Read the Official Description

Verdien je MBA in één van de beste: Western New England University

Geaccrediteerd door AACSB International

De beste business schools in de wereld worden door AACSB International geaccrediteerd - De Vereniging voor Advance Collegiate Schools of Business. Western New England Universiteit is de enige particuliere instelling in het westen van Massachusetts geaccrediteerd door AACSB International en minder dan 5% van de zakelijke programma's in de wereld die deze accreditatie te houden.

AACSB vertegenwoordigt de hoogste standaard van verdienste voor business schools wereldwijd. Aangesloten instellingen bevestigen hun inzet voor kwaliteit en continue verbetering door een strenge en uitgebreide meerjarige beoordeling.

Deze prestigieuze goedkeuring toont aan grote onderneming en accountantskantoren die hoog kaliber medewerkers die je opleiding u heeft voorbereid om te slagen en lood.

Zij erkennen dat de afgestudeerden van AACSB International geaccrediteerde programma's vertegenwoordigen het beste van het beste.

verkoop

Betaalbare Excellence

Collegegeld voor het studiejaar 2014-2015 is $ 771 per krediet. De MBA bestaat uit 36 ​​graduate kredieten, die in totaal $ 27.756 voor je diploma, waardoor Western New England University één van de meest betaalbare AACSB geaccrediteerde programma's in New England.

Start Anytime

Als een MBA kandidaat heb je een verscheidenheid aan opties om je diploma te verdienen. U kunt echt leren op de snelheid van het leven met de keuze en flexibiliteit wordt geboden door onze programma's. Of je studeert full-of part-time, online of in de klas, bieden wij een formaat dat zal u helpen uw doelen te bereiken.

Program taught in:
Engels
Deze cursus is Online
Begindatum
Sept. 2019
Duration
18 - 22 maanden
Part-time
Full-time
Prijs
27,756 USD
Deadline
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Einddatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum