Mba - full-time

Algemeen

Beschrijving van opleiding

The Baltimore MBA - krachtige, flexibele en door jou zijn ontworpen.

De universiteit van Baltimore MBA is ontworpen met u (en uw werkgever) in het achterhoofd. U heeft de mogelijkheid om lessen te volgen in een traditionele klaslokaal, online of beide, het is uw keuze. Wat je ook beslist, leert u samen met andere studenten die op zoek zijn om professioneel te groeien, net als jij.

AACSB International Accreditation zorgt ervoor dat we u het aanbieden van een kwalitatief programma dat u vandaag de dag, maar kan u helpen uiteindelijk bieden u de kennis en vaardigheden voor morgen.

We zijn flexibel als het gaat om het starten van het MBA-programma.

WONEN Class op Campus of Online U hebt zes mogelijkheden om de programma-at voer het begin van een sessie zoals hierboven aangegeven.

Een flexibele MBA die u toelaat om uw toekomst te creëren.

Uw tijd - is uw tijd.

Je werkt full-time. Je reist een paar keer per maand. Je coacht Little League. Wat als je de flexibiliteit om uw MBA na te streven gehad en toch konden al die dingen te doen?

De universiteit van Baltimore heeft een lange geschiedenis van het hebben van zakelijke programma's die het mogelijk maken drukke professionals ook hun educatieve doelen na te streven, terwijl het leven hun dagelijks leven.

Inschrijven in de UB MBA-programma kunt u kiezen:

  • hoe snel je je diploma te voltooien;
  • hoe je je lessen (traditionele klaslokalen, online of beide);
  • hoeveel lessen per sessie of semester u wilt nemen;
  • je specialisatie of u kunt een aangepaste een die past bij uw carrière op te bouwen.

Wat is de flexibele MBA?

Een flexibele MBA profiteert de werkende professional. De UB MBA-programma is zo ontworpen dat u zowel uw persoonlijke leven kan kruisen met uw academische leven.

Veel MBA-programma's zijn full-time en cohort-based, wat niet altijd gemakkelijk voor een werkende professional. De UB MBA-programma is flexibel. Studenten kunnen kiezen om al hun tijd te besteden aan het verdienen van hun diploma door te gaan full-time - of ze kunnen kiezen om te werken en lessen nemen, part-time.

Wat maakt een UB MBA-'flexible '?

Alle van de UB MBA lessen worden gegeven in de avond (vanaf 6:00), dus het maakt het gemakkelijk voor u om naar de klas op de campus als je liever een face-to-face cursus.

De UB MBA beschikt over 50 procent van onze cursussen online (alle benodigde kernvereisten programma online). Onze online cursussen worden gegeven in een asynchrone formaat, dus zelfs als je in een andere tijdzone kunt u uw opdrachten te voltooien of neem je examens.

U kunt beslissen of u wilt nemen cursussen part-time of full-time - het is allemaal aan jou. U hoeft niet voor iedereen te melden. Kies een specialisatie of aanpassen van uw keuzevakken om je carrière te verbeteren en u te helpen uw persoonlijke doelen.

We hebben iets wat we willen "Flexible Core" eisen voor de studenten die de neiging hebben om op te leunen om de corporate-side of een ondernemende mentaliteit noemen. Deze flexibele kern cursussen kunnen worden afgestemd op uw carrière doelen past.

Een aantal van de cursussen worden aangeboden in 7-week "hapklare" formaten. Deze soorten cursussen daadwerkelijk verbeteren het leren van studenten, vooral online, en kunt u de kennis die je nodig hebt om naar het volgende niveau in het programma te krijgen.

Wat zijn de voordelen?

U bent in controle van de dag en hebben de flexibiliteit om te beslissen wat voor soort leeromgeving voor u werkt.

Je hebt een full-time faculteit die weten hoe ze werken professionals onderwijzen, en bieden praktische ervaring in het bedrijfsleven scenario's. Daarnaast huren we zakelijke professionals om cursussen te geven en brengen hun expertise in gespecialiseerde cursussen.

Hier is alles wat je wilt weten over de Universiteit van Baltimore MBA:

Het is geïnspireerd door de real-world zakelijke uitdagingen.

Zolang de MBA is aangeboden aan de Universiteit van Baltimore, hebben we de behoeften van het bedrijfsleven in het achterhoofd gehouden. Ons programma is gebouwd met het advies en de expertise van de Baltimore bedrijfsleven, onze gewaardeerde alumni en huidige en toekomstige studenten en docenten.

Het doel was simpel en duidelijk: Make it real. Maak het relevant. Maak het nuttig om onze studenten, voor de komende jaren.

In het hoger onderwijs, soms cursusaanbod wordt gemaakt achter gesloten deuren-theorie niet altijd hand in hand gaan met de praktijk. Onze aanpak is anders. We overleggen met zakelijke leiders van enkele van de beste bedrijven in het gebied. We overzien studenten en alumni. We houden focusgroepen. We voeren secundair onderzoek. Het is essentieel dat de UB MBA aan de behoeften van de studenten die we bedienen en het bedrijfsleven die hen huurt.

We erkennen dat er een sterke vraag naar de MBA. Elke 21e eeuw graduate business graad, echter, moet van toepassing zijn om een ​​snelle, wereldwijde schaal zakelijke omgeving. Het moet een student bevolking die via technologie verbonden is als geen andere generatie in de geschiedenis te bereiken. Wij moedigen onze studenten om een ​​parcours in het bedrijfsleven en de gemeenschap bles bij groot-en dat vereist een MBA dat is zo flexibel als het van toepassing is.

Het wordt aangedreven door de meest relevante vraagstukken in het bedrijfsleven vandaag de dag.

Onze MBA is opgebouwd rond zes hoofdthema's:

  • Het beheren van Innovatie en Strategie
  • Toonaangevende en Managing People
  • Interfacing met externe stakeholders
  • Het beheren van de Value Chain
  • Het beheer van prestaties en risico's
  • Gebruikmakend van Technologie en Business Intelligence.

Elke cursus in UB's MBA-programma past in ten minste één of meer van deze thema's.

Bijvoorbeeld, onze creativiteit en de ondernemer Mindset cursus bereidt studenten voor vernieuwers, terwijl Business Analytics levert kennis over de steeds belangrijker wordende toepassingen van Big Data.

Het machtigt u om uw eigen MBA te bouwen.

Het is jouw keuze. Wij weten dat u op zoek bent om te groeien professioneel en onze "flexibele kern" kunt u een ondernemende of zakelijke pad, of een beetje van beide te smeden.

Hoewel er is een set van de vereiste kern cursussen dat alle studenten moeten nemen, de MBA's "flexibele kern" geeft studenten de mogelijkheid om te kiezen tussen een ondernemende of een zakelijke focus.

Bijvoorbeeld, de kernsequentie in de financiële wereld heeft studenten Financieel Management voor 1,5 credits-dan hebben ze de mogelijkheid om ofwel Entrepreneurial Finance of Corporate Finance te kiezen, elk voor 1,5 credits. Deze aanpak geeft studenten de gemeenschappelijke basis voor het leren van wat werkgevers verwachten, terwijl hen aan te moedigen een focus die past bij hun behoeften en carrière ambities te selecteren.

U kunt ook kiezen uit een verscheidenheid van keuzevakken aan een van de 10 specialisaties te vervullen.

Het biedt "hapklare" class formats.

Het merendeel van de cursussen in de MBA zijn 1,5-krediet klassen, leerde in zeven weken durende sessies. Ons onderzoek toonde aan dat niet alleen studenten willen sneller, meer "verteerbaar" cursussen geleverd in verschillende formaten, maar dat dit soort cursussen daadwerkelijk verbeteren het leren van studenten, vooral online.

Klassen die passen in uw drukke schema.

De MBA wordt geleverd in zes sessies over het jaar. De combinatie van een 1,5-krediet klassen en kortere zeven weken durende sessies behoudt de kwaliteit van het programma en maakt het gemakkelijker om lessen te passen in uw drukke schema. Het heeft ook de mogelijkheid om de snelheid van uw tijd om het programma te voltooien.

Traditionele 15-week semesters met een 3-krediet cursussen zijn ook beschikbaar. Als u nog niet, jij bent in controle hebben gemerkt en de keuze is aan jou.

Het is AACSB International geaccrediteerd.

De Vereniging voor Advance Collegiate Schools of Business is de gouden standaard van business school accreditatie-over de hele wereld, hebben minder dan 5 procent van alle business schools in de wereld geschonken dit keurmerk van excellentie. We blijven de normen van deze erkenning te behouden en zijn er trots op om te zeggen dat de veranderingen in onze MBA-behouden en zelfs te versterken, onze AACSB internationale accreditatie.

Wist je dat? Slechts een derde van de business schools in de Verenigde Staten kunnen claimen AACSB internationale accreditatie onderscheiding.

Het is beschikbaar op de campus en online.

De MBA geeft studenten de mogelijkheid om lessen op de campus online te nemen aan een boeiende webomgeving. En we weten hoe te onderwijzen en te zorgen voor een MBA-programma online-na alles wat we waren de eerste school in de wereld om een ​​online AACSB geaccrediteerde MBA-programma aan te bieden.

1999 Het jaar lanceerden we de online MBA.

Het is een geweldige kans.

De MBA blijft een slimme, zeer gewaardeerde diploma. In feite, is het waarschijnlijk meer nodig dan ooit tevoren. Maar zoals een product of dienst, moet worden aangepast aan de eisen van de markt te veranderen. We hebben een MBA die je voorbereidt op een intense, mondiaal verbonden wereld. Dit is de MBA van uw heldere, belonen toekomst.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting.

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting. Lees Minder