Lees de Officiële Beschrijving

Meer dan 75% van de bedrijven vereisen beroepsprofielen vaardigheden en kennis op het gebied van business, in staat om beslissingen te nemen, verantwoordelijkheid nemen, teamwork, veronderstellen leiderschap en management goed te communiceren.

Ongeveer 16.000 professionals met dit profiel werden ingehuurd vorig jaar in Spanje. In een studie van adviesbureau McKinsey ontdekt een belangrijke leemte in professionele vaardigheden: 27% van de bedrijven in de EU-landen te verlaten ruimten ongevuld bij gebrek aan professionele vaardigheden.

Om deze reden is geboren MFI Full Time MBA Business School, het verstrekken die nodig zijn voor de ontwikkeling van deze vaardigheden kennis.

 • 580 contacturen en 10 modules vergezeld van een afstudeerproject.
 • Buitengewoon praktisch en ondersteund door echte cases.
 • Rondetafelgesprekken tussen studenten en beoefenaars van de betrokken gebieden.
 • Bij exclusief voor elke module met echte ervaringen van werkende professionals masterclasses versterken.
 • Netwerken intensief programma.
 • Praktijken gegarandeerd in Madrid.

GOALS Full-time MBA - Master in Management en Business Administration

Het belangrijkste doel van de Master in Business Administration (MBA) full-time is dat studenten de kennis en vaardigheden die nodig zijn om business management functies verbeteren echte netwerken tussen studenten en docenten uit te voeren. De inhoud van de opleiding zijn gebaseerd op actuele case studies. de nodige expertise om de besluitvorming uit te oefenen in verschillende gebieden van het bedrijf, zoals marketing, human resources en de financiële afdeling en anderen worden behandeld.

De student ook:

 1. Het analyseert de fundamenten van strategisch management door het bestuderen van de fundamentals, concurrerende omgeving analyse, om hem in staat te stellen de formulering, uitvoering en monitoring van een succesvolle strategie voor het beheer.
 2. Het zal worden gevormd dat, als manager, in staat zijn om de geschiktheid van een business-strategie te beoordelen, het analyseren van marketing plan in waarop het is gebaseerd, het bepalen van de meest geschikte marketing kanalen, enz. dus de gewenste resultaten voor uw bedrijf te waarborgen.
 3. Het zal fundamentele kennis te verwerven voor de goede uitvoering van het beheer van de activiteiten van een bedrijf en zal worden gekwalificeerd om te kunnen onderzoeken of het ontwikkelen van oordeelkundig een logistiek plan en de productie als voor de integratie van systemen en informatie in het bedrijf .
 4. Het zal benaderen als toekomstige managers, naar eigen beheer van Human Resources disciplines, waardoor de nodige technische middelen voor het beheer en de coördinatie van dit gebied in uw bedrijf.
 5. Hij geassimileerd de financiële kennis die nodig is economische en financiële analyse van de situatie van het bedrijf, die u toestaat om strategische beslissingen met een gegarandeerd succes te maken uit te voeren.
 6. Je krijgt de kennis die nodig is voor het leiderschap en management disciplines die het goed functioneren van een onderneming mogelijk te maken, het beheersen van de basisrichtlijnen voor de creatie en implementatie van elk van hen.

Methodologie en Evaluatie

METHODOLOGIE

Mode: Madrid
Duur: 8 maanden + 1 Project
Start: 20 februari 2017
Face to face sessies: 4 uur per dag van maandag tot vrijdag
Netwerken Intensive Programma Het programma bestaat uit 10 modules onderwezen in 580 contacturen, vergezeld van een afstudeerproject. De inhoud van de opleiding zijn gebaseerd op actuele case studies.

Rondetafelgesprekken tussen studenten en beoefenaars van de betrokken gebieden, plus exclusief voor elk van de modules met echte ervaringen van werkende professionals masterclasses te versterken.

EVALUATIE

Permanente evaluatie zoals vooruitgang in het onderzoek van deze MBA klas. Elke module is toetsbaar door de combinatie van participatie, het onderzoek en de ontwikkeling van case studies.

Ook de ontwikkeling van een Final Project, dat in de rechtbank zal worden gepresenteerd aan het einde van de Master is noodzakelijk.

De finale behalen master-opleidingen van de Universiteit Camilo José Cela en Meester door MFI Business School, is onderworpen aan het overwinnen van elke module en het ontwikkelingswerk om te overmeesteren.

Carrièremogelijkheden

Aan het einde van deze master degree MBA kunt u zo handelen:

 • Opdrachtgever / administrator / een bedrijf.
 • Consultant / strategisch / a in verschillende gebieden van het bedrijf.
 • Verantwoordelijk voor business development.
 • Directeur / een van de commerciële, sales of marketing.
 • Product Manager.
 • Brand Manager.
 • Analist onderzoeker of vermogensbeheer.
 • Ondernemer.

Studenten hebben een loopbaan in de belangrijkste sectoren van de economie: financiën, detailhandel, toerisme, industrie, telecommunicatie, consumentenelektronica, media, consulting, gezondheidszorg, zakelijke dienstverlening, en ga zo maar door. Ze zijn ook in staat hun werk uit te voeren in alle functionele gebieden van het bedrijf: financiële afdeling, human resources, marketing, inkoop, etc.

gegarandeerde praktijken

IMF staat garant voor hun praktijken in Madrid Full Time MBA-studenten.

Onder de bedrijven die IMF handhaaft educatieve samenwerkingsovereenkomsten voor opleiding in banen, onder meer:

Partners114

Prijzen en Beurzen

In MFI's bieden onze studenten grote betalingsfaciliteiten:

 • Subsidie ​​van maximaal 50%
 • Financiering tot 12 maanden zonder rente of bank ingrijpen (zie voorwaarden)
 • Betaling: Cash (5% korting) / Betaling in termijnen zonder rente
Opleiding te volgen in:
Spaans
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
9 maanden
Voltijd
Prijs
8,400 EUR
Op locaties
Op datum