AACSB Accredited

De UCO MBA is een AACSB -accredited 35-uurs opleiding die 16 maanden in beslag neemt, gelegen in het hart van Downtown Oklahoma City. Je leert van en ontmoet industrieleiders in de stad en over de hele wereld.

Industry-Driven Curriculum

die voldoet aan de snel veranderende eisen van werkgevers
 • Cursussen en leerdoelen ontwikkeld door lokale industrieleiders
 • Klassen en projecten richten zich op creatieve probleemoplossing
 • Hands-on integratieve projecten met lokale organisaties bieden real-world ervaring en connecties
 • Ervaring met internationale bedrijfsonderdompeling draagt ​​bij aan het opbouwen van een wereldwijde vaardighedensetting voor zakelijk leiderschap

Leerresultaten

Programmaconcentraties

Algemene MBA

De Master of Business Administration (MBA) -graad aan de University of Central Oklahoma (UCO) is bedoeld voor studenten die een brede voorbereiding zoeken op leidinggevende en uitvoerende functies in het bedrijfsleven, de industrie, de overheid en het onderwijs. Cursussen in het innovatieve, geïntegreerde curriculum richten zich op de kennis en expertise die hedendaagse managers nodig hebben om alledaagse problemen op te lossen. De MBA is bedoeld om studenten een 21e-eeuws MBA-opleiding te geven met behulp van geïntegreerde leerstrategieën voor het aanleren van geïntegreerde organisatiefuncties. De UCO MBA-student leert de theoretische en praktische kennis te combineren die nodig is om de leiderschaps- en managementvaardigheden te ontwikkelen die vereist zijn in de hedendaagse bedrijfswereld.

MBA Healthcare

De MBA Healthcare major is ontworpen om het kerncurriculum van de UCO MBA te integreren, terwijl specifieke kennis wordt verstrekt over onderwerpen die verband houden met de gezondheidszorg. De belangrijkste gezondheidszorgsector is gebouwd voor professionals die werkzaam zijn in een aantal branchegroepen binnen de gezondheidszorg, waaronder aanbieders, eigenaren en exploitanten van zorgfaciliteiten, aan individuen in onderzoek en ontwikkeling, biomedisch onderzoek en geneesmiddelen. Van ziekenhuizen tot klinieken tot faciliteiten voor langdurige zorg tot onderzoek, de MBA in de gezondheidszorg biedt kennis en vaardigheidsontwikkeling door geïntegreerd en toepassingsgericht leren. Meer in het bijzonder biedt het programma gerichte cursussen over gezondheidszorgfinanciering, medische informatica, innovatie in gezondheidszorgbeheer en juridische kwesties in de zorgomgeving.

MBA - Energy Systems

De belangrijkste energiesystemen zijn ontworpen om energieprofessionals te cultiveren die net zo bekwaam zijn in het navigeren door de complexe juridische omgeving rond energieproductie en dispositie als bij het voorspellen van vraag en aanbod van energie. Afgestudeerden van deze major zijn goed toegerust om leidinggevende functies in te voeren in de sectoren elektriciteit, hernieuwbare energie en olie en gas. Cursus in de energie MBA-nadruk is bedoeld om studenten uit te rusten met essentiële kwantitatieve vaardigheden, waaronder geavanceerde optimalisatiemethoden, prognoses voor tijdreeksen en simulatietechnieken. Bovendien zullen studenten worden uitgedaagd om deze vaardigheden toe te passen in alle disciplines, van toepassingen voor de ontwikkeling van energieprojecten tot retaillevering, vraag en verzending. Naast een sterke analytische focus, bereidt de energiesysteem-majoor studenten voor op seminarcursussen in energierecht, antitrustwetgeving en regelgeving. Deze cursussen bieden met name een 'holistische' benadering van de energiemeesters met speciale aandacht voor het opnemen van marktleiders als sprekers en leiders van seminars.

Downtown Advantage

gelegen in het centrum van de zakenwijk van Oklahoma City
 • Lessen in het hart van Downtown OKC in het UCO Downtown
 • Cursussen worden twee avonden per week aangeboden voor een voltooiingstijd van 16 maanden
 • Ons programma van 26 maanden kan je drukke agenda aanpassen door gemiddeld een nacht per week les te geven

Veelzijdige zakelijke ervaring

leren binnen en buiten het klaslokaal
 • We verwelkomen studenten met verschillende achtergronden in zakelijke en niet-zakelijke gebieden
 • Faculteit en personeel gericht op interacties van hoge kwaliteit met studenten om het leren te vergemakkelijken
 • Meerdere mogelijkheden binnen en buiten het klaslokaal bieden studenten verbindingen voor loopbaanopbouwende relaties
 • Cohort-gebaseerd programma stimuleert duurzame professionele relaties

Ongeëvenaarde betaalbaarheid

een investering in JOU

* Kosten zijn voor inwoners van Oklahoma. De kosten omvatten de internationale Immersion Experience, die varieert van $ 3500 tot $ 4500, afhankelijk van de locatie.
Het College of Business biedt momenteel $ 1.000 financiële ondersteuning voor studenten. Locaties voor 2019 zijn Cuba en Rusland.

Vereisten voor toelating

** een Score Report Waiver is beschikbaar voor gekwalificeerde kandidaten

Deadlines voor aanmelding voor de toelating tot de herfst
 • 15 mei - Prioriteitsinschrijving
 • 15 juli - Reguliere toelating
 • 1 augustus - Vrije ruimte beschikbaar
Deadlines voor inschrijving voor de toelating tot de lente
 • 16 november - Prioriteitsinschrijving
Opleiding te volgen in:
 • Engels
Laatst bijgewerkt op September 11, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
16 maanden
Voltijd
Prijs
25,650 USD
totale vergoeding.
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019