Mba (universiteit van chester)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MBA

De Master of Business Administration wordt geïntroduceerd door Global College Malta als eerste cursus voor studenten die voornemens zijn te studeren voor een master in business administration in Malta.

De MBA cursus streeft ernaar om: een intellectueel uitdagende en beroepsrelevante leerervaring te geven waar de deelnemers kritische kennis en begrip kunnen ontwikkelen van de theoretische concepten van zaken en management en hun nut in het verbeteren van bedrijfs- en managementpraktijk. Deelnemers kennis geven en begrip ontwikkelen in de functionele gebieden van het management, en hun interactie met de contextuele krachten die organisaties beïnvloeden. Voortgang begrijpen en ontwikkelen van deelnemers aan het vermogen om een ​​strategisch beeld van het management te nemen, waarbij de complexiteit en dynamiek van zaken en management worden begrepen. Faciliteer de ontwikkeling en demonstratie van de intellectuele vaardigheden van de deelnemers aan informatieverwerking, analyse, synthese, kritische beoordeling, creativiteit en innovatie en hun vermogen om in situaties van dubbelzinnigheid en onzekerheid te beslissen en te beslissen. Het begrip verdiepen en het bewust maken van culturele kwesties vergroten. Produceren van managers die de kwaliteit van management besluitvorming, leiderschap en zakelijke praktijk in allerlei organisaties en in diverse contexten kunnen verbeteren. Geef afstudeerbeheerders een grondig begrip en waardering voor het belang van ethiek en maatschappelijk verantwoord ondernemen in de moderne manager.

De cursus loopt voltijds voor drie semesters. Een part-time optie is ook beschikbaar.


Voordelen van de MBA bij GCM

  • Unieke MBA geleverd door internationale lezingen in Malta.
  • Britse Onderwijscultuur verzekerd door ervaren Britse onderwijspersoneel.
  • Flexibel Onderwijs, waardoor studenten hun studie in meerdere jaren kunnen splitsen of slechts enkele voorkeursmodules kiezen. Verwelkomende mensen uit verschillende culturele achtergronden en alle geledingen van het leven.
  • Inspirerende Atmosfeer gemaakt door SmartCity Malta en een gloednieuwe universiteit.
  • Moderne omgeving in een nieuw afgewerkt gebouw in SmartCity Malta in overeenstemming met internationale normen.
  • Concurrerende collegegeld en zeer lage kosten van leven in Malta
  • Beurzen beschikbaar voor september 2013
  • Geleentheid om uw cv te verbeteren door korte vakken en / of stages in lokale bedrijven.
  • Werkgelegenheidsondersteuning door een gespecialiseerd personeelslid binnen een Studentenondersteuningsbureau.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Global College Malta is a tertiary education private institution established in 2012 offering degree courses according to British standards in SmartCity Malta. Our first courses commence in September ... Lees meer

Global College Malta is a tertiary education private institution established in 2012 offering degree courses according to British standards in SmartCity Malta. Our first courses commence in September 2013.Our aim is to provide international quality education and research in a supportive environment, producing graduates who will use their education to benefit themselves and society. Lees Minder