontwikkelingsproject en mogelijk implementeer je de verandering in je omgeving met behulp van de lessen uit de master. Je verdiept je inzicht in succesvol verandermanagement door meer te leren over communicatie, conflictbeheersing en diversiteitsmanagement. Je zult rekening houden met de bredere omgeving waarin het onderwijs plaatsvindt en de impact ervan op het onderwijsbeleid en de opkomende trends in het onderwijs onder de loep nemen. Academische onderzoeksmethoden zullen je helpen om kwalitatief hoogstaand empirisch onderzoek uit te voeren. In het vijfde semester, zal je je scriptieresultaten finaliseren en rapporteren.

Laatste project

Als aanvrager moet u een haalbaar plan hebben met een voorstel voor een masterthesis dat op het moment van aanmelding wordt ingediend. Het doel van deze entiteit is om de initiële praktische ontwikkelingstaak te verfijnen tot een gedisciplineerde eindthese gebaseerd op de regels van academisch schrijven. Het schrijven van de afstudeerscriptie wordt ondersteund door seminars waar je de gelegenheid hebt om de voortgang van je werk te melden en feedback te krijgen.


internalisering

Deelnemers met een verschillende culturele achtergrond en gevestigd in verschillende landen brengen een echt internationaal aspect naar de mate. Toepassing van geleerde inhoud gebeurt in de eigen omgeving van de student en dus in een globale context.


Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden komen in aanmerking voor leidende posities op het gebied van onderwijs in multiculturele omgevingen. Het is de bedoeling dat afgestudeerden leidinggevende posities verwerven in onderwijsinstellingen in zowel de publieke als de private sector. De mate biedt afgestudeerden met de vaardigheden en vaardigheden om te werken in overheidsorganisaties, ministeries van Onderwijs en wereldwijde NGO's.


Postdoctorale studiemogelijkheden

TAMK masterdiploma biedt u de mogelijkheid om doctoraatsstudies aan te vragen bij andere universiteiten op basis van hun toelatingsbeleid.


Collegegeld en beurzen

Het collegegeld voor het programma bedraagt ​​10800 euro per academiejaar voor niet-EU / EER-studenten met een beurzensysteem voor studenten die collegegeld betalen.

U bent niet verplicht om de vergoeding te betalen als u:

 • een EU / EER-burger
 • gelijkwaardig aan EU / EER-burger (dwz een burger van Zwitserland)
 • al in Finland wonen (een doorlopende A- of een permanente P / P-EU-verblijfsvergunning), of een Europese blauwe kaart hebben afgegeven in Finland. De vrijstellingsvergunning moet geldig zijn wanneer u een studie aanvraagt ​​en ten minste tot 1 augustus, dat wil zeggen wanneer het studierecht begint. Houd er rekening mee dat een verblijfsvergunning in een ander EU / EER-land u niet vrijstelt van het collegegeld.


Beurzen

 • -1 500 € Early Bird - Scheepvaart, indien het hele jaar in één keer wordt betaald vóór 31 mei
 • Academische Award -scholarships 25% - 50% voor het tweede jaar op basis van behaalde studiepunten

Afstudeerders kunnen zich om verschillende redenen kwalificeren voor academische excellentie-schappen: uitzonderlijk afstudeerwerk, succes in praktische stages of projectwerk. Deze beurzen worden beheerd en toegekend door de TAMK R

Studenten kunnen ook worden gesponsord door familie of organisaties / bedrijven. TAMK onderhandelt momenteel over bedrijfssponsoring voor toekomstige studenten.

Opleiding te volgen in:
Engels
Tampere University Of Applied Sciences

Zie 1 andere vakken van Tampere University Of Applied Sciences »

Laatst bijgewerkt op November 5, 2018
Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2019
Duration
18 - 30 maanden
Deeltijd
Voltijd
Prijs
10,800 EUR
per academisch jaar voor niet-EU / EER-studenten.
Deadline
Vraag informatie aan
3 pm Finnish time
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2019
Einddatum
jan 31, 2021
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
3 pm Finnish time

aug 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
3 pm Finnish time
Einddatum
jan 31, 2021