Read the Official Description

Verdien je MBA online in zo weinig als een jaar

Profiteer van de vaardigheden om een ​​effectieve business leader in een geavanceerde, zeer gerespecteerde rol. De online Master of Business Administration (MBA) van Anna Maria College combineert de huidige stroom, concurrerende strategieën met een resultaatgerichte aanpak. Het resultaat - je wint kritische kennis die onmiddellijk kunnen worden toegepast op uw huidige rol, terwijl je tegelijkertijd te positioneren als een kandidaat voor doorgroeimogelijkheden en meer verdienen. Volgens de jaarlijkse enquête van de Toelating Raad Graduate Management, 2013 MBA-afgestudeerden blijven hogere aanvangssalarissen opdracht in vergelijking met andere afgestudeerden master's in de Verenigde Staten, met een mediaan basissalaris van US $ 95.000. De uitgebreide zakelijke en leiderschap tactieken die u zult krijgen kan helpen u en uw organisatie te slagen.

Mid-Career Track: je werkervaring Counts

Als u relevante progressieve werkervaring in het bedrijfsleven, kunt u in aanmerking komen om af te zien 1 cursus of 3 studiepunten uit de MBA kern eisen zoals bepaald door de Program Director van geval tot geval. Dat betekent dat je kan uw Master of Business Administration diploma te verdienen in slechts 11 cursussen in plaats van 12.

MBA Specialisaties

Leer de fundamentele bedrijfsactiviteiten die cruciaal zijn voor het helpen van het openbaar bestuur effectief een organisatie te beheren, met inbegrip van strategische planning, budgettering voor non-profitorganisaties en labour management relaties zijn.

Met onze online MBA, is er geen toelatingsexamen en het programma kan in minder dan een jaar worden afgerond! Het biedt ook unieke specialisaties, zodat u uw leerervaring aan te passen aan uw persoonlijke en professionele belangen te vullen. Kies uit de volgende:

bedrijf

Ontwikkel de geavanceerde vaardigheden om u te onderscheiden in een steeds veranderende en concurrerende markt. Leer succesvol leiderschap, bewezen strategieën en hoe de risico's preventief te evalueren en op te lossen.

Gezondheidszorg Administratie

Als een van de snelst groeiende sectoren in de Amerikaanse economie, de gezondheidszorg is grote behoefte aan beheerders die een gevorderde kennis van een veelheid van gezondheid en administratieve processen. Gain kritische kennis van de plannen, sturen, het beheer en het toezicht op de verstrekking van de gezondheidszorg.

Health Informatics

Naar schatting 5,9 miljard banen gezondheidszorg zal worden toegevoegd in 2020 en daarmee verhoging komt er een vraag naar ervaren professionals die de industrie de overweldigende hoeveelheid van elektronische gegevens kunnen analyseren. Gain niche vaardigheden en draai analytics gezondheidszorg's in de mondiale gezondheidszorg oplossingen.

Public Finance and Management

Overheidsinstanties zijn meer verantwoording dan ooit over hoe zij hun middelen te gebruiken. Leer de fundamentele bedrijfsactiviteiten die cruciaal zijn voor het helpen van het openbaar bestuur effectief een organisatie te beheren, met inbegrip van strategische planning, budgettering voor non-profitorganisaties en labour management relaties zijn.

IACBE Recognition

De Internationale Assemblee voor Collegiale Business School (IACBE) is de belangrijkste uitkomsten op basis van professionele accreditatie organisatie voor zakelijke programma's in studentgerichte hogescholen en universiteiten over de hele wereld. De IACBE stimuleert, ontwikkelt, en erkent uitmuntendheid in het bedrijfsleven het onderwijs.

Anna Maria College is een educatieve Lid van de Internationale Assemblee voor Collegiale Business School (IACBE). Een educatief lid is een academische business unit dat de eisen van de IACBE voor educatieve lidmaatschap heeft voldaan zoals beschreven in de IACBE's Accreditatie Process Manual.

Anna Maria College MBA Voordelen

Verwacht het beste in uw onderwijs. Anna Maria College biedt een gastvrije, studentgerichte benadering van online onderwijs. Onze online MBA-programma kan worden afgewerkt in slechts een jaar. Kenmerken van de online MBA-programma van Anna Maria College zijn onder meer:

Geen toelatingsexamen Verplicht

-Practitioner Based Faculteit

AMC professoren zijn carrière veteranen van de zakelijke wereld met tientallen jaren gecombineerde ervaring in de sector in zowel de publieke als de private sector. Onze faculteit maakt gebruik van hun real-life ervaringen lezingen ambachtelijke en te ontwikkelen boeiende cursussen. Leren van hun uitdagingen en successen.

Ultimate Flexibiliteit

Bouw je carrière, niet verstoren het - Online MBA-opleidingen zijn bedoeld voor de veeleisende schema's van werkende volwassenen, met name die in mid-level management en leiderschap rollen.

Transfer Credits

Vanaf 1 juli 2014 aanvaard en matriculated studenten in staat zijn om te dragen tot zes studiepunten uit een regionaal erkende instelling van het totale benodigde studiepunten voor een masteropleiding op basis van bepaalde voorwaarden. AMC alumni op zoek naar een tweede graduaat verdienen in staat zijn om te dragen tot negen credits op basis van bepaalde voorwaarden.

Sigma Beta Delta International Honor Society

Anna Maria College neemt deel met de Sigma Beta Delta International Honor Society for Business, management en administratie. Deze vereniging staat open voor studenten die afstuderen in de top 20% van hun klasse, waardoor voor een uitstekende academische prestaties erkenning voor een mensenleven. Als lid van deze samenleving, komt u in aanmerking voor een aantal voordelen, waaronder:

Lifetime Recognition

Netwerkmogelijkheden tussen de studenten en alumni leden, biedt een kans voor mentorschap en begeleiding in de zakelijke professional gemeenschap. Constante verbinding via de Aspiraties nieuwsbrief, een jaarlijkse publicatie van de maatschappelijke activiteiten, evenementen en de huidige zakelijke kwesties. Een jaarabonnement op Bloomberg Businessweek aangeboden aan nieuwe inductees en een speciale alumni tarief voor de volgende jaren.

Leerresultaten

Meer informatie over de missie van dit programma, doelen en educatieve doelstellingen geschetst door Anna Maria College.

Studenten moeten verwachten om ongeveer 17-20 uur per week te besteden aan cursussen in elke 3-credit 8-weekse online cursus. Cursussen kunnen bestaan ​​uit lezen, bekijken PowerPoints, het bekijken van video's, het maken van opdrachten, het afleggen van examens, het werken aan projecten, het schrijven van essays, en deel te nemen aan de wekelijkse online discussiethreads.

Bouw een betere carrière

Neem de volgende stap in het bereiken van uw carrière doelen. Klik hier om meer informatie aan te vragen over online Master of Business Administration van Anna Maria College of bel 877-265-3201 met een toelatingscommissie adviseur te spreken.

Aanvragers met een bachelordiploma in een niet-belangrijke zaken kan worden verplicht om voorwaarde cursussen te nemen in combinatie met hun MBA-programma. Neem contact op met een toelatingscommissie adviseur vandaag de dag om uit te vinden meer informatie en hoe sommige van deze cursussen kan worden afgeweken na herziening van uw voorafgaande undergraduate cursussen en / of werkervaring.

Als gevolg van nationale of regionale wetgeving, zijn Anna Maria College van online programma's niet langer accepteren van aanvragen van inwoners van de volgende staten: Alabama, Arkansas, Maryland, Michigan, Minnesota, Mississippi, en Wisconsin.

Program taught in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019