Read the Official Description

Mba in boekhouding en financiën

Doelstellingen van het programma:

Het programma is ontworpen om succesvolle aanvragers voor te bereiden om hun financiële en andere belangrijke middelen strategisch te beheren. Het doel is de kennis van de afgestudeerde studenten op belangrijke financiële gebieden te ontwikkelen, terwijl zij hun bedrijfs- en leiderschapsvaardigheden ontwikkelen, die alleen kunnen worden verkregen door een geavanceerde diploma te behalen bij UPSA. Accounting en Finance managers en leiders in alle sectoren en aspirant-afgestudeerde studenten die effectiever willen zijn in de uitdagende zakelijke omgeving van vandaag, worden aangemoedigd om te solliciteren.

De uniekheid van het programma ligt in zijn flexibiliteit en praktische nadruk, zonder dat academisch onderzoek en strengheid in gevaar komt. De moderne moderne theaters en faciliteiten in combinatie met elektronische leermaterialen met draadloze internetaansluiting, evenals elektronische bibliotheekfaciliteiten, bieden studenten een exclusieve omgeving die geavanceerd leren en leren in een comfortabele omgeving vergemakkelijkt.

Doelzoekers:

Dit zijn onder meer praktiserende accountants, financieel managers en management accountants in alle sectoren, nationale en internationale organisaties, personeel en studenten.

Duur van het programma: 24 maanden

Toelatingseisen:

Aanvragers die toelating tot het MBA Accounting and Finance programma moeten:

  • Heb een goede eerste graad van een erkende en geaccrediteerde universiteit / instelling, bij voorkeur tweede klas lager of beter in boekhouding / financiën of,
  • Heeft relevante erkende volledige beroepskwalificatie (Chartered level) bv.ICAG, ACCA, CIMA, CPA, CIB of,
  • Internationale aanvragers met een eerste diploma en Engelstalige vaardigheid kunnen hiervoor aanvragen.
Program taught in:
Engels

See 6 more programs offered by University Of Professional Studies Accra »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
24 maanden
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum