mba geavanceerde bedrijfsbeheer

De cursus is bedoeld voor potentiële landbouwers, bedrijfsleiders en bedrijfsbeheer consultants op te leiden om te werken in de commerciële omgeving van de moderne landbouw en agribusiness. Een belangrijke doelstelling van de cursus is om een ​​brede kennis van zaken denken te ontwikkelen en moedigen u aan een groot aanpassingsvermogen, open-minded en creatief te zijn in je benadering van het landbouwbedrijf management.

Een case study benadering van leren wordt gebruikt in de loop die het mogelijk maakt principes en concepten worden verkend in een echte wereld context. Door het gebruik van case studies van de bestaande bedrijven, bent u in staat om het beheer vaardigheden die u zal worden toegepast na het verlaten van de praktijk. Gedurende het jaar, zal het bezoeken van sprekers u een waardevol inzicht in de hele sector van het veld naar de supermarkt plank te geven.

Wie is de cursus voor?

De cursus is geschikt voor studenten uit een verscheidenheid van achtergronden. Tijdens de inductie is natuurlijk essentieel begeleiding bij studievaardigheden gegeven voor niet-afgestudeerden en oudere studenten.

De meeste studenten studeren voor de MBA full-time, voltooien in 15 maanden. Het is mogelijk om de cursus part-time studie over twee, drie of vier jaar. Je bent in staat om het patroon te kiezen, in overleg met de Programme Manager, die u het best past

Over de cursus

De onderwezen deel van de cursus bestaat uit acht modules. Vijf core modules worden samen geleverd met de andere MBA's. Daarnaast zijn er drie nadruk modules zorgen voor de landbouw- en bedrijfsbeheer inhoud aan deze cursus.

Als je academische bewijs van de inhoud van een bepaalde module te hebben bestudeerd kan bieden, dat wil zeggen een graad in dat onderwerp, je kan, onder begeleiding van de Programma Manager en onder voorbehoud van het tijdschema beschikbaarheid, vervangen door maximaal twee modules, hetzij met andere postgraduate of derde jaar undergraduate modules.

De onderwezen cursus is van oktober tot maart, met het proefschrift vanaf april. Proefschriften kan op elk moment vóór 10 januari van het volgende jaar worden ingediend.

Let op, al onze opleidingen beginnen aan het einde van september van elk jaar.

Toelatingseisen

  • De normale minimale toelatingseis is een Honours graad in de bovenbouw van het tweede niveau, of een HND award met een Distinction profiel, plus een minimum van twee jaar 'post-afstuderen werkervaring zijn.
  • Volwassen kandidaten met aanzienlijke relevante werkervaring en lagere academische kwalificaties kan ook worden overwogen voor de binnenkomst, na persoonlijk interview met de Course Manager.
  • Als uw eerste taal niet Engels is, zullen we het Internationaal Engels Language Test (IELTS) te aanvaarden met een minimale score van 6,5 gemiddeld, met geen enkel element onder de 5,5.
  • Als u nog andere kwalificaties, met inbegrip van de overzeese awards en alternatieve Engels taal kwalificaties, wordt u geadviseerd contact op te nemen Admissions om de geschiktheid van uw award voor intrede op de cursus te bespreken.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van Royal Agricultural University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
15,000 GBP