mba career management

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

MBA Career Management speelt een essentiële rol in de student Isenberg een MBA ervaring. Gelegen in het Isenberg School Chase Career Center, is de MBA Career Management Office vastbesloten bijstand te verlenen zowel full-time en part-time MBA-studenten bij het identificeren van hun carrière aspiraties en het verstrekken van middelen die hen kan helpen om hun professionele doelen.


Als een prospectieve MBA-student bent u ongetwijfeld overwegen veel belangrijke factoren met betrekking tot uw keuze voor een kwalitatief graduate business onderwijs. Op Isenberg School of Management we weten dat een van de belangrijkste factoren zal de service en ondersteuning die u ontvangt van de Chase Career Center. We hebben de nodige maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat u toegang tot een volledige waaier van Career Management middelen, geleverd in een persoonlijke en zeer professionele wijze uit te voeren.


Wij zijn gericht op het leveren van drie essentiële strategische elementen aan uw individuele loopbaanbegeleiding inspanningen te ondersteunen:
1) een superieure career management programmering en de middelen
2) verbetering van onze outreach inspanningen om zowel alumni en corporate recruiters
3) het verhogen van de kwaliteit en kwantiteit van carrièrekansen voor al onze MBA-studenten


Om ervoor te zorgen uw succes bieden we een unieke combinatie van een krediet voor de Professional Development seminar, dat wordt gebouwd rechts in je studieprogramma en het voordeel van de lopende een op een loopbaanbegeleiding, dat gericht is op uw individuele behoeften en carrière doelstellingen.

We willen om u te helpen uw carrière doelen ... en vind de baan die geschikt is voor u!

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Welkom op de Isenberg School of Management. Als je een student overweegt onze programma's, ontdek je een spannend curriculum dat kernactiviteiten combineert met een nadruk op innovatie, interdisciplin ... Lees meer

Welkom op de Isenberg School of Management. Als je een student overweegt onze programma's, ontdek je een spannend curriculum dat kernactiviteiten combineert met een nadruk op innovatie, interdisciplinaire studie, en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Als een Isenberg School student, zal je een uitgebreide community met een alumni-netwerk van 32.000 professionals. Onze afgestudeerden hebben een steeds grotere impact op het bedrijfsleven en de samenleving, ze dienen ook als voorbeeldfunctie modellen en toekomstige werkgevers van onze studenten. Op hetzelfde moment, Isenberg School alumni geven ons belangrijke financiële steun die de nationale concurrentiepositie van onze programma's versterkt. De Isenberg School bereidt je voor op te leiden en innovatie te beheren in een steeds meer mondiale economie. Je leert meer innovatief denken over productie, zakelijke dienstverlening en de bedrijfsprocessen. En je hebt de mogelijkheid om de wereldeconomie uit de eerste hand ervaring op al onze eigen internationale studies cursussen, die geconcentreerd klasse werk te combineren met twee-week bezoeken aan Italië, China, Denemarken, Brazilië, en vier andere bestemmingen. De Isenberg School op de eerste plaats bij openbare universiteiten in het noordoosten en 58e nationaal in de huidige editie van de jaarlijkse Business Week van de enquête, The Best Undergraduate Business Schools. Onze steeds selectiever undergraduate programma-van dit jaar invoeren van eerstejaars hadden de middelbare school puntengemiddelde van 3.65 en zat scores van 1171-aanbiedingen majors in accounting, finance, management, marketing en operations management. Daarnaast krijgen de studenten ook de belangrijkste in onze branche twee niche specialiteiten van sport-en hospitality en toerisme management. Onze full-time MBA-residentiële programma heeft ook verdiend steeds meer onderscheid. In de US News and World Report actueel overzicht is, Best Graduate Schools America's plaatsten we de eerste onder onze MBA collega's bij openbare hogescholen en universiteiten in het noordoosten en 58e nationaal. En in de 2007 editie van de Best Business Princeton Review scholen, onze MBA programma behaalde top-tien nationale rankings in vier van de elf strategische categorieën. In een veld van 282 MBA-programma's, de Isenberg School gerangschikt: 2e in Best Overall Academic Experience 4e in Best Hoogleraren 5e in de grootste kans voor vrouwen 10e in de sterkste te krijgen in Bij de Isenberg School of Management, onze toewijding aan zakelijke onderwijs omvat ook het opstellen van businessplannen opvoeders zelf: Afgestudeerden van onze Ph.D. programma-de oudste in het bedrijfsleven op een openbare school van het hoger onderwijs in New England-hold faculteit posities op meer dan honderd hogescholen en universiteiten. Lees Minder
Amherst , Pittsfield , Westborough + 2 Meer Minder