Verbeter je carrière met een multiculturele smaak

Breid je toekomst uit en word een expert in internationaal bedrijfsbeheer. Deze masteropleiding richt zich op state-of-the-art vaardigheden en concepten die nodig zijn in het uitdagende veld van het internationale bedrijfsleven.

Deze mid-career master vereist 3 jaar werkervaring na Bachelor's.

Als professioneel bedrijf zult u te maken krijgen met nieuwe eisen en uitdagingen in multiculturele omgevingen. Deze masteropleiding stelt afgestudeerden in staat internationale bedrijfsactiviteiten succesvol te beheren en te leiden.

Het plannen, beheren en uitvoeren van internationale activiteiten in uitdagende zakelijke omgevingen speelt een belangrijke rol bij uw studies. Je leert hoe je theorie kunt toepassen in praktische gevallen van internationaal bedrijfsbeheer. De opleiding kan binnen 1,5 jaar worden voltooid, naast werk als blended learning.

Met je masterdiploma heb je de vaardigheden om zelfstandig te werken en een actief lid, leider of manager in organisaties. Je bent een getrainde expert in het bouwen van internationale netwerken en houdt rekening met verschillende aspecten van culturele verschillen, communicatie, verandermanagement, leiderschap en strategisch denken.


Bestudeer doelstellingen

De Master's Degree in International Business Management is een professionele graad in het hoger onderwijs. Het programma richt zich op state-of-the-art vaardigheden en concepten van internationaal bedrijfsbeheer, en het stelt de afgestudeerden in staat om operaties in uitdagende multiculturele omgevingen in Finland en daarbuiten te beheren en te leiden.

De onderzoeken bieden u hedendaagse vaardigheden en hulpmiddelen om veeleisende internationale bedrijven te leiden en te beheren.

De graad voldoet aan de criteria van het Finse nationale gradenstelsel en aan het Europese kader voor graden en competenties. Het diploma geeft een kwalificatie voor een openbare benoeming waar een masterdiploma vereist is.


Inhoud bestuderen

De opleiding is 90 studiepunten waard, met de nadruk op studies die nodig zijn om internationale bedrijfsactiviteiten te ontwikkelen en te beheren. De modus van de studie is deeltijdonderwijs. De cursus bevat lezingen, teamwork, individuele lezingen, presentaties en online werk.

De studies omvatten thema's als strategie en verandering, leiderschapsvaardigheden in internationale context, boekhoudkundig en financieel beheer, projectbeheer, beheer van internationale bedrijfsrisico's, wereldwijd operationeel management, interculturele communicatie in een multiculturele omgeving en professionele klant- en marktanalyse.


Structuur van studies

De onderzoeken kunnen binnen anderhalf jaar worden voltooid, naast werk als blended learning. Er is echter een uitbreidingsmogelijkheid voor degenen die naast hun studie werken. De omvang van het programma is 90 studiepunten, bestaande uit professionele studies (55 studiepunten), vrije studiekeuze (5 studiepunten) en masterscripties (30 studiepunten).

De professionele studies bieden u geavanceerde onderwerpen uit het brede veld van internationaal bedrijfsbeheer. De studies omvatten thema's als strategie en verandering, mondiale leiderschapsuitdaging, boekhoudkundig en financieel beheer, projectbeheer, beheer van internationale bedrijfsrisico's, wereldwijd operationeel management, interculturele communicatie in een multiculturele omgeving en professionele klant- en marktanalyse.

De studies omvatten ook een 5 studiepunten cursus van academisch onderzoek en praktijken. Deze cursus en het reguliere seminarwerk zullen de voorbereiding van uw masterproef ondersteunen.

Laatste project

Masters-scriptie is een praktisch ontwikkelingswerk met een internationale connectie, opgesteld met behulp van wetenschappelijke onderzoeksmethoden. Het schrijven van de afstudeerscriptie wordt ondersteund door seminars waar je de gelegenheid hebt om de voortgang van je werk te melden en feedback te krijgen.

Als aanvrager moet u een haalbaar plan hebben met een voorstel voor een masterthesis dat op het moment van aanmelding wordt ingediend.


internalisering

Deelnemers - met een verscheidenheid aan culturele achtergronden - brengen een echt multiculturele smaak in de mate. Toepassing van geleerde inhoud gebeurt in de eigen omgeving van de student en dus in een mondiale context.


Carrièremogelijkheden

Na je afstuderen kom je in aanmerking voor leidende posities in internationale handel en commercie in multiculturele omgevingen. De voormalige afgestudeerden van het programma werken bijvoorbeeld als specialisten en adviseurs, evenals managers en projectcoördinatoren in bedrijven en organisaties, zowel in Finland als in het buitenland.

Het diploma geeft een kwalificatie voor een openbare benoeming waar een masterdiploma vereist is.


Postdoctorale studiemogelijkheden

TAMK masterdiploma biedt u de mogelijkheid om doctoraatsstudies aan te vragen bij andere universiteiten op basis van hun toelatingsbeleid.


Collegegeld en beurzen

Het collegegeld voor het programma bedraagt ​​10800 euro per academiejaar voor niet-EU / EER-studenten met een beurzensysteem voor studenten die collegegeld betalen.

U bent niet verplicht om de vergoeding te betalen als u:

  • een EU / EER-burger
  • gelijkwaardig aan EU / EER-burger (dwz een burger van Zwitserland)
  • al in Finland wonen (een doorlopende A- of een permanente P / P-EU-verblijfsvergunning), of een Europese blauwe kaart hebben afgegeven in Finland. De vrijstellingsvergunning moet geldig zijn wanneer u een studie aanvraagt ​​en ten minste tot 1 augustus, dat wil zeggen wanneer het studierecht begint. Houd er rekening mee dat een verblijfsvergunning in een ander EU / EER-land u niet vrijstelt van het collegegeld.


Beurzen

  • -1 500 € Early Bird - Scheepvaart, indien het hele jaar in één keer wordt betaald vóór 31 mei
  • Academische Award -scholarships 25% - 50% voor het tweede jaar op basis van behaalde studiepunten

Afstudeerders kunnen zich om verschillende redenen kwalificeren voor academische excellentie-schappen: uitzonderlijk afstudeerwerk, succes in praktische stages of projectwerk. Deze beurzen worden beheerd en toegekend door de TAMK R

Studenten kunnen ook worden gesponsord door familie of organisaties / bedrijven. TAMK onderhandelt momenteel over bedrijfssponsoring voor toekomstige studenten.

Opleiding te volgen in:
Engels
Tampere University Of Applied Sciences

Zie 1 andere vakken van Tampere University Of Applied Sciences »

Laatst bijgewerkt op November 5, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2019
Duration
18 maanden
Voltijd
Prijs
10,800 EUR
per academisch jaar voor niet-EU / EER-studenten.
Deadline
Vraag informatie aan
3 pm Finnish time
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2019
Einddatum
jan 31, 2021
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
3 pm Finnish time

aug 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
3 pm Finnish time
Einddatum
jan 31, 2021