Overzicht

Edinburgh Business School biedt al meer dan 10 jaar zijn MBA-programma in Dubai aan. De MBA is volledig geautoriseerd door de Knowledge and Human Development Authority (KHDA) en kan full-time, meer dan een jaar of parttime, over een periode van twee jaar, worden voltooid op de campus van Heriot-Watt University in Dubai's International Academic City.

Als een MBA-student, krijg je volledige ondersteuning op de campus en online en word je lid van onze groeiende internationale studentenorganisatie op de campus van onze universiteit in Dubai.

Waarom de MBA van de Edinburgh Business School studeren aan de Dubai Campus van de Heriot-Watt University?

Je zult niet alleen les krijgen van hooggekwalificeerde, ervaren en gerespecteerde Britse en lokale faculteiten, maar je zult ook een klaslokaal delen met gelijkgestemde individuen, en lid worden van ons groeiende netwerk van internationale zakenmensen. Daarnaast krijgt u de kans om deel te nemen aan een internationale uitwisseling, waar u lessen zult volgen op onze campus in de prachtige hoofdstad van Schotland, Edinburgh.

Het MBA-programma is intellectueel rigoureus en kwaliteit verzekerd - als een graduate school van Heriot-Watt, opereren we binnen de uitgebreide regelingen van de universiteit voor kwaliteitsborging

Over Edinburgh Business School

Professionele groei

Edinburgh Business School, een graduate school van Heriot-Watt University, helpt werkende professionals al meer dan 25 jaar bedrijfsleiders te worden. Onze populaire MBA-, Masters-, DBA- en PhD-programma's hebben de loopbaan van meer dan 21.000 van onze afgestudeerden versneld.

75 alumni meldden dat 65% tijdens hun studie of binnen 6 maanden na hun afstuderen een salarisverhoging had; 25% startte een eigen bedrijf; en 52% had een promotie op het werk gewonnen (Carrington Crisp, mei 2017).

We zijn wereldwijd, we zijn lokaal

Met een internationale faculteit van zeer gerespecteerde en ervaren professionals, duizenden gelijkgestemde studenten en succesvolle EBS-alumni, een lokale aanwezigheid op vijf continenten van de wereld en drie campussen in Edinburgh, Dubai en Maleisië; we zijn echt een wereldwijde familie van zakelijke professionals.

Studie-opties

We geven onze studenten keuzes, ze kunnen kiezen wanneer, waar en hoe ze hun opleiding afronden; online, op de campus of met een vertrouwde leer- of samenwerkingspartner.
Het online voltooien van een postgraduaat programma zorgt voor flexibiliteit en maatwerk in termen van passende studies rond carrièredoelen, veranderende omstandigheden en persoonlijke en professionele verplichtingen.

Als de voorkeur wordt gegeven aan een klaslokaal, wordt het MBA-programma afgeleverd op elk van de campussen van onze universiteit in Edinburgh, Dubai en Maleisië. We werken ook samen met een aantal vertrouwde leer- en samenwerkingspartners die net zo toegewijd zijn aan het leveren van onze MBA en geselecteerde MSc-programma's op verschillende locaties over de hele wereld; een volledige lijst van onze leer- en samenwerkingspartners is hier te vinden.

Cursusinhoud

Gedurende je MBA-studies, krijg je onbeperkte toegang tot alle benodigde studiematerialen, inclusief uitgebreide cursusteksten en interactieve cursuswebsites. Om het programma te voltooien, moet je slagen voor zeven kerncursussen en twee keuzevakken.

De kerncursussen van de MBA, ongeacht of ze in deeltijd of voltijd zijn voltooid, zijn:

  • Accounting
  • Economie
  • Financiën
  • afzet
  • Organisatorisch gedrag
  • Project management
  • Strategische planning

Full-time MBA-programma

Het full-time MBA-programma start in september van elk jaar en is opgesplitst in vier academische termen; hier is een voorbeeld van hoe jouw jaar eruit kan zien:

Voorbeeld full-time MBA-jaarTermsCursussen1: september - DecMarketingAccounting2: Jan-maart (Edinburgh-cohort gaat naar Dubai) Gedragscode van de organisatieEconomieEen keuze inclusief ondernemerschap en creativiteit3: maart - juniFinanciënProjectbeheer4: juni - augustus (cohort Dubai gaat naar Edinburgh) Strategische planningAn keuzevak inclusief ondernemerschap Venturing

Het programma is relevant voor u, of u nu een nieuw bedrijf start of op zoek bent naar uw ondernemersgeest binnen uw organisatie. U hoort van internationale marktleiders, heeft een schema met bedrijfsbezoeken en bouwt aan uw internationale professionele netwerk. Als onderdeel van het programma, heb je ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een studie-uitwisseling en wat tijd door te brengen op de campus in Edinburgh.

Part-time MBA-programma

U kunt uw parttime MBA-reis starten in januari of september. Het programma loopt over twee jaar en elk jaar is verdeeld in vier academische termen.

Een groot deel van uw tijd vereist een onafhankelijke studie (ongeveer 200 uur per cursus). Je gaat ook naar:

  • twee 2-daagse seminars (vrijdag en zaterdag) onder leiding van een faculteitslid uit de UK Business School uit Groot-Brittannië of Dubai dat simulaties, casestudy's en lesbesprekingen omvat
  • een tweedaagse revisiesessie (vrijdag en zaterdag) om u voor te bereiden op uw examen; deze seminars laten een dynamische combinatie toe van studenten met uiteenlopende ervaringen, achtergronden en culturen om kennis te delen en uit te wisselen in een rijke leeromgeving.

Engelse taalvereisten

Waar Engels niet het leermiddel was op de middelbare school, moeten aanvragers aantonen dat ze een Engelse taalvaardigheid hebben die overeenkomt met IELTS 6.5 (waarbij alle elementen zijn geslaagd voor 6.0 of hoger). Kandidaten die het secundair en tertiair onderwijs hebben voltooid, moeten bewijsstukken overleggen. Een minimum van een jaar full-time studie in het Engels is vereist.

Opleiding te volgen in:
Engels
Laatst bijgewerkt op October 19, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
110,000 AED
Alle collegegeld inclusief btw