MBA in Business Administration of International Business:

De globalisering van het bedrijfsleven is een realiteit ervaren door alle landen in de wereld, maar met name de VS en Europa, waar bedrijven de bron van grondstoffen, productie en verkoop van over de hele wereld. Hetzelfde geldt voor de dienstensector, waar alle belangrijke financiële instellingen en diensten actief zijn in de grote steden van de wereld.

Business Administration professionals in deze nieuwe en opwindende tijdperk hebben enorme mogelijkheden voor wereldwijde carrière die zowel uitdagende en lonende op hetzelfde moment. IBMS`s MBA in International Business mate vormt het kader voor professionals te begrijpen deze spannende en complexe mondiale zakelijke omgeving en specifieke kennis voor hen om effectief te functioneren in hun gekozen gebied van belang.

De MBA in International Business graden is speciaal ontworpen voor MBA-studenten die geïnteresseerd zijn in een internationale carrière en hoe om effectief te functioneren als managers in een mondiale omgeving in grote internationale operaties. Studenten zullen leren over het bedrijfsleven, de handel, culturele en management vraagstukken die verschillen tussen landen en regio's van de wereld.

Programma en Cursussen

De MBA in International Business is een 39-58-credit programma dat studenten met kennis en analytische vaardigheden biedt in de internationale bedrijfsvoering. De kennis en vaardigheden geleerd in deze mate zijn ontworpen om studenten voor de wereldwijde carrière in grote organisaties van het bedrijfsleven voor te bereiden.

Veel van onze andere gewaardeerde faculteit hebben ook gepubliceerd in diverse internationale tijdschriften, overleg met internationale organisaties en zitten op de planken van de internationale organisaties die het internationale bedrijfsleven, handelsrelaties en onderzoek in internationaal management.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden in het internationale bedrijfsleven omgeving werkzaam zijn in alle sectoren van het bedrijfsleven. Deze omvatten financiële diensten, productie, retail, consulting, technologie, human resources en andere gebieden. Internationale zakelijke afgestudeerden kunnen zich verheugen op de internationale zakelijke kansen als ze groeien met hun organisaties in de mondiale omgeving van vandaag.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van Institute of Business & Management Sciences »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
feb 2020
Duration
18 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
feb 2020
Aanmeldingslimiet

feb 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum