Mba - een van de grootste in wereldwijde bankzaken en financiën

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Global Banking & Finance MBA is ontworpen voor professionals die streven naar een carrière in wereldwijd bankieren en financieren. Het zal u begeleiden bij het beheer en de technische vaardigheden, en je te ontwikkelen tot een breed geïnformeerde professional, in staat om aan de top van de internationale bancaire en financiële sector.

Zie je het grote geheel als het gaat om financiën? Bedrijfsfinanciering vereist een diep begrip van financiële methoden en technieken - van het waarderen van assets tot het bieden van inzichten over belangrijke zakelijke ontwikkelingsbeslissingen. Een primaire doelstelling van de MBA Global Banking and Finance is het ontwikkelen van deskundige en bekwame leidinggevenden om snel te kunnen doorgroeien naar sleutelposities in de financiële dienstverlening.

Financiële systemen en de strategieën van financiële dienstverleners zijn nu betrokken bij een fundamenteel, verreikend proces van herschikking en verandering. De strategische prioriteit van banken en andere financiële instellingen is verschoven van groei en omvang alleen naar een grotere nadruk op winstgevendheid, prestaties en aandeelhouderswaardecreatie. Het groeiende economische belang van de financiële sectoren heeft ook opnieuw benadrukt dat bankiers, fondsmanagers, multinationale ondernemingen, effectenkantoren, toezichthouders en financiële adviseurs een duidelijk begrip moeten hebben van de theorie en praktijk met betrekking tot banken en financiën.

Laatst bijgewerkt op nov 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

LUBM is an organization committed to imparting quality business and management education to working professionals in the Middle East and beyond. We have strong industry presence in the management of h ... Lees meer

LUBM is an organization committed to imparting quality business and management education to working professionals in the Middle East and beyond. We have strong industry presence in the management of higher education. If number is the criteria for our successful operation then we have enrolled over 4000 students in the last 5 years. Last year in 2016, we enrolled about 1400 students. Lees Minder