Read the Official Description

Part-time studie voor Master of Business Administration

De deeltijd-programma in General Management leidt tot de graad Master of Business Administration (MBA). Het is geaccrediteerd door FIBAA (Foundation for International Business Administration Accreditation). De MBA is internationaal in de inhoud ervan, en zorgt voor meer dan 30 procent van het totale materiaal in het Engels.

De inhoud wordt verzorgd door de faculteit vanuit het perspectief van een algemeen directeur. Dit moet de strategische uitdagingen die hen in doelstellingen en visies en inspireren uw medewerkers voor dit doel herkennen. De MBA-programma zorgt voor de het nodige expertise (Business Skills) op het gebied van corporate management, human resources management en bedrijfskunde en recht, maar presenteert de herkenning en beheersing van contextuele kennis voor het beheer van de onderneming klaar (Management Development, Business Management).

De MBA-diploma FHDW gekoppeld gevestigde MBA elementen met belangrijke thema's als persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en globalisering en intensieve feedback. Door moderne leermethoden zoals action learning en een business simulatie zal nieuwe normen. In elk geval, een week-lange reis naar Shanghai in China, alsook naar Hyderabad in India kunt u uit de eerste hand en globalisering ervaren op het terrein.

DUUR

18 maanden

Doelgroep

De MBA in General Management bereidt studenten met werkervaring om toekomstige uitdagingen in het topmanagement voordat op internationaal niveau. Belangrijk doel is het bereiken van de bevoegdheden die direct in de zakelijke omgeving kan worden geïmplementeerd.

De MBA-programma is vooral gericht op werknemers van bedrijven die al bestuurlijke ervaring hebben of binnenkort zullen hebben, en wiens doel het is om voor te bereiden op toekomstige uitdagingen op het gebied van algemeen management.

Collegegeld

Voor uw MBA-graad die je investeert per maand € 850 over de gehele looptijd van 18 maanden. Aan het einde van een examengeld van 1.800 € in rekening gebracht. De maandelijkse vergoeding is al een excursie (hetzij naar China of India). Aankomst en vertrek worden apart gemaakt.

Voor de tweede excursie € 1200 in rekening gebracht. Dit geldt ook voor accommodatie, maaltijden en de organisatie voordelen inbegrepen, niet de aankomst en vertrek kosten.

Om te investeren, met inbegrip van een verplichte excursie in totaal € 17.100 in uw MBA. Neem deel aan twee excursies, zijn er in totaal € 18.300.

Program taught in:
Duits
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
18 maanden
Deeltijd
Prijs
18,300 EUR
By locations
By date
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019