Lees de Officiële Beschrijving

Quantum veranderen en een paradigmaverschuiving in de huidige 's turbulente wereld hebben een revolutie teweeggebracht in de manier van zaken dient te worden uitgevoerd. Snelle vooruitgang in technologie, vooral op het gebied van elektronica en informatie technologie is een belangrijke drijvende kracht in het maken van deze wereld zo goed als een grenzeloze samenleving. De hele wereld is nu een markt. Deze transformatie van de wereld in een global village, als gevolg van een verandering van industriële samenleving naar informatiemaatschappij, heeft enorme gevolgen, die een aanzienlijke impact op onze business scenario hebben, noodzakelijk het verwerven van een nieuwe mind set om te gaan met de nieuwe uitdagingen.

We moeten verschillende aspecten met betrekking tot een hogere productiviteit, betere kwaliteit en een grotere efficiëntie en effectiviteit van organisaties van het bedrijfsleven te pakken, speer onder leiding van jonge, dynamische en resultaatgerichte leiders. Ze moeten goed uitgerust met de gewenste management kennis en vaardigheden. Dit is de behoefte van de uren.

In de kenniseconomie van de 21ste eeuw, het management onderwijs is de sleutel. Voor de jonge en ambitieuze aspiranten planning een cruciale carrière in Commerce, Industry & Business, een goed gestructureerde en moderne MBA-programma is een bewezen weg naar een succesvolle toekomst.

Met deze enige doel voor ogen, TASMAC Londen biedt een uniek en goed ontworpen MBA-programma dat verschillende disciplines namelijk., Finance, Marketing, Human Resource Management en Information Management.

Daarnaast worden alle programma's voortdurend geëvalueerd en bijgewerkt om rekening te houden met de meest recente ontwikkelingen in het bedrijfsleven denken, over de gehele wereld. Bij TASMAC, geloven we dat verhoogde management en leiderschap vaardigheden van vitaal belang zijn als organisaties zijn om gelijke tred te houden met veranderingen en met succes gebruiken. Ons doel is om deze vaardigheden te ontwikkelen in onze studenten.

Organisatorische waarden en ethiek spelen nu een dominante rol in de werking en het succes van elk bedrijf. Hoewel het is onze constante streven om ervoor te zorgen dat alle onderwerpen worden behandeld uitgebreid met, met een passende voorkeur voor het internationale bedrijfsleven, hebben we ook plaats veel aandacht aan de culturele opbouw - van studenten om ethische waarden waarderen in het bedrijfsleven en de maatschappelijke verantwoordelijkheid . Een aparte module, te weten 'Organisatie Waarden en Business Ethics ' als een onderwerp op zichzelf, is opgenomen in de syllabus onder een opvallend apart hoofd te weten. , 'Value Based Module '.

Het onderwijs faculteit van TASMAC London bestaat uit toonaangevende professionals uit verschillende zakelijke disciplines, die door te geven aan de leerlingen praktische ervaring in de commerciële wereld kreeg aan studenten.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
6,950 GBP
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet

aug 2019