MBA Geïntegreerde

Duurzaamheid Beheer - Quar

De erkende MBA-programma

"Integrated Duurzaamheid Beheer - kwarts" is een uitdrukking van beleid van de Zittau / Görlitz, om nieuwe marktkansen en toepassingsgerichte programma's te maken.

Het programma geplaatste afgestudeerden in een positie om te kunnen aan de behoeften op de werkplek van vandaag, die worden gekenmerkt door globalisering, schaarste van hulpbronnen en de steeds fellere concurrentie te voldoen. Duurzaamheid management is een uitdagende cross-cutting probleem dat systematische processen, adaptieve structuren en efficiënte interne en externe communicatie vereist. De vier namen-geven aan de onderwerpen, die een duurzaam ondernemen beheer in onze weergave bevat te illustreren:

  • Q uality
  • U mweltmanagement
  • Een rbeitsschutzmanagement
  • R isico beheer

De vier gebieden vormen de kern modules van onze opleiding. Ze worden goed aangevuld worden met de module complexe leiderschap en sociale vaardigheden als keuzemodules van de economische omgeving.

werkstudenten

Ons aanbod is gericht op professionals die meer dan alleen maar technische opleiding willen. Voor ons, het is aan de slag met dynamische en complexe vraagstukken van onze tijd, gekenmerkt door globalisering, schaarste van hulpbronnen en de steeds fellere concurrentie. Hier, de cursus is praktisch en business-georiënteerd. De noodzakelijke theoretische grondslagen geven onze professoren. De praktische fabricage ervaren experts en professoren. De deelnemers, hun ervaringen en vragen zijn altijd in het midden. We streven naar een actief gemeenschappelijk leerproces, geen passieve theoretische opleiding docent aan de leerlingen.

De ontwikkeling en het testen van het programma is een project van de Faculteit der Wiskunde / Natuurwetenschappen aan de Universiteit van Zittau / Görlitz en werd gefinancierd door het Europees Sociaal Fonds en de deelstaat Saksen.

De duur van de masteropleiding omvat vijf semesters incl. Master Thesis. Studenten zullen verwerven 90 ECTS en een vergoeding, TÜV-certificaten:

  • Vertegenwoordiger Quality Management,
  • Officer Environmental Management en
  • Officer veiligheidsmanagement.

Er worden geheven collegegeld in het bedrag van 2250 EUR per semester. Over individuele financieringsmogelijkheden, willen we u op de hoogte!

Relevant onderzoek ingangen kunnen worden geaccepteerd op aanvraag.

Toelatingsvoorwaarden

Naast een professionele universitaire opleiding ten minste een jaar ervaring in een relevante beroep is vereist.

De geschiktheid en de individuele omstandigheden van de kandidaten zal worden bepaald in een persoonlijk toelatingsgesprek.

Voor buitenlandse aanvragers is ook het bewijs van bekwaamheid in het Duits op universitair niveau (GSH) is vereist.

studie doel

De uitwisseling van specialistische kennis en recente ontwikkelingen, en de interdisciplinaire aanpak van de verschillende systemen voor het beheer zal de afgestudeerden in te schakelen in een positie om de economische problemen van de nodige oplossingen te identificeren, te analyseren en te ontwikkelen. De aanvullende modules voorbereiding van de toekomstige leiders voorafgaand aan de uitvoering van de oplossingen in de praktijk.

Graduatie

MBA - Master of Business Administration

De erkende MBA-diploma voldoet aan de eisen voor de toegang tot hoger serviceniveau in het openbaar bestuur en gekwalificeerd voor de taken van managers in bedrijven.

Carrière opties

Het middenkader en de verantwoordelijkheden van kwaliteitsborging en milieu, gezondheid en veiligheid en risicomanagement.

Opleiding te volgen in:
Duits
Deze cursus is Combinatie van online en op de campus
Begindatum
okt 2019
Duration
5 semesters
Deeltijd
Prijs
2,250 EUR
per semester
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum