Mba geïntegreerde duurzaamheidsmanagement - kwarts

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MBA Geïntegreerde

Duurzaamheid Beheer - Quar

De erkende MBA-programma

"Integrated Duurzaamheid Beheer - kwarts" is een uitdrukking van beleid van de Zittau / Görlitz, om nieuwe marktkansen en toepassingsgerichte programma's te maken.

Het programma geplaatste afgestudeerden in een positie om te kunnen aan de behoeften op de werkplek van vandaag, die worden gekenmerkt door globalisering, schaarste van hulpbronnen en de steeds fellere concurrentie te voldoen. Duurzaamheid management is een uitdagende cross-cutting probleem dat systematische processen, adaptieve structuren en efficiënte interne en externe communicatie vereist. De vier namen-geven aan de onderwerpen, die een duurzaam ondernemen beheer in onze weergave bevat te illustreren:

  • Q uality
  • U mweltmanagement
  • Een rbeitsschutzmanagement
  • R isico beheer

De vier gebieden vormen de kern modules van onze opleiding. Ze worden goed aangevuld worden met de module complexe leiderschap en sociale vaardigheden als keuzemodules van de economische omgeving.

werkstudenten

Ons aanbod is gericht op professionals die meer dan alleen maar technische opleiding willen. Voor ons, het is aan de slag met dynamische en complexe vraagstukken van onze tijd, gekenmerkt door globalisering, schaarste van hulpbronnen en de steeds fellere concurrentie. Hier, de cursus is praktisch en business-georiënteerd. De noodzakelijke theoretische grondslagen geven onze professoren. De praktische fabricage ervaren experts en professoren. De deelnemers, hun ervaringen en vragen zijn altijd in het midden. We streven naar een actief gemeenschappelijk leerproces, geen passieve theoretische opleiding docent aan de leerlingen.

De ontwikkeling en het testen van het programma is een project van de Faculteit der Wiskunde / Natuurwetenschappen aan de Universiteit van Zittau / Görlitz en werd gefinancierd door het Europees Sociaal Fonds en de deelstaat Saksen.

De duur van de masteropleiding omvat vijf semesters incl. Master Thesis. Studenten zullen verwerven 90 ECTS en een vergoeding, TÜV-certificaten:

  • Vertegenwoordiger Quality Management,
  • Officer Environmental Management en
  • Officer veiligheidsmanagement.

Er worden geheven collegegeld in het bedrag van 2250 EUR per semester. Over individuele financieringsmogelijkheden, willen we u op de hoogte!

Relevant onderzoek ingangen kunnen worden geaccepteerd op aanvraag.

Toelatingsvoorwaarden

Naast een professionele universitaire opleiding ten minste een jaar ervaring in een relevante beroep is vereist.

De geschiktheid en de individuele omstandigheden van de kandidaten zal worden bepaald in een persoonlijk toelatingsgesprek.

Voor buitenlandse aanvragers is ook het bewijs van bekwaamheid in het Duits op universitair niveau (GSH) is vereist.

studie doel

De uitwisseling van specialistische kennis en recente ontwikkelingen, en de interdisciplinaire aanpak van de verschillende systemen voor het beheer zal de afgestudeerden in te schakelen in een positie om de economische problemen van de nodige oplossingen te identificeren, te analyseren en te ontwikkelen. De aanvullende modules voorbereiding van de toekomstige leiders voorafgaand aan de uitvoering van de oplossingen in de praktijk.

Graduatie

MBA - Master of Business Administration

De erkende MBA-diploma voldoet aan de eisen voor de toegang tot hoger serviceniveau in het openbaar bestuur en gekwalificeerd voor de taken van managers in bedrijven.

Carrière opties

Het middenkader en de verantwoordelijkheden van kwaliteitsborging en milieu, gezondheid en veiligheid en risicomanagement.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Er zijn veel plaatsen waar het goed kan worden bestudeerd. Maar er is maar een Zittau / Görlitz. Onder invloed van de regionale integratie in de prachtige landschappen in het drielandenpunt tussen Dui ... Lees meer

Er zijn veel plaatsen waar het goed kan worden bestudeerd. Maar er is maar een Zittau / Görlitz. Onder invloed van de regionale integratie in de prachtige landschappen in het drielandenpunt tussen Duitsland, Polen en de Tsjechische Republiek verwacht dat studenten een bijzondere, unieke en van wereldklasse onderwijsinstelling. &nbsp Geen collegegeld, lage kosten van levensonderhoud, familiale sfeer, de intensive care. Plus een ultra-moderne faciliteiten en talrijke contacten met regionale, nationale en internationale bedrijven - dit zijn ideale omstandigheden voor een efficiënte en praktische opleiding. En misschien wel de redenen waarom de meerderheid van onze studenten hun studie binnen de gestelde termijn. Ze verwachten veel carrièremogelijkheden.De hoge plaatsing snelheid van onze afgestudeerden - niet in het minst het gevolg van de uitstekende kwaliteit van ons onderwijs en onderzoek. &nbsp Daarnaast bieden moderne laboratoria en collegezalen, de nieuwe campus in Zittau en Görlitz de campus direct aan de Neisse studie voorwaarden, de leerlingen kijken elders tevergeefs. &nbsp Een studie aan de Hochschule Zittau / Görlitz. Dat betekent dat het bestuderen van onder de beste omstandigheden voor onderwijs en onderzoek, met meer dan 3.800 studenten, 130 professoren en meer dan 100 onderzoekers. &nbsp&nbsp Onze contacten. International en wereldwijd. &nbsp De Hochschule Zittau / Görlitz is een echte internationale onderwijsinstelling.Onder de in totaal 115 universiteiten in 38 landen, zijn er de middelbare school partnerschappen. Van Zuid-Afrika naar de Verenigde Staten, van Brazilië naar Groot-Brittannië naar Rusland. Dit wordt het woord "een springplank naar de wereld " een tastbare dimensie. &nbsp Daarnaast kunnen we verwijzen naar een aantal internationale samenwerkingsverbanden met partners uit de industrie, de internationaal erkende graden en ons internationale netwerk van de Neisse Universiteit. Studeren aan de Hochschule Zittau / Görlitz - dat betekent studeren in het kielzog van de globalisering. Lees Minder