MBA (deeltijd)

De Cardiff Metropolitan University, MBA in het Westminster International College is een van de meest populaire MBA- programma's in Groot-Brittannië en Europa en een van de meest betaalbare in Maleisië.

Ontworpen voor drukke professionals, worden de lessen op een weekend gehouden, alleen maar elke 5 tot 7 weken. Met dit blokbeveiligingssysteem kunt u uw weekdagennachten en de meeste van uw weekenden vrijmaken om uw drukke schema's te kunnen volgen.

Kort op MBA:
Toewijzen instantie: Cardiff Metropolitan University, UK
Duur: 16 - 24 maanden
Mode: Deltijd
Klasse: 1 weekend in een elke 5-7 weken
Vrijdag (19.00 - 22.00 uur) Zaterdag en zondag (9.00 - 19.00 uur)
Docenten: Meestal uit het Verenigd Koninkrijk en van andere overzeese campussen, ondersteunen docenten van lokale
Beoordeling: 100% coursework

Deze MBA- cursus is ontworpen voor degenen die hun carrière willen bevorderen, carrières veranderen, hun ondernemersvaardigheden en wereldwijde zakelijke expertise ontwikkelen. Dit programma kan u helpen om deze doelen te bereiken.
Deze MBA is een internationaal erkende bedrijfskwalificatie. Ons programma combineert strenge academische disciplines met management theorie om de deelnemers het vertrouwen te geven in hun carrière.
Onze docenten zijn allemaal PhD- gekwalificeerd , met moderators / docenten ingevoerd vanuit het Verenigd Koninkrijk voor de meeste lessen / modules. Zij omvatten bekende experts in hun vakgebieden en gerespecteerde, gepubliceerde auteurs. De cursus is 100% coursework-based en bevat in totaal 8 modules. Klassen worden gehouden in onze gloednieuwe Empire Subang campus met state-of-the-art faciliteiten speciaal aangepast voor onze MBA-studenten.
De cursus is ontworpen om u te begrijpen op alle aspecten van het bedrijfsleven. U kunt verwachten om de cursus in 16 maanden af te ronden en de mogelijkheid om een ​​MBA-kwalificatie van een gerespecteerde Britse Universiteit te behalen.


Overdrachtskredieten in uw laatste semester

Studenten die zich inschrijven op deze cursus krijgen ook de gelegenheid om credits in hun laatste semester te sturen om op onze campus in Londen te studeren zonder extra kosten *.

* Onderhevig aan de Britse visumplicht. Voorwaarden zijn van toepassing.

Looptijd
16 - 24 Maanden


Vereisten

  • Bachelordiploma van een erkende universiteit met goede cijfers (moet gelijk zijn aan een Britse Bachelor (Hons) graad).
  • Moet minstens 21 jaar oud zijn

modules


1. Financiële analyse en management

2. Managing Human Capital

3. Marketing Management

4. Informatiesystemenbeheer

5. Strategisch management

6. Onderzoeksmethoden

7. Optie - kies 2 van 3:

i) bedrijfsfinanciering
ii) International Business
iii) International Marketing Management

8. groot project

Studenten zullen een van de volgende goedgekeurde studiemethoden moeten ondernemen. Dit is onderhevig aan goedkeuring door hun cursusleider:

  • Geïntegreerde Case Study; OR
  • Business Development Voorstel; OR
  • Proefschrift
Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 1 andere vakken van Westminster International College »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
jan 2020
Duration
16 - 24 maanden
Deeltijd
Prijs
21,950
Op locaties
Op datum
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet

jan 2020