De MBA in Human Resource Management is een internationale opleiding professionalisering roeping meer dan een jaar. Het is gericht op senior managers van de verschillende HR-functies in de particuliere sector (adviesbureaus, commerciële, industriële of financiële) geconfronteerd met de problemen van de bedrijfskunde.

MBA HR

Het doel van de Executive MBA in Human Resource Management is om managers in staat om de controle en het toezicht op de modernisering proces betrokken zijn bij het bedrijfsleven te trainen, vooral als het gaat om hervormingen van de resource management menselijke en organisatorische veranderingen die hen te vergezellen: change management, diversiteit management, strategie, leiderschap.

Het programma draait om verschillende methoden van schriftelijke en mondelinge examens, begeleid door te leren op een dedicated platform: cursussen, MOOC, bibliotheek. De MBA maakt bovendien toegang krijgen tot het programma Doctor of Business Administration (DBA) organiseerde tussen MAEI en ITU.

Opleiding te volgen in:
Frans
Deze cursus is Campus gesitueerd
Op locaties
Op datum