Lees de Officiële Beschrijving

Profound, On-Going Shift in Global Competition

Met de snelle opkomst van de opkomende mega-markten en de steeds meer geïntegreerde wereldeconomie, is de wereldwijde concurrentie van vandaag ondergaat een ingrijpende verandering.

Verander Leadership for Global Competitive Advantage

Het is duidelijk dat gewoon observeren en te spelen op de verschuiving is niet vol- doende. In plaats daarvan moeten bedrijven proactief initiëren verandering om concurrentievoordeel te creëren over hun rivalen. Dergelijke initiatieven zijn van cross-functionele integratieve karakter als losgekoppeld functionele bewegingen kan nauwelijks leiden tot concurrentievoordeel. Zo, de huidige mondiale concurrentie vereist een kritische pool van de mondiale managers die kunnen werken over de grenzen van de zakelijke functies en het mobiliseren van hun bedrijf als een geïntegreerd geheel.

Waarom een ​​MBA van IUJ

Onze MBA zet topprioriteit op uw carrière. Passport om uw gekozen carrièremogelijkheden, top bedrijven rekruteren IUJ MBA's. De steun van een wereldwijd netwerk van Alumni, world-class faculteit, regionale gemeenschappen, multinationals en overheden. Verplaatsen naar spannende beheer loopbaan in: Financiën, Marketing, IT, HR, Accounting, Operations, Consulting, General Management en Meer ...

 • Wij zijn de enige Business School in Japan te worden opgenomen in de Economist Intelligence Unit de prestigieuze "Top-100 B-Schools of the World" ranking voor 8 opeenvolgende jaren.
 • We hebben een wereldklasse faculteit met een brede ervaring in het bedrijfsleven, die samen met lokale, regionale, nationale en multinationale bedrijven voor onderzoek en projecten klasse gebaseerd is.
 • De echte ervaring van de culturele diversiteit in alle klassen
 • We hebben ongeveer 40 uitwisseling partners over de hele wereld, waaronder top scholen in de Verenigde Staten, Europa en Azië.
 • Uitstaande taalprogramma's voor zowel Engels en Japans taalvaardigheid
 • Een State-of-the-art E-Lab
 • Allemaal ondergebracht in een ingezeten campus, in het hart van de prachtige sneeuw Japan's Country.

MBA - CURRICULUM - programmastructuur

De IUJ MBA gericht op "Door gebruik te maken Emerging Asia for Global Advantage." Het levert de kennis, vaardigheden en mentaliteit die nodig zijn om een ​​concurrentievoordeel te behalen in de snelst groeiende economieën ter wereld. Het programma is ontworpen om studenten een breed scala aan ervaring en kennis die geschikt zijn voor hun toekomstige loopbaan te geven. Er zijn 1-Year Track en 2 jaar Track in het MBA-programma en ze zijn ontworpen om de hoogste niveaus van business management vaardigheden binnen de meest passende termijn aan te bieden.

De 1-Year MBA is uitsluitend gericht op het ontwikkelen integratieve managementvaardigheden voor morgen regionale en mondiale zakelijke leiders. Het is voor mensen met minimaal 5 jaar werkervaring met hun sponsoring bedrijf, en die zullen terugkeren om hun bedrijf verder te globaliseren.

DEGREE vereiste voor IMBA (1 JAAR TRACK)

Minimale eisen zijn:

 1. Drie-termijn verblijf in principe
 2. Een totaal van ten minste achtendertig (38) credits
 3. Een aanvaardbare Research Report of Master Thesis (cijfer van B + of beter)
 4. De totale GPA van ten minste 3,00

De MBA 1-Year Track is ontworpen als een full-time, residentiële programma, 12 maanden (drie termen en zomerperiode) zijn vereist voor de voltooiing van de opleiding. Vorige onderzoek bij andere instellingen doet niets af aan de 12-maands residentiële vereiste voor de MBA-graad.

De cursussen zijn onderverdeeld in de vijf categorieën hieronder opgesomd en studenten zijn verplicht om een ​​minimum te voltooien van 38 studiepunten op basis van elke categorie.

IUJ Studenten Diversiteit

De Internationale Universiteit van Japan is de thuisbasis van bijna 400 graduate-level studenten uit elk jaar meer dan 45 landen. Omdat IUJ is gelegen in het prachtige landschap van Japan, we hebben een bloeiende, multiculturele, multi-etnische, multi-religieuze campus omgeving die elk van onze studenten met de culturele gevoeligheid en inzichten die nodig zijn om een ​​wereldwijd bedrijf te leiden biedt.

Na 30 jaar, IUJ heeft nu meer dan 3000 alumni wonen en werken in meer dan 100 landen over de hele wereld. Daarom is overal in de wereld dat u geïnteresseerd bent in het bedienen van uw bedrijf, of het opzetten van sterke partnerships zijn, is het zeer waarschijnlijk dat een IUJ alumnus zullen er zijn om samen te werken met uw inspanningen.

team Projects

Onze programma's bieden de ideale gelegenheid voor leidinggevende functies te nemen door middel van team projecten in heel veel van onze cursussen. Door het werken met internationale collega's over de zaak uitdagingen en echte business-projecten, zullen alle deelnemers aan onze IMBA-programma nieuwe inzichten in hoe je effectief te leiden cross-functioneel, wereldwijde teams te krijgen. Daarnaast zal elke student worden blootgesteld aan nieuwe manieren van denken en analyseren van de materialen die met het oog op de meest effectieve oplossingen om de koers van projecten samen met hun collega's te creëren.

Interactie met Exchange Studenten van business schools Worldwide

De International University of Japan heeft lopende partnerships met vele andere world-class business schools over de hele wereld. Uit China en India, de Verenigde Staten, Europa en Australië, elk jaar onze Business School is verheugd over de internationale uitwisseling van studenten uit de hele wereld om onze campus.

Summer Capstone Cursussen

Capstone cursussen vertegenwoordigen finale, wrap-up cursussen voor de IMBA-programma. Genomen in de zomer maanden voorafgaand aan het afstuderen, integreren ze elementen uit verschillende cursussen al voltooid om tijdig bestuurlijke vraagstukken en uitdagingen van concurrerende belang aan te pakken. Capstone cursussen zijn meestal een-krediet cursussen en onderwerpen kan variëren van jaar tot jaar, wat de afspiegeling nieuwe vraagstukken van de wereldwijde concurrentie.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van International University of Japan »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
3,400,000 JPY
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Einddatum
Sept. 1, 2020
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Sept. 1, 2020