Master's Degree in Bedrijfskunde en Management (Full-time MBA)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Meer dan 75% van de bedrijven vereisen professionele profielen met vaardigheden en kennis op het gebied van bedrijfsbeheer, die beslissingen kunnen nemen, verantwoordelijkheid kunnen nemen, in teamverband kunnen werken, leiderschap kunnen nemen en op de juiste manier kunnen communiceren.

Ongeveer 16.000 professionals met dit profiel zijn vorig jaar aangenomen in Spanje. In een studie van Mckinsey consultancy wordt een aanzienlijk gebrek aan professionele vaardigheden gedetecteerd: 27% van de bedrijven in EU-landen verlaten ongevulde posities vanwege een gebrek aan professionele vaardigheden.

Om deze reden is de Full Time MBA van de IMF Business School , die de nodige kennis biedt voor de ontwikkeling van deze vaardigheden.

 • 580 contacturen en 10 modules vergezeld van een eindproject.
 • Zeer praktisch en ondersteund in reële gevallen.
 • Met ronde tafels tussen studenten en prominente professionals uit de betrokken gebieden.
 • Met exclusieve masterclasses om elk van de modules te versterken met echte ervaringen van actieve professionals.
 • Een intensief netwerkprogramma.
 • Gegarandeerde praktijken in Madrid.

DOELSTELLINGEN VAN DE Voltijds MBA - Master in bedrijfskunde en management

Het hoofddoel van de Master in Business Administration en Management (MBA) is om de student de kennis en vaardigheden te verwerven die nodig zijn om bedrijfsbeheerfuncties uit te voeren, waardoor echt netwerken tussen studenten en docenten wordt bevorderd. De inhoud van de training is gebaseerd op de huidige praktijkgevallen. De benodigde technische kennis wordt gelijkgesteld met het nemen van beslissingen in verschillende delen van het bedrijf, zoals marketing, human resources en de financiële afdeling, onder andere.

De student, ook:

 1. Analyseer de basis van het strategisch management dat de grondslagen ervan bestudeert, een competitieve analyse van de omgeving, om u te trainen voor de formulering, implementatie en monitoring van een succesvolle managementstrategie.
 2. Het zal zo worden gevormd dat het als manager in staat is om de geschiktheid van een commerciële strategie te evalueren, het marketingplan waarop het is gebaseerd te analyseren, de meest geschikte marketingkanalen te bepalen, enz. waardoor de gewenste resultaten voor uw bedrijf worden gegarandeerd.
 3. Het zal de fundamentele kennis verwerven voor de correcte uitvoering van het Operations Management van een bedrijf en gekwalificeerd zijn om een Logistiek en Productieplan te kunnen onderzoeken of uitwerken, evenals voor de integratie van de controle- en informatiesystemen in het bedrijf. .
 4. Je zult als toekomstige manager specifieke disciplines benaderen voor het beheer van Human Resources, waardoor je de nodige technische middelen krijgt voor het beheer en de coördinatie van dit gebied in je bedrijf.
 5. Het zal de nodige financiële kennis assimileren om een economisch-financiële analyse van de situatie van het bedrijf uit te voeren, waardoor het strategische beslissingen kan nemen met garanties voor succes.
 6. Je verkrijgt de nodige kennis voor de richting en het beheer van de verschillende disciplines die het goed functioneren van een bedrijf mogelijk maken en die de fundamentele richtlijnen domineren van de creatie en implementatie van elk van hen.

Methodologie en Evaluatie

METHODOLOGIE

Modaliteit: on-site in Madrid
Duur: 8 maanden 1 van het project
Start: 20 februari 2017
In-Sessions: 4 uur per dag van maandag tot vrijdag
Intensief netwerkprogramma

Het programma bestaat uit 10 modules die worden onderwezen in 580 contacturen, vergezeld van een eindproject. De inhoud van de training is gebaseerd op de huidige praktijkgevallen.

Met ronde tafels tussen studenten en uitstekende professionals uit de betrokken gebieden, naast exclusieve masterclasses om elk van de modules te versterken met echte ervaringen van actieve professionals.

EVALUATIE

Permanente evaluatie naarmate vooruitgang wordt geboekt bij de studie van deze face-to-face MBA. Elke module is evalueerbaar door de combinatie van participatie, onderzoek en de ontwikkeling van praktische cases.

Evenzo is het noodzakelijk om een eindproject voor te bereiden, dat aan een rechtbank zal worden voorgelegd bij het voltooien van de masteropleiding.

Het behalen van de masterdiploma's door de Universiteit van Nebrija en van de Master door de IMF Business School is afhankelijk van het slagen voor elke module en de voorbereiding van de masterproef.

Carrièremogelijkheden

Aan het einde van deze MBA kan je face-to-face oefenen als:

 • Directeur of manager van bedrijven.
 • Strategisch consultant in de verschillende gebieden van het bedrijf.
 • Verantwoordelijk voor bedrijfsontwikkeling.
 • Directeur van de commerciële, verkoop- of marketinggebieden.
 • Product Manager
 • Brand Manager
 • Investigator of Asset Management-analist.
 • Ondernemer.

De studenten hebben professionele kansen in de belangrijkste sectoren van de economie: financiën, detailhandel, toerisme, industrie, telecommunicatie, consumptie, media, consulting, gezondheid, zakelijke dienstverlening, enzovoort. Ze zijn ook gekwalificeerd om hun werk uit te voeren in alle functionele gebieden van het bedrijf: financiële afdeling, HR, marketing, inkoop, etc.

Gegarandeerde werkwijzen

IMF garandeert praktijken in Madrid voor zijn Full-time MBA-studenten.

Onder de bedrijven waarmee het IMF onderwijssamenwerkingsovereenkomsten heeft voor training in banen, zijn:

Partners114

Prijs en beurzen

Bij IMF bieden we onze studenten geweldige betalingsfaciliteiten:

 • Tot 50% beurs
 • Financiering tot 12 maanden zonder rente of bankinterventie (zie voorwaarden)
 • Betalingswijze: Cash (5% korting) / Rente-vrije termijnbetaling
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

IMF is a national reference in training to businesses and individuals; attested by the more than 125,000 students trained. Our training is based on the diversity of areas and expertise of the subjects ... Lees meer

IMF is a national reference in training to businesses and individuals; attested by the more than 125,000 students trained. Our training is based on the diversity of areas and expertise of the subjects we teach. We want to grow with you. The aim is to ensure a high level of satisfaction of our customers through personalized attention and excellence in service quality. This objective requires continuous improvement in the technical and material resources, and maximum involvement of all staff training to IMF is a different experience. Lees Minder
Madrid , Valencia , Sevilla + 2 Meer Minder

Accreditaties